Şimdi Ara

Volkswagen`den Motor Devrimi:TSI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
0
Favori
37.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazısı anlamamak için özel çaba sarfediyor yada gerçekten kafa oraya kadar çalışıyor ikisinden biri
    burada tsi ye kötü diyen yok sadece denenmemiş bir motordur o kadar gerisi hikaye. Hikayeler anlatmaya devam ediyor kimisi hala :)
    hadi bir gece daha düşün gel yeni bir hikayeyle . provakasyonlarla tahrik edilecek yaşı çoktaaan geçtik boşuna uğraşma ...
  • arkadaşlar bu motoru skoda octavia elegance ye takarlarsa ne olur be .sınıfında tartışmasız lider.düşünemiyom bile.hele jettada türkiyede pek tutulmamışken
  • arkadaşlar burası kavga yeri değil ayıp oluyo ama
  • @yusufyakup

bu ne sinir ya
    biraz sakin ol.olayı milli mesele gibi almışsın.

evet herkesin arabası en iyidir.bu şahin kullanan adam içinde
    geçerlidir,volvo kullanan adam içinde geçerlidir.herkesin her
    marka araba kullanma şansı olmayabilir.önce kullanın sonra eleştirin
    gibi bir yaklaşım mı var?ben volvo kullanmadım diye volvoyu ovup yada yeremiyecek miyim? burası akademik bir platform mu ki elimizde bilimsel dökümanlarla mı konuşacagız ?duygularımızı ,düşüncelerimizi ortaya koyamıyacak mıyız?burası forum sitesi ve burada senin kullanıgın gibi
    quote:

ulen 24 saat bilgisayar basinda foruma olumsuz yazi neye atar bir insan?
    yada
    quote:

çocuklugunuzda olumsuzluklar mi yasadiniz arkadaslar???!!!
    usluplar kullanmadan bilgi alışverişi yapıyoruz.görüyoruz,duyuyoruz,okuyoruz,algılıyoruz,
    dogru yada yanlış bilgi sahibi oluyoruz.unutma ki sen vw için ne hissediyorsan başka markalara da senin kadar tutkun insanlar var bu forum da.

• yaa neyse kusura bakmayın millet. doğru, belki biraz maksadımı aştım.
    bu arada bu motorun sadece 98 oktan kullanıp kullanmadığı hakkında sağlam bir bilgi elde edildi mi? ayrıca fiat ta bu motordan kullanacak dediler. bakmak lazım..
  • yusufyakup,
    sende olumsuz bulduğun düşüncelere bu kadar takılma sanki. seni bu kişilerle tartışmaya silah zoruylamı sokuyorlar? Be cool?
    herkes her şeyi söyler. doğru yanlış. kimseye birşeyler zorlama ile kabul ettirilmez. sana uymuyorsa sen de sana uyan kişilerin düşüncelerine önem verirsin. daha iyi. bak bana. bazı şeyleri gale alma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufyakup

yaa neyse kusura bakmayın millet. doğru, belki biraz maksadımı aştım.
    bu arada bu motorun sadece 98 oktan kullanıp kullanmadığı hakkında sağlam bir bilgi elde edildi mi? ayrıca fiat ta bu motordan kullanacak dediler. bakmak lazım..

yanlış bilgi verilmiş heralde fiat bildiğimiz tek turbo 1.4 kullanıcak.
  • kaç turbo kullanacağını bilmiyorum ama fiatın motoruda kuvvetli olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetinsdr1

kaç turbo kullanacağını bilmiyorum ama fiatın motoruda kuvvetli olacak

1.4 t-jet iki tip olucak 120 ve 150 Hp.

fiat daha sonra 1.6 tek turbo 180 hp çıkarıcak.
  • ben volkswagen araba istemiyorum, sadece bu motoru istiyorum. sadece motor (artı şanzıman tabii) ne kadardır ki acaba? başka arabaya takacağım da...
  • fiat kalite problemini halladerse bu motorlarla belki yeniden eski günlerine dönebilirmi acaba,ne dersiniz
  • millettt kapışın yaa zevkli oluyoooo

benim arabam senin arabanı geçerrrr
    benim babam senin babanı döverrr
    puhahaha
  • sakin arkadaşlar sakin
  • ulen şu dsg yi o kadar merak ediyorum bi türlü kullanamadık
    test aracı koyuyorlar normal vites sanki normal vitesi bilmiyoz , dsg li bir test aracı koysana millet ne olduğunu anlasın hem daha çok satarsın.
  • gereksiz tartışmalara müsade etmediğimi biliyorsunuz.
    rica/lütfen.....

iyi forumlar
  • eeee yok mu dsg tecrubesi olan , anlatsın bi zahmet?
  • Hocam bi arama yapsana. DSg önceden bi çok kez konuşulmuştu.
  • arattım da işin tekniğini şemalarını falan anlatmışlar arkadaşlar sağolsunlar , kullanım tecrubesi değil hiçbiri , aslında gidip kullanmak lazım ama test araçları hep düz vites sanki bilmiyoz düz vitesi gibi :)
  • aracı test eden var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canmur

aracı test eden var mı?

+1???
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.