Şimdi Ara

Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

quote:

Bütün markalar ciddi derecede zam yaptı ama bunu yapan yalnızca VW yapmışcasına tepki veriyorsunuz. Tepki göstermek isteyen sandık başında tarafını belli etseydi, böyle başa böyle tarak.

Buyur burdan yak... ne alakasi var secimlerle... iktidarda dogus oto mu var. Zammi yapan vw ihale hukumete kaliyo ne is bu anlamadim. Konu otv ye kdv ye yeni zam olsa anlarim ama bi araba markasinin yaptigi bi zamdan hukumeti sorumlu tutuyorsun.

Tepki gosterceksen 0 km arac almada goreyim ben seni.

Millet biraz akilli olsa 0km araclarin liste fiyatida otvside inerde halkimiz kendini sıkıntıya sokmuyor. Aman bosver karaduzen boyle gelmis boyle gider biz birsey yapayiz diyerek kendini avutuyo.

Benim sahsi bi isletmem var satislarim da iyi ben ordan daha fazla kar etmek icin fiyatlara zam yapsam bununda sorumlusu hukumet olur mu???

Sıfır araba almadığım için benim adıma sorun yok, size iyi uykular.

Bu ulkede zaten tek akilli sizlersiniz biz cahil koyun dusunemeyen iradesi olmayan insanlariz. Hep bu dusubceniz yuzunden bi adim geridesiniz siyasette sadece muhalefetsiniz. Sizlerden olmaya sayginiz olmadigi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçük esnaf 3-5 lira pahalı sattı mı olay çıkarırsınız ama bunlara para verirsiniz.

• Golf 110.000 oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Golf 1.4 TSI 122 DSG Comfortline 71.200 TL

Benzinli, otomatik, 122 bg Golf bi-xenon ve hız sabitleyici eklenip az buçuk donanımlı olunca neredeyse 75.000TL oluyor. 105 bg'lik dizeli de aynı donanımda 85.000TL. Ne diyeyim, alanlara hayırlı olsun.

bu fiyatlara dizel Opel astra sport 1,6 CDTİ 136bg alınabiliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Yine en çok vw satmış, bir kaç ay sonra ikinci el golfümü verip tutulmayan bir modelin sıfırını alıcaz :)

Giu? Delta?

• Az yapmış daha fazla yapması lazım milletin uyanması için ben mahallede sıfır araba aldırmıyorum.Alıcak olanı gerekirse azğını burnunu patlatıcam gine aldırmıcam biraz bu fiyatlara onlar sebep oluyorlar.Çok Volskwagen'mi seviyosun al linkteki aracı 40-50 bin tl verip kapak cantlı tenekeye binmessin.Arabaya biniyorum dersin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-krc-otomotiv-den-2003-passat-w8-ilk-sahibinden-hatasiz-110153-km-159114150/detay

Ülkede kamyonla 2. el sıfır araçların yarı fiyatına onlardan daha kaliteli araçlar var.Birde vatandaşımızın 60-70 bin TL'lik araç alıp ekonomi yapmaya çalışması beni deli ediyor.

• valla bence zam az olmuş, yani bu zammın üzerine şöle bi 2 milyar daha zam yapması gerekli diye düşünüyorum en azından 2013 yılında aldığım golf 7 den benim 3 -5 milyar kar etmem lazım bence daha zam olmalı, benim açımdan sıkıntı yok
  • Polo 50den başlamalı bence premiyum sonuçta
  • Fiyat listesi ; montajdır, seçim sonrası (elektriğe) zam yok(tu hani), yasadışı inimizi dinlemişler...
  • Golf 7 baz paket bir senede 10.000 zam yedikten sonra gerisi yalan.

Golf 7 f/p ydi kaydı gitti.

Şu zamma normal yazan arkadaşları alkışlarım neden böyle olduğu belli.

Bahar indirimi zamanı geliyor.Mayısta indirim olacak.

Amaç 2 ileri bir geri yaparak sanki çok indirim yaptık havası vermek millete.

Satışların düştüğünü herkes biliyor amaç kampanya öncesi son çakallıklardır.

Bu fiyata normal yazmakta Fanatiklikten başka bir şey değildir.

Zam gereklidir ama bir firma her zaman kar etmez hep aynı oranda kar etmez yeri geldiğiğnde cepten yemek maliyetine vermek gerekir.

Böyle yapamazsan piyasa da güven kalmaz.

Ama Doğuş'a bir şey olmaz hepsi böyle bindir bindir.
  • 2004 yılındada sıra vardı indirim diğer firmalara göre yine çok azdı yıl 2014 aradan 10 yıl geçmiş her yıl en az indirim yapan en tok satan marka diyecek birşey yok tüketici için kötü bir durum alma niyetinde olanlar bence alsınlar 10 yılın özeti böyle gözüküyor üstüne geldikçe geliyor düşen vs göremedik.Aralık 2013 te aldığım araç şuan 1 hafta sonra alsaydım 12000 TL daha zamlı olacaktı seviniyormuyum hayır çünki aldığım c segmenti bir araç yerine ileride yenilesem ancak belkide b segmenti araca paramız yetecek sıfır olursa eğer
  • Bu millete az bile, daha ne zamlar gelir

• Golf için hayalimdeki araç diyordum harbiden HAYAL oldu.

90 BİN TL en FULL+FULL olanı yuh artık...
  • Her pozisyonda müşteriyi becermek böyle birşey demek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bütün markalar ciddi derecede zam yaptı ama bunu yapan yalnızca VW yapmışcasına tepki veriyorsunuz. Tepki göstermek isteyen sandık başında tarafını belli etseydi, böyle başa böyle tarak.

Buyur burdan yak... ne alakasi var secimlerle... iktidarda dogus oto mu var. Zammi yapan vw ihale hukumete kaliyo ne is bu anlamadim. Konu otv ye kdv ye yeni zam olsa anlarim ama bi araba markasinin yaptigi bi zamdan hukumeti sorumlu tutuyorsun.

Tepki gosterceksen 0 km arac almada goreyim ben seni.

Millet biraz akilli olsa 0km araclarin liste fiyatida otvside inerde halkimiz kendini sıkıntıya sokmuyor. Aman bosver karaduzen boyle gelmis boyle gider biz birsey yapayiz diyerek kendini avutuyo.

Benim sahsi bi isletmem var satislarim da iyi ben ordan daha fazla kar etmek icin fiyatlara zam yapsam bununda sorumlusu hukumet olur mu???

Sıfır araba almadığım için benim adıma sorun yok, size iyi uykular.

Bu ulkede zaten tek akilli sizlersiniz biz cahil koyun dusunemeyen iradesi olmayan insanlariz. Hep bu dusubceniz yuzunden bi adim geridesiniz siyasette sadece muhalefetsiniz. Sizlerden olmaya sayginiz olmadigi icin

Tamam.

• Hala sıraya girenler var... Şaka gibi...
  • Tok kapı sesini dahada toklaştırıp bize hizmet sunuyorlar daha ne istiyoruz ki

İşin sakası tabiki halen bu fiyatlara b ve c segmenti araba alınan bir ülkede kimsenin param yok maddi durumum kötü diye dert yanmasın

• ya arkadaş sıra falan yok, satış taktiği, almaya geleni bekletiyorlar, adam.da sıra varsa alan çoktur zannediyor

• millette para var ve ya borçlarını bitirmiş yeni borç girecek yer arıyor
    alınıyor ki zamlanıyor helal olsun adamlara karaborsaya sigara yağ girerdi şimdi araba giriyor
  • aralıkta sormuştum, nisana gelir golf demişlerdi. Bu fiyata gelmesin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.