Şimdi Ara

Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dogus gibi bircok firmanin kisi ve kurumun yakinligi var bunlari herkes biliyor. Ama boylesine bi konuda ihaleyi dogrudan bir sekilde iktidara yikmak yanlis. Hatalari varmi ? muhakkak var. Yanlis vergi politikasi rekabetin azalmasi 1600cc bi passat cok matah biseymis 100bin lira gibi bi paraya satiliyo. Bu olaylarin dogrudan sorumlusu degil. Ama kalkipta binlik zamminda arkasina iktidari koyamayiz...

Biz hakkimiz aramayi boykot etmeyi bilmiyoruz. Ureticinin tuketiciye muhtac olduhunu onlarin beyinleri sokamiyoruz ve c segmdnti bi arabaya o ozellikte olsun bu ozellikte olsun diyerek 80binlira para bayilir 1.2 1.3 motorlara 45 50bin gibi paralar veriyoruz. Distribotorler cok art niyetli vatandas lukse duskun devlet cari aciktan dolayi fiyatlara goz yumuyor. Bizde arabayi nasil 3 5 bin daha ucuza aliriz diye dusunuyoruz. Parasi olan olmayan kredi ceken cekemeyen hemen 0 golf jetta derdine dusuyo. Bi arkadas bi hevesli gitti polo aldi benzinli senin neyin kardesim ogrenci halinle benzinli araba almak sinra satip 2.el punto aldi. Isimiz gucumuz hava olmus.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acaba hükümet ötv indirimi mi yapacak, o yüzden olabilirmi,... önce bindirim sonra indirim.. hükümete de yakınlar ne bileyim. şeytanın avukatlığı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Polo 1.6 TDI 90 PS Tiptr. DSG Comfortline 58.400 TL

ben de senin!!!!!

(sözüm meclisten dışarı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ya arkadaş sıra falan yok, satış taktiği, almaya geleni bekletiyorlar, adam.da sıra varsa alan çoktur zannediyor

tam da öyle..

isim vermeden yazayım;

vakti zamanında, bir partimizin istanbul mitinginde konuşan başkan iki de bir şöyle dermiş : "taksimdeki yüz binleeeer". ama bırak yüz bini, toplasan bir kaç bin kişi var. meğerse işin aslı; bu konuşma kayda alınıp, anadoluda illerde , kasabalarda vatandaşa dinletiliyor, amaç, "o kadar kalabalık topluyoruz, o kadar topluyoruz" izlenimi yaratmak.

şark kurnazıyız biz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Dogus gibi bircok firmanin kisi ve kurumun yakinligi var bunlari herkes biliyor. Ama boylesine bi konuda ihaleyi dogrudan bir sekilde iktidara yikmak yanlis. Hatalari varmi ? muhakkak var. Yanlis vergi politikasi rekabetin azalmasi 1600cc bi passat cok matah biseymis 100bin lira gibi bi paraya satiliyo. Bu olaylarin dogrudan sorumlusu degil. Ama kalkipta binlik zamminda arkasina iktidari koyamayiz...

Biz hakkimiz aramayi boykot etmeyi bilmiyoruz. Ureticinin tuketiciye muhtac olduhunu onlarin beyinleri sokamiyoruz ve c segmdnti bi arabaya o ozellikte olsun bu ozellikte olsun diyerek 80binlira para bayilir 1.2 1.3 motorlara 45 50bin gibi paralar veriyoruz. Distribotorler cok art niyetli vatandas lukse duskun devlet cari aciktan dolayi fiyatlara goz yumuyor. Bizde arabayi nasil 3 5 bin daha ucuza aliriz diye dusunuyoruz. Parasi olan olmayan kredi ceken cekemeyen hemen 0 golf jetta derdine dusuyo. Bi arkadas bi hevesli gitti polo aldi benzinli senin neyin kardesim ogrenci halinle benzinli araba almak sinra satip 2.el punto aldi. Isimiz gucumuz hava olmus.....

Biz boykot yapmayi bilmioz kosa kosa alioz diye bir fikir var ortada. Acaba halkin kendi kendine boykot yaparak ozel sektore fiyat indirimi yaptirabildigi bir ornek var mi? Gosteri eylem degil ama boykot. Ben boyle bir ornek bilmiyorum. Sanki diger ulkeler fiyatlari asagi boykot ederek cekmis gibi konusuyorsunuz. Yok oyle bir sey.

Bu olayin tek bir sebebi var bu ne dogus ne turk halki. Bu olayin tek ve direk sebebi yanlis vergi politikasi. Dogus serbest piyasa ne gerektiriyorsa onui yapiyor. Dogusun yerinde kim olsa ayni seyi yapar ticaretten anliyorsa.buradki sorun buna firsat yaratilmasi firsati yaratan da halk degil firsati yaratan vergi sistemini koyan yani devlet.

Bunu gorup gormemek sizin elinizde. Serbest piyasa ne demek ucundan azicik bilen bunu anllar.

• ben aralıkta astra aldım,o dönemler focus ve golfede baktım çok doğru kıyaslama yapabilecek fiyatlar var elimde başlıyorum

-------------------- Aralık 2013-Nisan 2014--Fark

Astra(1.4t enjoy active) 48000---- 55931---- 7931 (led gündüz farı,kumaş deri kombine koltuk eklendi)

Golf Comfortline(1.2tsi) - 50000---- 58600---- 8600

Focus sedan Trend X(1.6) 45000---- 54950---- 9950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babasamsunlu -- 3 Nisan 2014; 12:30:37 >
  • Ben bu işi seçimlere benzetiyorum.Her kez adamalara saydırıyor ama kazanan hep onlar oluyor.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Bakin anlasamadigimiz konu su. Ben 2 nisanda yapilan zammi dogrudan devlete yikmanizi yanlis buluyorum. Zaten bizim vergi sistemi akraba evliligi gibi havale gecirmis cocuk gibi nerden tutsan elinde kaliyo bunda ben sizle hem fikirim bu fiyatlara yol acanda vergi sistemi . Adam zam yapiyor fiyat pahali diyosun "yok efendim vergiler yuksek" deyip kilifa sokuyor ve fiyati devlet ayarliyomus gibi gorunuyo devletin payi var ama isin bi kismida saticilarin art niyeti. Ben en basindan beri bu vergi sistemine karsiyim bizim halk valla boykotla protestoyla hukumet indirmeye kalkiscagina su fiyatlara dikkat cekse daha iyi olurdu...

Oyle yada boyle biz bosa konusuyoruz bu duzen kolay kolay degismez en azindan hatrisayilir bi ihracat rakamlarina ugrasmamiz lazim ki disardan para akisimiz olsun surekli para cikisi olmasin...cnerden tutsan elinde kalacak bi konu...

• congman kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatla hala satış yapabilirlerse, fazla söze gerek yok.
  • 100bine golf hem de benzinli hem de 1.4. Bu nasil bir yolma politikasidir anlayamadim bu paralara suv alabilme şansı varken hangi çılgın gidip buna para verir acaba. Verenler varsa saatlerce o arkadasi dinlemek isterdim belki bi teshis koyabilirdik

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    millette artık nasıl bir para varsa.
    boşuna dememişler zenginin malı züğürdün çenesini yorar (kendim için söyledim bunu)
    70 bin daha koy ev alırsın yok artık.
  • VW bu kadar çok filo satışı yaptığı sürece sırtı yere gelmez arkadaşlar. Son olarak Türkiye'nin en büyük ilaç firması Abdi İbrahim tüm araç filosunu Golf ve Jetta ile yenileme kararı aldı. Mart ayında Golf ve Jetta satışları pik yapmış çıkarsa şaşırmayın:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Misterr -- 3 Nisan 2014; 16:57:21 >
  • burdaki yorumlardan anladığım kadarıyla filo satışları bitmedikçe bizim araba alıp almamamız birşey ifade etmiyor hocam.
  • Golf'ün dizel fullu 100.000'i geçiyor mu??
  • Fiyatlar normal. Az daha zamlansın ki verdiğimiz paraya değsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Golf'ün dizel fullu 100.000'i geçiyor mu??

Golf dizel highline DSG nin üzerine opsiyonları alırsanız 107-110000 arasına bile ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arz talep meselesi. Bunun hukumetle bir alakasi yok. Hala vw diyorlar . Alma abicim alma zorla vermiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATAK_T-129

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Golf'ün dizel fullu 100.000'i geçiyor mu??

Golf dizel highline DSG nin üzerine opsiyonları alırsanız 107-110000 arasına bile ulaşabilirsiniz.

Amerikada olsan 3 kişilik bir aileye birer tane camaro alınır neredeyse ali ağaoğlu olsam yinede vw para bağlamam

• Asıl amacı başka olsa da, konuya CUK....
     Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.