Şimdi Ara

Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ncap

Ben hep 60bin tl lik vw alıyorum, beni ırgalamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Asıl amacı başka olsa da, konuya CUK....
     Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: dentul

2014 model baz model midline plus 1.6 tdi 90 hp alıcam,68.600 tl bayılıcam.Büyük ihtimalle bir kaç ay sıra da beklerim.Gemidedir,üretimdedir v.s

Tamam piyasası canlı olan en iyi marka kabul edelim de,bu fiyatlar da neyin nesi arkadaş,anlayan varsa beri gelsin.El insaf...

Bu ara da Toyota,Ford indirime giderken,bu neyin kafasıdır da diyebiliriz.

Bende golf istiyordum ama auris dizel otomatik cam tavanlı 63binlerde, o yüzden bu fiyata golf alınmaz dedim, kendi aracımda manüel golf ama ben çok ucuza alanlardandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız şunu anlamıyorum clio'nun 1.5 dci oto'nin 60 bin lira olduğu yerde polo 1.6 tdi dsg 58 bin lira. Keza yeni megane'nın astra'nın benzinli otomatiğinin 77 bin lira olduğu yerde golfte 83 bin lira olsun bence. Demek istediğim vw pahalı ama diğerleride ondan 20 bin lira ucuz değil. kaldı ki 2.el performansı diğerlerinden farkla önde. hal böyle iken bu araçlara o kadar verilir mi diyip dgs sini falan eleştirmenin pek anlamı yok beğenmeyen adam parası varsada almaz,parası olan adamda beğenirse alır. Bence insanlarımız artık 0 sıfır araç almamalı. Madem ötv bilmem ne bu kadar fazla 1-2 sene sıfır araç almayın bakalım neler olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Asıl amacı başka olsa da, konuya CUK....

YEAH

eksik kalmış.

• uniqlo kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Golf7 ilk piyasaya sürüldüğünde almışsınız.En az diyelim güncel rakamın 15-16 bin tl daha altına almışsınızdır.

O dönem ki fiyatlar,şimdiye göre ulaşılabilir makul rakamlardı.
  • 2013un 3. Yada 4.ceyreginde liste fiyati 55 56bin olan 1.6 90ps midline golfu turdan indirilirken sag camurluk zarar gordugu icin 53 bine almistik dun gece internetten vw nin sitesinde o sraca 68bin lira fiyat bicmisler yuh dedim acikcasi... vw gozumden iyice dustu buyuk konusmayayim ama 0 vw almam...

• Beyler diğer markalar çok ucuza veriyormuş, siz gidin onlardan alın.
  • GÖTÜR MALI GÖTÜR

•  Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı

Yukarıdaki tablolarda OCAK VE MART AYLARINA AİT GOLF FİYATLARI VAR ...

3 ay içinde ki FARKI görünce çok söylenecek söz var ama sadece E PESSS ARTIK DİYORUM ... !!!

• %10 vergi zammı oldu onunda etkisi büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

fiyat listesine baktım .. 6 ay önce Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 74.400 fiyat almıştım bir kaç opsiyonda vardı neyse boşverin onu ..

şimdiki fiyatı: Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 90.200 TL

15.800 zam

Aynen, bende bu yüzden vaz geçtim. O nedir yahu?

Arkadaşta dalga geçiyor, demişti ama bak al zam gelecek diye. İyi gelsin de, bu gelen başka bir şey yani

Bir kaç aya kalmaz, comfortline modellere, highline led farları, 1-2 özelliğini daha eklerler. Boş modellere de, comfortline'den 1-2 özellik katarlar yine. Çünkü son ayları bu kasanın..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.