Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: 'Alternatif aramıyoruz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Alman üretici Volkswagen’in Suriye’deki operasyon nedeniyle Türkiye yatırımını askıya alması geçtiğimiz günlerde basının gündemine oturmuştu. Bugün Volkswagen’den konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

"Alternatif arayışı içinde değiliz"

Volkswagen’den yapılan açıklamada, Türkiye’de kurulması planlanan üretim tesisine yönelik alternatif arayışı içinde bulunulmadığı belirtildi. Volkswagen’in üretim sözcüsü Leslie Bothge tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Türkiye’ye kurulması planlanan üretim tesisi beklemede. Aktif olarak alternatif bir yer arayışı içinde de değiliz.

Ayrıca Bkz.2020 Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü için yarışacak modeller belli oldu

Volkswagen, Passat ve Skoda Superb modellerini üretmek için Manisa'da 943,5 milyon lira sermayeli "Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ" unvanlı şirket kurmuştu. Bu gelişmenin ardından yatırıma kesin gözüyle bakılırken, Suriye’ye yönelik Barış Pınarı Harekatı’nın başlamasının ardından yeni fabrika yatırımının ertelendiği ortaya çıkmıştı. Bu gelişmeler ışığında Volkswagen yönetim kurulunda Türkiye için oylama yapılamayacağı ifade edilmişti.

Fabrika yatırımına yeni ülkeler talip oldu

Volkswagen’in Türkiye yatırımını askıya alması Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan’ı harekete geçirdi. Bulgaristan yeni fabrika için daha önce sunduğu teşvik teklifini iki katına çıkarırken, diğer iki ülke de yatırıma talip olduklarını açıkladı. Volkswagen’in vereceği karar şimdiye dek belirsizliğini koruyordu. Fakat bugün yapılan açıklamayla şirketin bir alternatif aramadığı net bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

• Ortalik sakinlesin diye bekliyorlar.

• vw niye alternatif arasın ya? bedavaya fabrika kuracak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ülkerinde iyi gözükmek için yapıılmış bir hareketti bence harekat bitince devam edeceklerdir.

• Coğrafi, beşeri, ekonomik açılardan baktığınızda Türkiye den daha uygun bir ülke bulamazlar eğer bu yatırımı yapacaklarsa, yok vazgeçeceklerse bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölmüş eşek kurttan korkmaz.

İster gel, ister gelme, istersen git Himalayalara aç fabrikayı. Başlarım sizin ekonomik tehditlerinize.
  • sioux kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim bedavaya. vw ile Türkiye arasında imzalanan ön protokolü okudum geçen gün, bende Bartına bi fabrika açıyorum bedavaya, 2 ay sonra sende gel kurdale keseriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi git bakalım görelim, gidemezsen passat, gidersen orda sat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gitsin başka yerde açsın fabrikasını bize de tüm volkswagen araçlarını "Volkswagen, Audi, Porsche, Bentley, Skoda, Seat, Lamborghini, Bugatti Ducati, Scania ve MAN" sınır dışı etmek kalır.

Sadece tırlarını şutlasak milyarlarca euro kayıpları demek! 1 tır 300-600 bin tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 22 Ekim 2019; 16:3:33 >
  • Ayar vermeye çalıştılar resmen. 3-5 bin kişiye iş verecek diye bunu kabullenmemek lazım.

• Bu sefer biz istemiyoruz, boykot edilsin defolup gitsinler. hadi avrupa şöyle böyle demek yerine tavrımızı ortaya koyalım dünya gücümüzü görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 22 Ekim 2019; 17:8:31 >
  • Balık baştan kokar..

Öyle delikanlı halk arasında olur ama altın varanklı klozete sahip con con larda olmaz.

Herkes halinden memnunken söylediğimiz ve kendimizle başbaşa kalırız.

Saygılar.

He bu arada yeni yıl geliyor, zamlar kapıda. Bunlar gibi adamlar gelsin de halkın cebine para girsin ;)

• è5feëtdef5wrerc44y

• Bunlarda suyunu çıkardılar, kuruyorsanız kurun kurmuyorsanız çekip gidin. Bu ne ciddiyetsizlik

• normal bir durum. bizim gibi duygulara kapılıp aldıkları mis gibi teşvikten vaz geçecek değillerdi zaten.
    avrupalının vicdanı olsa afrika kıtasını madenler için sömürmezlerdi.
    zaten vicdanlık bir durum da yok. alman istihbaratı da gayet iyi biliyor ki sdg-ypg-pkk aynı şey.

avrupada milliyetçilik yükselirken türkiyeye destek bulmak zaten çok zor bir iş.
    fakat suriyeli mülteciler üzerinden kulakları çekilirse ikna olmaları kolaylaşabilir
  • malum şahıs servetine dair yaptırımları duyunca 180 derece dönüş yaptı, adamların vazgeçmek için sebebi kalmadı.

• Kurun fabrika hadi. Yöneticilerimize acil Passat lazım. Highline 2.0 TDI daha makbul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki kara kaşıma gözüme açacak fabrikayı, Türkiyede artan vw talebinin maliyetini düşürmek için değil de ne için bu girişim?? Ayrıca ucuza üretip bana daha ucuza mı satacak :) Bizden daha ekonomik gider maliyeti bulsaydı o ülkede açmayacak mıydı? Daha iyi pazar bulabildiğin ülkeye defolup gider orda açarsın fabrikanı, ben de param olursa biner yoksa zaten binmem, daha ucuz malı tercih ederim. Beleşe mi veriyorsun bu mereti de atar gider yapıyorsun anlamadım

• VW'nin fabrika açma hikayesi avrupa birliği olayına dönecek bence

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: 'Alternatif aramıyoruz'
  • burada müşteri garantisi var ,geçene 5 geçmeyene 15 gibi hertürlü kazanırsın fosfogen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.