|
Bildirim
zengin müteahhit karısı arabası
|
Soru şu : Neden Amerika'da tam otomatik şanzıman ve 6 yil garanti var iken bizde dsg ve 2 yil garanti var ?
|
En çok Golf ve Polo satıyor sanıyordum. Tiguan'a şaşırdım.
|
Amerika’da $20k dolara (pazarlık sonrası) baz model Tiguan sıfır kilometre alınabiliyor ve 6 sene / 72 bin mil garantiyle geliyor. Şanzımanı tam otomatik AISIN 8-vites. Baz modelin bir üstünde ($23k civarı) sahte deri koltuk, çift taraflı otomatik klima, koltuk ısıtma, anahtarsız giriş, otomatik far, kaza önleme sistemleri ve kör nokta uyarı sistemi gibi donanımlar standart. Bence şu an tam bir F/P canavarı Amerika piyasasında. Amerika’da VW piyasada çok güçsüzken şu an her yerde Tiguan görülüyor. Dünyadaki SUV akımının da bir göstergesi bu kadar satıyor olması.
|
lüks sınıf dışında çok fazla marka model araç kullandım ve en iyileri wv. fiyatları biraz daha yüksek ama lüksten sonra wv geliyor bence. (dsg en konforlu şanzıman hatta bence en güzeli ama patlıyor, riskli)
|
Geçenlerde birisi Almanya'da yaşadım vw alan yok diyordu, la adamlar sadece Tiguan'ı bile 1 milyon adet satmış dünya çapında, bu forumda ne yazılıyorsa tersi yaşanıyor
|
Çok konforlu bir araç 1.5 TSI DSG 2017 modelini kullandım , malesef Türkiye'nin ekonomisi için pahalı olabilir lüx gözükebilir ancak araç pahalı değil biz fakiriz bunu kafamıza koymamız gerekiyor.
|
Türkiye gibi hem fakir hem araca motor hacmine göre en az 1 araba vergi ödediğin, üstüne yakıtın %200 fahiş vergiyle satıldığı ülkelerde (var mı bizden bir tane daha bilmiyorum) evet, en çok küçük motorlu araçlar satılır.
Bu arada Tiguan nerede 237 bin TL? 300.400 ?'den başlayan fiyatlarla. https://www.dogusoto.com.tr/tiguan-ad1 |
Almanya'da en çok Golf satıyor.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 19 Nisan 2020; 23:27:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 19 Nisan 2020; 23:24:41 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 20 Nisan 2020; 2:11:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzmls -- 20 Nisan 2020; 6:21:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|