Şimdi Ara

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özençler Otogaz Çorum SKODA TSİ BRC SDİ MONTAJ

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI
  • 2006 Model Jetta fsi motor aracıma bugün lpg taktırdım.Şu an daha erken ama 100 km yaptım ve iyi gibi görünüyor.performans kaybı yok,tüketim değerlerini denedikçe daha sonra yazarım . Ama tek sorun sanki araba 1500-1700 devirden sonra lpg ye geçerken biraz sarsıntı geçiriyor.Bunu Her kırmızı ışıkta yaşamıyorum ama ilk 2-3 dur kalkta oluyor.Bu normalmi bilmiyorum.Takan ustayı arayıp sordum arabaya zararı yok,1000 km bakımında düzeltirim dedi.Sizcede normal mi?
  • Romano FSI kitlerde 1.500 rpm nin altında 5.000 rpm nın ustunde araç benzin ile çalışıyor ,bu geçişler esnasında bu sarsıntıyı yaşıyorsunuz ki yaşamamanız lazım.1000 km kontrolünde servisinizden durumu düzeltmesini isteyiniz.Selamlar...
  • arakadaşlar uzun zamandır 2006 jetta fsi comf. kullanıcısı olarak lpg dönüşümleri hakkında değerli fikirlerinizi takip ediyordum. Dün itibariyle aracıma romano sistemini taktırttım. Sanırım Malatya'da ilk. Yorum için elbette çok erken ancak araca tüp takılı olduğunu hiç fark etmiyorum. Gayet başarılı oldu gibi gözüküyor, geçişler hiç belli olmuyor. yüzde 30 tasarruf yapacak denildi, bence zaten fsi motorların özelliği göz önünde buludurulacak olursa diğer motorların lpg uygulamalarına yaklaşık bir tasarrufa denk gelecektir diye düşünüyorum. benzinde ş.içi 35-ş.dış 25 kuruş gibi değerler vardı.
  • Hayırlı olsun ,lpg li güzel günler dileriz...

quote:

Orijinalden alıntı: harputt

arakadaşlar uzun zamandır 2006 jetta fsi comf. kullanıcısı olarak lpg dönüşümleri hakkında değerli fikirlerinizi takip ediyordum. Dün itibariyle aracıma romano sistemini taktırttım. Sanırım Malatya'da ilk. Yorum için elbette çok erken ancak araca tüp takılı olduğunu hiç fark etmiyorum. Gayet başarılı oldu gibi gözüküyor, geçişler hiç belli olmuyor. yüzde 30 tasarruf yapacak denildi, bence zaten fsi motorların özelliği göz önünde buludurulacak olursa diğer motorların lpg uygulamalarına yaklaşık bir tasarrufa denk gelecektir diye düşünüyorum. benzinde ş.içi 35-ş.dış 25 kuruş gibi değerler vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz
    GOLF TSI BRC SDI

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

Yakıt tasarrufu ve uyumlulugu hakkında bilgi akabilirmiyiz
  • SKODA TSI BRC SDI YAKIT VERİLERİ

1.ÖLÇÜM
    Yol : Samsun Karayolu (Çarşamba -Havza )
    Sürat : Ortalama (140 km/h ile 160 km/h arası hız )
    Mesafe : 330 km
    Tüketim : 79 tl LPG + 5 tl benzin ( Rolantide 3 saniye benzin tüketiyor)

2.ÖLÇÜM
    Yol : Samsun Karayolu (Çarşamba -Havza )
    Sürat : Ortalama ( 120 km/h -140 km/h arası hız)
    Mesafe : 386 km
    Tüketim : 77 tl LPG + 6 tl Benzin ( Rolantide 3 saniye benzin tüketiyor)

.

JETTA FSI BRC SDI YAKIT VERİLERİ

Yol : Çorum - Trabzon Karayolu
    Sürat : ( 100 km/h -120 km/h arası )
    Mesafe : 525 km
    Tüketim : 80 tl LPG

NOT : Golf TSI aracın sahibi ile henüz görüşemedik yakıt verilerini öğrenip burdan paylaşırım
  • Golf sonuclarını merak ediyorum skodanin normal benzin yakıt verilerinide paylaşsaydız keske bende 122 hp golf var samsun Trabzon benzinde 0,20 kr yaktı ortalama hız 90-110 lastikler kislik sıcaklık-2 ile+12 arası skodanin 100-120 Arası yakıt tuketimiyle nerdeyse aynı onun içn benzinliyken yakıt verisi nekadardi bunu bilmek dahada aydinlatici olur bide sehir ici tüketimlerde varsa sevinirim uzun yolda zaten tsı motor çok basmadığın sürece çok yakmiyor
  • SKODA nın lpg tüketimi biraz fazla fakat araç sahibi ile görüştüğümde aracını üst limitlerde çok süratli kullandığını ve araçta 3 kişi ile seyehat ettiklerini söyledi.Benzin tüketimini bilmiyorum ama özellikle uzun yolda sakin kullanmasını ve yakıt verilerini tekrar paylaşmasını istedim.Şuan için araç sahibi performansından ve de tüketiminden memnun ,şikayeti olsa 2.750 tl verip şikayet ederdi diye düşünüyorum :)
    Golf'un sahibini bizzat arayıp yakıt verilerini paylaşacağım.Selamlar...
  • FSI Montajcılarının saysının günden güne artması çok güzel Özençler Otogazı tebrik ediyorum.
    Bundan 2 yıl önce Atılım Otogaz olarak FSI (direk enjeksiyonlu) motorlara ilk montajı yaptığımız günlerin çok ilerisindeyiz.

Aslında sistem olarak değil fakat düşünce yapısı olarak; talebin artmasıyla "bu motorlara montaj olmaz" diyen meslektaşlarımızda artık montajın yapılabildiğini kabul ediyorlar.
    Kullanıcılar da bilinçlendi ve artık montaj yapıldığını araştarıp kolayca ulaşabiliyorlar.

Dolayısıyla bizde son 10 günde 4 tane FSI montajı yaptık,

3 tane Passat 1.6 FSI

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI
     VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

Jetta 1.6 FSI

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERLPG -- 7 Mart 2011; 12:22:35 >

• Paylaşıma devam arkadaşlar, Beklemeyip taktıranlar sistemlerini çoktan amorti ettiler bile :)
  • Ortada somut bi veri yokki kim neye göre taktırsın ki 3000 lira veripte hem arabamı delık desik ettirmeyi goze alamam hemde 3000 liraya sokaga atamam ayrıca bı oncekı sayfada skodanın verılerı var hıcte amortı etmıs gıbı gorunmuyor burdan bakınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Ortada somut bi veri yokki kim neye göre taktırsın ki 3000 lira veripte hem arabamı delık desik ettirmeyi goze alamam hemde 3000 liraya sokaga atamam ayrıca bı oncekı sayfada skodanın verılerı var hıcte amortı etmıs gıbı gorunmuyor burdan bakınca

skodanın verılerı var hıcte amortı etmıs gıbı gorunmuyor burdan bakınca

Siz nereden bakıyorsunuz bilemiyorum ama ,
    Hem burada bariz bir tasarruf var, hemde bu sistem 3000 tl değil.

Konuları biraz okuyarak yanıt verin olurmu :)
  • Bugun skodanın sahıbı Oshan Bey Havza'dan geldı ; kendısıne 1 ay deneme suresı vermıstım . Memnunıyetını dıle getırdı 2.750 tl hesabını odedı.Bılgılerınıze...
  • quote:

Bugun skodanın sahıbı Oshan Bey Havza'dan geldı ; kendısıne 1 ay deneme suresı vermıstım . Memnunıyetını dıle getırdı 2.750 tl hesabını odedı.Bılgılerınıze...

Bir çok kişinin takmaya cesaret edemediği araca siz birde 1 ay memnuniyet süresi vermişsiniz. Ne diyelim helal olsun size.
  • quote:

Bugun skodanın sahıbı Oshan Bey Havza'dan geldı ; kendısıne 1 ay deneme suresı vermıstım . Memnunıyetını dıle getırdı 2.750 tl hesabını odedı.Bılgılerınıze...

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Ortada somut bi veri yokki kim neye göre taktırsın ki 3000 lira veripte hem arabamı delık desik ettirmeyi goze alamam hemde 3000 liraya sokaga atamam ayrıca bı oncekı sayfada skodanın verılerı var hıcte amortı etmıs gıbı gorunmuyor burdan bakınca

Ben okuyorum hatta cvp ta veriyorum bence sen oku bakalım senden önce neler yazılmış benim yakıt verilerimde var onla kasilastirirsan ne derece amorti edilemediğini görürsün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Ben okuyorum hatta cvp ta veriyorum bence sen oku bakalım senden önce neler yazılmış benim yakıt verilerimde var onla kasilastirirsan ne derece amorti edilemediğini görürsün

Merhaba ;
    Daha oncekı mesajıma bakarsanız arac sahıbının aracı sureklı ust devırlerde sıkıstırarak kullandıgını belırtmıstım, bu sebeble yakıt tuketımı sızın tuketımınıze nazaran daha yuksek fakat onumuzdekı hafta aılesıyle uzun yola cıkacaklarını ve sakın kullanımda ne tukettıgını bıldırecek ;sızınle bu verılerı paylasırım tekrar yorumlarız.Selamlar...

• 1.4 TSI BTM 150ps 2011 tiguan 4x2 LPG dönüşümü yaptınımı hiç??

veya yapabilirmisiniz?

maliyeti ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigu52

1.4 TSI BTM 150ps 2011 tiguan 4x2 LPG dönüşümü yaptınımı hiç??

veya yapabilirmisiniz?

maliyeti ne olur?

1.4 tsi tiguana dönüşüm yaptım ve referans telefonunu bile verebilirim,
    Bulunduğunuz il neresidir. belirtirseniz yönlendirme yapabilirim. Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.