Şimdi Ara

Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Bu neyin zammı , ötv mi arttı euro mu yükseldi ?

kar payı zammıdır.

talep varsa fiyat yukarı çıkar.
  • İSTİKRAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erzurum lu -- 2 Nisan 2014; 13:20:30 >
  • Geçen yıl bu zamanlarda Polo 1.4 Comfortline 'ı bayii 32.500 e bırakmıştı.Şimdi 42.100 ... Ne oldu da 10.000 Zam yedi araba,kasa aynı kasa makyaj vs bir şey de yok...
  • Milletin hoşuna gidiyor bu durum sonuçta değerlendikçe değerleniyor mübarek ikinci elde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yok 3 gün sonra unutacağız
  • Bu balon bir sekilde patlayacak ama bakalim ne zaman.

• Ben hep 50 tl alıyorum
  • Tesadüfe bak !
    Geçtiğimiz Cumartesi günü VW Plazadaydım.
    Etrafta sıfır araç göremeyince sebebini sordum.
    Müşteri temsilcisi "hepsini sattık" deyince şaşırdım.Zira fiyatların "uçuk" olduğunu düşünüyordum.
    Ve hatta nisan'da 2 bin lira civarı zam gelecek diyince içimden "oha" dedim.
    Doğruymuş.
    Sonuç: Yürü be Doğuş,kim tutar seni !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Bütün markalar ciddi derecede zam yaptı ama bunu yapan yalnızca VW yapmışcasına tepki veriyorsunuz. Tepki göstermek isteyen sandık başında tarafını belli etseydi, böyle başa böyle tarak.

Buyur burdan yak... ne alakasi var secimlerle... iktidarda dogus oto mu var. Zammi yapan vw ihale hukumete kaliyo ne is bu anlamadim. Konu otv ye kdv ye yeni zam olsa anlarim ama bi araba markasinin yaptigi bi zamdan hukumeti sorumlu tutuyorsun.

Tepki gosterceksen 0 km arac almada goreyim ben seni.

Millet biraz akilli olsa 0km araclarin liste fiyatida otvside inerde halkimiz kendini sıkıntıya sokmuyor. Aman bosver karaduzen boyle gelmis boyle gider biz birsey yapayiz diyerek kendini avutuyo.

Benim sahsi bi isletmem var satislarim da iyi ben ordan daha fazla kar etmek icin fiyatlara zam yapsam bununda sorumlusu hukumet olur mu???

İlk defa bu saçma ergen lafını kullanıyorum yaw he he

Biraz mantık yahu bugün bir sıfır araç alırken bir tanede devlete alıyoruz ötv siydi kdv di derken tamam hadi devlet amcada suç yok tüm suç satıcıda devlet bunu görüyor ne den bir yaptırım yapmıyor bu fahiş zamlara istese çok iyi şeyler yapabilir.

Hadi onu da yapamadı diyelim öyle yapamıyorsa ötv de kdv de inişe gidebilir bilmem farkında mısınız ama devletler milleti için halkın iyiliği rahatlığı için çalışır ama bizim ülkemizde tam tersi halk millet devlet için çalışıyor.

Ama sandıklarda görüyor insanımız halinden çok memnun ben o yüzden bu satıcılara aferin diyorum bende olsam bende boyna zam yaparım bir arkadaş yazmış yukarda çokta güzel demiş böyle saça böyle tarak diye.

• ben olsan %20 yaparım...nasıl olsa ekonomi taş gibi...her şey mükemmel ..vw de satmama korkusuda yok...zam üstüne zam yapılmalı..
  • Passatta 13.300 tl otomatik vites(dsg) farkı var. Oha be kardesim o paraya yeni araba alırım

• Dalga geçip , ironi yapmıyorum ciddi az yapmış, biraz daha arttırmaları lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Passatta 13.300 tl otomatik vites(dsg) farkı var. Oha be kardesim o paraya yeni araba alırım

Hakkaten MAŞALLAH diyorum, o ne ya

Mercedes bile 7G için 8700 TL alıyor

Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı

------------

VW:

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

ben olsan %20 yaparım...nasıl olsa ekonomi taş gibi...her şey mükemmel ..vw de satmama korkusuda yok...zam üstüne zam yapılmalı..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

quote:

Bütün markalar ciddi derecede zam yaptı ama bunu yapan yalnızca VW yapmışcasına tepki veriyorsunuz. Tepki göstermek isteyen sandık başında tarafını belli etseydi, böyle başa böyle tarak.

Buyur burdan yak... ne alakasi var secimlerle... iktidarda dogus oto mu var. Zammi yapan vw ihale hukumete kaliyo ne is bu anlamadim. Konu otv ye kdv ye yeni zam olsa anlarim ama bi araba markasinin yaptigi bi zamdan hukumeti sorumlu tutuyorsun.

Tepki gosterceksen 0 km arac almada goreyim ben seni.

Millet biraz akilli olsa 0km araclarin liste fiyatida otvside inerde halkimiz kendini sıkıntıya sokmuyor. Aman bosver karaduzen boyle gelmis boyle gider biz birsey yapayiz diyerek kendini avutuyo.

Benim sahsi bi isletmem var satislarim da iyi ben ordan daha fazla kar etmek icin fiyatlara zam yapsam bununda sorumlusu hukumet olur mu???

İlk defa bu saçma ergen lafını kullanıyorum yaw he he

Biraz mantık yahu bugün bir sıfır araç alırken bir tanede devlete alıyoruz ötv siydi kdv di derken tamam hadi devlet amcada suç yok tüm suç satıcıda devlet bunu görüyor ne den bir yaptırım yapmıyor bu fahiş zamlara istese çok iyi şeyler yapabilir.

Hadi onu da yapamadı diyelim öyle yapamıyorsa ötv de kdv de inişe gidebilir bilmem farkında mısınız ama devletler milleti için halkın iyiliği rahatlığı için çalışır ama bizim ülkemizde tam tersi halk millet devlet için çalışıyor.

Ama sandıklarda görüyor insanımız halinden çok memnun ben o yüzden bu satıcılara aferin diyorum bende olsam bende boyna zam yaparım bir arkadaş yazmış yukarda çokta güzel demiş böyle saça böyle tarak diye.

Yazdigimi okuyamadigina kesin suretle kannat getirdim. Otv ve kdv den bende sikayetciyim bu iki verginin alinis sekli sistemi hesaplamasi yanlis vergili fiyatin vergisini aliyorlar iki vergiyide ana para uzerinden alsalar kabulum.

Yapilan bu zammi hukumete yikamazsiniz ama... vergiler yukseldiginde tepkimizi koyalim ama boyle bi zamda hukumet suclanamaz.

Yaptirim konusunda elikolu bagli nispeten sebebi ise. Devlet deseki kardesim fiyatlarda iyilestirme yap firmada derki sende vergi sistemini duzenle der olurda anlasma saglanir fiyatlar duserse ihracat artar ve cari acik artar. Ondan sonrada gene ortalugi yaygaraya verip bu cari acik ne boyle dersiniz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: pasa_
    Passatta 13.300 tl otomatik vites(dsg) farkı var. Oha be kardesim o paraya yeni araba alırım

Hakkaten MAŞALLAH diyorum, o ne ya

Mercedes bile 7G için 8700 TL alıyor

------------

VW:

İyi niyet(!) ile kopardıkları 300-500-1.000TL yi cebe indirdikten sonra, değişim ve tamirlerin maliyetini çıkartmak için bu "abuk fiyat" normal...

• Gayet normal son zamanlarda zam yapmayan firma kaldımı ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadas su şerefsizlere para kazandıracağima

80-90 golf vereceğime

Gider temiz 3.20D alırım yokuşlar da Deh olum Deh olum demem her golfü tokatlarım
    ( ki babam 3 sene once 2007 5.20D aldı hala da sorunsuz biniyoruz cok sukur 4 kisi + bavullar ile 220-230 a kadar bana mısın demiyor )

Siz de hala kendinizi teselli edin yok ilk sahibi BMW ye binermiş yok BMW sonra alayına binermiş

Varsın Binen BMW olsun golf 90 verip sıraya gireceğime

E90 eski kasa olabilir ama mis gibi araba 184lük tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

kimse ne ford a ne toyota ya ne peugeot a bakıyor zaten, vw yapınca batıyor herkese

benzinli donanımsız peugeot 508 in başlangıç fiyatına bir baksınlar kaç para ?

Herkes işine gelen tatafta.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.