Şimdi Ara

Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot'a da 1600-3000 lira arası zam gelmiş. İnanamıyorum. Bu kadar daralan ve kendilerininde sövdüğü otomotiv sektörüne hala zam geldiğine inanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Peugeot'a da 1600-3000 lira arası zam gelmiş. İnanamıyorum. Bu kadar daralan ve kendilerininde sövdüğü otomotiv sektörüne hala zam geldiğine inanamıyorum.

Evet ya Pug da zam cakmis.

508 almis basini gitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Peugeot'a da 1600-3000 lira arası zam gelmiş. İnanamıyorum. Bu kadar daralan ve kendilerininde sövdüğü otomotiv sektörüne hala zam geldiğine inanamıyorum.

508 almis basini gitmis

İyide kur düşerken bu zammı yapmak bayiler için intihar değil mi???

Ben şu an çok sövüyorum. Adamlara rest çekebilirim. Tabi araca ihtiyacımda var, o yüzden uzlaşmacı bir görüşme yapacağım hafta içi bayiye gidip.

Şaka gibi, Euro 2.85 ile hesaplanmışmışta, şimdi 2.92'ye çekmişler. E be adamlar, Euro düşerken sizinde paralel olarak düşürmeniz gerekmez mi kuru?

Artık devlete kızmıyorum, adamlar geçirdikçe bayilerde geçiriyorlar çünkü...

• Toyota corolla ve auris'de yaklasik 1000 TL indirim yapmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redransom34 -- 5 Nisan 2014; 16:58:14 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatları kim belirliyor gerçekten anlamıyorum.
  • Golf 7 comfort için 68.000 tl fiyat almıştım şimdi 82.500 olmuş, bunu alacağıma a3 e devam ederim.

Zaten artık vw dizel almak akıl dışı bir olay hergün binsende.

• Ekonomide sahte hava devam edecek, 2015 yer gok yeni konut projeleriyle dolacak altin vurus icin.

almayın arkadaslar almayın, yurtdisinda yasamis olabilseydiniz de gorebilseydiniz keske uretici nasil cezalandiriyor, sonra avrupada boyle trde soyle demeye gerek yok. Ekonominin temel prensiplerinden biridir bu.

2014 400bin arac satisiyla kapanabilecek olsa zaten secim yatirimi kriz vs nedenlerden dolayi 2009daki tablo olusacaktir.

tuzu kurular icin sorun yok, arazi ve gayrimenkul rantindan gokten inmeler icin benzin 10tlde olsa sorun yok, asil sorun calisan ucretli kesimde...

• Zaten çok ucuzdu ya bırakın birazcık zam yapsın adamlar

• Ozaman soyle bir tahmin yurutelim; makyajli kasa jetta 70 bin liradan yeni passat ise 90 bin liradan baslar. Golfude iyice karı arabasina benzettiler zaten.

• Sanırım 1 Nisan şakası olarak algılanma ihtimaline karşı zam duyurusunu 2 Nisan'a kaydırmışlar.

• Bir klasik das auto kazıgı daha

• Vatandaşta para yok aslında kredi borçlarıyla alınan araçlar.Genellikle seçenekleri sürüş keyfi değil ekonomidir bu insanların.
  • Ben hep Ford aldığım için umursamadığım zamdır kendileri

• Kafayı yemiş bunlar. 100bine golf alacağıma 110 bine A serisi mercedes alırım
     Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

508 almis basini gitmis

pug bayileri burunlarından kıl aldırmıyor yav... bu fiyatlara rağmen taş çatlasa 1-1.5 bin oynatıyorlar fiyatları..
  • tamamen arz talep meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmety -- 6 Nisan 2014; 0:31:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNMETAL

Kafayı yemiş bunlar. 100bine golf alacağıma 110 bine A serisi mercedes alırım
     Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı

aynen mercedes alınır.
  • bu nasıl bir fiyatlama arkadaş! anlam veremiyorum. ya benim alım gücüm farkında olmadan çok fazla düşmüş ya da gerçekten bu otomobil firmaları fahiş zamlar yapmış

mevcut fiyatlara bakınca evmin önünde duran en iyisiymiş deyip doldurup gazını suyunu yağını 3-5 yıl daha binmekten başka çare kalmıyor

2012 nisan da 36900 lira başlangıç fiyatı vardı golflerin :)

tam %50 zam= 2 yıl + yeni kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewee

Ben hep Ford aldığım için umursamadığım zamdır kendileri

Mondeoya bakin hocam. Kasa degistirecek birde. Yeni kasa 1.6tdci a powershift koyarlarsa selecktive 120 bin fiyat cekecekler heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 6 Nisan 2014; 12:09:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2014 model baz model midline plus 1.6 tdi 90 hp alıcam,68.600 tl bayılıcam.Büyük ihtimalle bir kaç ay sıra da beklerim.Gemidedir,üretimdedir v.s

Tamam piyasası canlı olan en iyi marka kabul edelim de,bu fiyatlar da neyin nesi arkadaş,anlayan varsa beri gelsin.El insaf...

Bu ara da Toyota,Ford indirime giderken,bu neyin kafasıdır da diyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.