Şimdi Ara

VOLKSWAGEN BORA COMFORT. ısıtmalı aynaların çalıştırılması açılması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isıtmalı aynaların ısıtması nasıl açılıyor arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 3 Kasım 2012; 4:18:05 >

• yine cevabı kendim buldum benden sonraki arkadaşlarada yardımcı olur inşallah cevap şu şekilde..

günaydın arkadaşlar bişi sorcam donanımlarda pacific te ısıtmalı yan aynalar olduğu yazıyor ama benim ayna ayar düğmesinin üstünde rezistans işareti yok acaba ısıtma olup olmadığını nasıl anlarım.

@4 derece altına düşünce anlarsın (4 derecenin altına düştüğü zaman otomatik aktif oluyor)

@sen o küçük düğmeyi r işaretine çevir ve arka rezistans düğmesine bas yeter.Sabah aracımın tüm camları ve aynalar kırağı tutmuş.aracı çalıştırınca arka cam rezistans düğmesine bastım ve aylaradan da buhar çıkmaya başladı.

Oradaki düğmenin orada rezistans işareti yok.Arka camlarala beraber çalışıyor.

Ben öyle biliyoırum ve öyle yapınca aynalarıın buzunu alıyor.

@arka cam rezistansını aç aynalarında ısınır

@Merhaba,
    Aynaları ayarlayan joystick'te her iki aynanın ayararının arasında bir yer bölüm daha var. Rezistansı çalıştırmak için joystick'i oraya mı getireceğiz?

@oraya getirip, orta konsoldaki 4lü flaşör düğmesinin yanındaki resitans düğmesine basacaksınız

@joystick le oynamaya gerek yok direk arka cam rezistansı ile bağlı çalışır.

• resimlerle gösterebilir yardımcı olursanız çok sevinirim.. arkadaşlar..
  • yine cevabı kendim buldum benden sonraki arkadaşlarada yardımcı olur inşallah cevap şu şekilde..

günaydın arkadaşlar bişi sorcam donanımlarda pacific te ısıtmalı yan aynalar olduğu yazıyor ama benim ayna ayar düğmesinin üstünde rezistans işareti yok acaba ısıtma olup olmadığını nasıl anlarım.

@4 derece altına düşünce anlarsın (4 derecenin altına düştüğü zaman otomatik aktif oluyor)

@sen o küçük düğmeyi r işaretine çevir ve arka rezistans düğmesine bas yeter.Sabah aracımın tüm camları ve aynalar kırağı tutmuş.aracı çalıştırınca arka cam rezistans düğmesine bastım ve aylaradan da buhar çıkmaya başladı.

@Merhaba,
    Aynaları ayarlayan joystick'te her iki aynanın ayararının arasında bir yer bölüm daha var. Rezistansı çalıştırmak için joystick'i oraya mı getireceğiz?

@oraya getirip, orta konsoldaki 4lü flaşör düğmesinin yanındaki resitans düğmesine basacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

yine cevabı kendim buldum benden sonraki arkadaşlarada yardımcı olur inşallah cevap şu şekilde..

@Merhaba,

8 sene sonra bile işime yarayan bilgiye teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hyundai i20 koltuk ayarı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.