|
Bildirim
yalan yok tiguan güzel araç ama türkiye'de aşırı kazık eğer amerika norveç ingiltere gibi bir yerde yaşıyorsanız çok uygun fiyatlara alabiliyorsunuz
|
2007'den 2015'e kadar toplam 500 bin adet satilmis, 8 senede.
Akabinde 2017'de sadece 1 senede 700 bin adet satilmis. 2018'de 800 bin adet satilmis. 8 senede 500 bin satilirken 1 senede 800 bin satilir olmus. Bu nasil bir buyume hizidir... |
Toplamı yinede 5 milyon değil, nerde terslik var?
|
Kisisel deneyimim tiguanin iki neslini kullandim ilk nesliyle arkadasimla birlikte datcaya gittik onun araciydi yaklasik 1000 km kullandim yeni tiguani da hem test ettim hemde urun mudurumuzde vardi bol bol. Seyahat ettim bunun disinda golf 7 seat leon a3 b8 passatida epey kullandim ve mqb platformu sunduklarina gore konforsuz ve yol tutusu zayif
|
Tiguan model adlı tenekenin trendline (halk adıyla boşline) donanımında hız sabitleyici yok. Y O K.
Yağmur sensörü de yok, Y O K. İlginç gelecek belki ama far sensörü de yok, evet evet yok. Arkanızdan gelen uzun farlarını yakan bir araç gelirse kenara çekin ve geçmesini bekleyin, çünkü kararan ayna da yok. Enektarsız giriş/çalıştırma derseniz söz de full donanımında bile yok. Bahsi geçen bu aracı herhangi bir şekilde öven / öneren kişinin lisede mantık derslerine, okulun kantincisi girmiş olmalı. |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 25 Ocak 2019; 19:11:46 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |