bu arabanın fulüne bindim, aşırı konforsuz ve yol sesi alıyor, böbrek taşı olan rahat düşürür içerde
yahu neden bu kadar sert olur bi araç
galiba vw golf ve passat dışşında aynı konforu veremıyor
tabi birde tiguanın abisi var
Banttan kaldırsaydı daha iyi olurdu.
2. elde VW olmasına rağmen zayıf oolan bi araba ...
bu sınıfta çok araç kullandım.tiguan malzeme kalitesi,konfor,iç hacim,yol tutuş ve motor olarak herşeyiyle en başarılı araç.arazi kullanımı beklentiniz yoksa pişman olmazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri
Banttan kaldırsaydı daha iyi olurdu.
2. elde VW olmasına rağmen zayıf oolan bi araba ...
bütün suv'ların 2. eli zayıftır ama yine de 2. elde en az değer kaybeden suv tiguan'dır. yani ehveni şerdir. otomatik dizeli olaydı 2. eldeki değer kaybına rağmen direk tiguan alırdım. o kadar hoşuma giden bir araç. çok başarılı.
konfor arıyorsanız suvdan uzak durun
araçlarda etiket değerleri de yazmalı motor sesi alması yol sesi sarsıntı ölçümü: konforu bunlar da tıpkı lastik etiket değeri gibi aracların kataloğunda olmalı
araçları inceleyenler cep telefonu ile bile bunu ölçebilir DB meter ses ölçüyor android programı vibration meter ise titreşimi ölçüyor ortalama değeri de veriyor aynı parkurda hepsi de ölçülüp en konforlu araç hangisiymiş bulunur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme