Şimdi Ara

Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf alman üretimi diye almak için sıraya girilirse zam da yaparlar bayidende kovarlar iyi ki almanlar araba üretmiş yoksa neye binecektik:)
  • Golf bile şirket arabası oldu ya. Tamam artık herkes özenip filo olarak alır kendi şirketine zamanla onada damga yapıştırılır.
  • VW'in sıra var hikayesi, AA'nın 10% oy farkı gösterip, yalan söylemesi ile aynı kafadır. Psikolojik maniplasyon.

Bunlar anlaşır.
  • Passat 2.0 177 ps DSG highline 157.300 tl.

Bana müsade. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sektör döviz kuru diye ağlıyordu, an itibariyle euro 2.92 'ye düştü, ama pardon unutmuşum distribütörler sıfır araçtan kar etmiyordu servisten kazanıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

100bine golf hem de benzinli hem de 1.4. Bu nasil bir yolma politikasidir anlayamadim bu paralara suv alabilme şansı varken hangi çılgın gidip buna para verir acaba. Verenler varsa saatlerce o arkadasi dinlemek isterdim belki bi teshis koyabilirdik

şöyle siyah, deri bir koltukta uzanmış olarak 5-6 saat dinlenilebilir.
  • ticaret ile uğraşıyorum golf den yapmıs oldugum karı hıcbır malımda yapmadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

VW bu kadar çok filo satışı yaptığı sürece sırtı yere gelmez arkadaşlar. Son olarak Türkiye'nin en büyük ilaç firması Abdi İbrahim tüm araç filosunu Golf ve Jetta ile yenileme kararı aldı. Mart ayında Golf ve Jetta satışları pik yapmış çıkarsa şaşırmayın:))

Parayı bulan ya da imajını yükseltmek isteyen şirket Fluence yerine Vw araçlarına yöneliyor. Bir de yeni trend otomatik şirket araçları, bu yüzden Focus hem pahalı kaldığı hem de dizel otomatiği olmadığı için çok gerilerde kalıyor.

Şubat ayının en çok satan aracı Polo oldu. Bunda C sınıfı araçların pahalılığından ötürü B sınıfına yönelimin de etkisi var, filo satışlarının da.

Ancak bildiğiniz gibi filo satışlarında kar marjı düşüktür, sadece ciro yükselir. Doğuş bu düşük kar marjının etkisini de bireysel kullanıcılara yükleyerek dengelemeye çalışıyor.

• Merhaba.

2013 şubat ayında sıfır km aldığımız passat trendline 1,4 tsi düz vites arabayı 55.000 tl almıştık şuan aynı araba 69.000 tl . alırken acaba pahalıya mı geliyor diye düşünmüştük ama aradaki fark 13 ayda tam 14.000 tl .

55.000 tl rakamı 13 ay için banka faizine koysaydık toplamda 5.000 tl kazanacaktık ama sadece metal ve plastikten üretilen bir emtiada 14.000 tl fark etti.

Bundan sonra insanlar yüksek meblağlı alımları için gecikmeden , tez elden işlemlerini bitirmeli yoksa hergeçen dönem daha fazla borçlanmak veya daha fazla birikim yapmak zorunda kalacak , buda onların toplam hayat sürelerinden daha fazla enerji ve vakit kaybı olacaktır, yakın zaman içinde bu konu ev alımları için de olacaktır 2-3 sene sonra şuanki ev fiyatları hayal olacak. ev almayı düşünenler sadece araba konusundan örnek alarak kararlarını erken versinler.

32 yaşındayım 3 dairem ve 1 adet 2013 model sıfır km arabam var , alım yaparken ve pozitif borçlanırken hiç bir zaman geç kalmadım hep vaktinde kararlar verdim. hayat felsefem ise toplam insan ömrünü 80 yıl kabul edersek son kalan kısmı en fazla şekilde rahat , huzurlu , yorulmadan geçiren ve kendine boş vakit ayıran benim için 1-0 önde bitirecektir , örnek olarak 80 yıl yaşıyan bir insanın tüm yapması gerekenleri ilk 45 yılında yapması ile 65 yılında yapması arasında toplamda 20 yılllık bir ek vakit var ve alması gereken kararları doğru zamanda alması ona 20 yıl gibi bir rahat hayat kazandıracaktır.

* Birde tabii işin maneviyat kısmı var o ayrı bir konu 15 ile 80 yıl arasında her zaman geç ve yanlış olmadan doğru kararlar verilmesi lazım.
    * Herşeyin takdiri Allah'a aittir ama insanlarında doğru anda doğru kararları ve seçimleri yapması lazım.

Son 15 yılın içinde hiçbirşeyin fiyatları azalmadı ve bundan sonraki 15 yılın içinde de azalmayacak.( örnek ; ev, dükkan, araba ,arsa, gıda,özel eğitim ...)

Selamlar.

• congman kullanıcısına yanıt
    vay be şu fiyata bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler premium marka aliyorsunuz. Birakinda pahali olsun azcik. Kalite ucuza nerde satiliyor

Premium'mu! Tabi tabi 1 yilda ic kapi plastikleri soyulan ve 30-40 bine geldiginde yolda birakan dsg sanzimanli premium. Baska yerde kullanmayin bu kelimeyi millet bi tarafiyla guler.

• quote:

Orijinalden alıntı: redransom34

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler premium marka aliyorsunuz. Birakinda pahali olsun azcik. Kalite ucuza nerde satiliyor

Premium'mu! Tabi tabi 1 yilda ic kapi plastikleri soyulan ve 30-40 bine geldiginde yolda birakan dsg sanzimanli premium. Baska yerde kullanmayin bu kelimeyi millet bi tarafiyla guler.

Oyle demiyorum bende zaten. Maksat ironi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 5 Nisan 2014; 14:33:09 >

• Ben de arabami satip sifir bir araba alayim dedim soyle bir fiyatlara bakayim dedim bakmaz olaydim. O ne oyle ya bizin buradaki ev fiyatina gelmis arabalar. Soyle iyi bi sey alayim desen 70000 i buluyor. Resmen dalga geciyolar...

• Ha bu arada su vw arabalari ve sahipleri insani bu kadar kil etmeseler keske. Adamlarin reklami ortada onunde vw yazsin ben sana alacak bir gerekce buldururum diyor.yok kapi sesi yok rengi yok bakisi

• quote:

Orijinalden alıntı: lazkopat08

Passat 2.0 177 ps DSG highline 157.300 tl.

Bana müsade. .

Gider bu paraya sifir 1.6 BMW 520i yada MERCEDES E180 alir babalar gibi binerim. Adı yeter. Yakitida inanin 2.0 tdi 177 hp'lik passat'dan daha az. Ustune ustluk vergi avantajida cabasi. Premiumsa buna premium derler. Vw.'den olsa olsa cakma yada çıkma premium olur. Alman varoş arabasi ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redransom34 -- 5 Nisan 2014; 15:03:42 >
  • Form ahalisi, 75 bine highline golf alan adamın biriyle eğleniyorlardı. Şu an o adam bile karda.

105 hp ve 75 bin üstü.. Size iyi satışlar vw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 5 Nisan 2014; 15:08:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 Ekimde aldığımız sıfır 2012 model Passat 1.4 TSI Comfortline Beyaz araç;

Bi-Xenon
    Sunroof
    Park Asistanı

İle birlikte

70.300 TL'ye maal olmuştu.

Şimdi çıplak fiyatı 77.000 TL olmuş, vayy be satsak mı ki.
  • Vw artik yatirim araci oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

kur artınca eee kur arttı hemşerim zam gelecek tabi ki yeaa.

kur düşünce eee biz pahalıdan aldık hemşerim arabaları o yüzden fiyatı düşüremiyoruz.

yok yaa

ulan memleket çakal dolmuş çakal

almayın şunların arabalarını

Ağzına sağlık.Çok güzel demişsin "memleket çakal dolmuş" bence bu cümle yeterli.

• Bir de şu gelen zamlara "iyi araç, ondan zamlanıyor" diyenler yok mu? Çıldırıyorum.

Hele hele Doğuş Oto'daki o meşhur araba kuyruklarına "çok satılıyor, Alaman faprikası yetiştiremiyor" diyenler yok mu ? Onlar daha da çok çıldırtıyor.

Durmak yok, zama devam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.