Şimdi Ara

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
21.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 06onur

quote:

Orijinalden alıntı: MERLPG

Ne demek her türlü soruyu sorabilirsiniz.
    Bizde taktırmanız hiç önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu

Gelelim sorularınıza,
    1) Lpg tüketiminiz kalorifik değeri benzine göre daha düşük olduğu için %10-20 arasında artacak
    2)Ortalama aynı rakamları telafuz ediyoruz 100 km'de 8,5 L lpg tüketseniz 1 L'de benzin tüketseniz zaten 25-27 kr gibi bir sarfiyat olur.
    3)Bununla ilgili yapılabilecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Ancak turbonun biraz daha fazla ısınmasının turboya korkutacak bir zararının olacağını da düşünmüyorum. Sadece içeri alınan oksijen miktarı çok cüzzi bir şekilde azalacaktır. Yaptığımız araçların hiçbirinde turbo sorunuyla karşılaşmadık bugüne kadar. Çok güzel bir soru olmuş ayrıca

Geç cevap için üzgünüm.
    Saygılar.

Ustan Dilinize, elinize, bünyenize sağlık...
    BRC ye kavuştuk bakalım. Mavidenizler 2a Ankara da taktırdım. İstanbula uzağım ne yazk ki.

TSi 122PS 2008 cax. İtalya dan gelen son yazılım yüklenmiş
    *sistem sıralı gibi çalışıyor pek bi fark göremedim.
    *Araç rolantide "5sn" benzin kullanıyor
    *35 derecede gaza geçiyor
    *Üst devirde benzine geçme diye birşey söz konusu değilmiş
    *Katkılı otogaz burada yok, mecburen katkısız kullancağım

Bi yorumunuz veya tavsiyeniz olur mu?

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle.
    Söylediklerinizin hepsi doğru bakımları aksatmayın, katkılı gazdanda uzak durun.
    Evvel allah sorun olmaz.
    Keyifli-tasarruflu sürüşler

• Teşekkür ederim ustam. Bu katkılıyı kimi kesin kullan diyor kimi kullanma bu sayede onuda öğrenmiş olduk
  • BAKİ(MerLPG) USTAMA SELAMLAR Güvenilir bilgi paylaşımı için teşekkürler. Aracım benzinde 33kuruş yakarken 24-25kuruşa razıydım. 37kuruş yakarken rahat kullanarak 24-25kuruş yapıyorum.

3000KM OLDU :) NET TÜKETİMİ VERİYORUM hedefim arızasız 100.000km
    BRC S-Dİ diye biliyorum,doğrusu Seq-CDİ da olabilir?
    BENZİN FİYATI: 4.91TL/LT(4.75e düşmüş an bu fiyattan almadım)
    LPG FİYATI: 2.39/lt
    GİDİLEN YOL: 1350km yaklaşık
    YOL BİLGİSAYARI BENZİN TÜKETİMİ: 7.5lt/100km
    ORTALAMA HIZ: 48KM/H
    TÜKETİLEN LPG: 75+70+85=230TL--96lt----7.1lt/100km
    TÜKETİLEN BENZİN: 100TL--20,4lt -----0,015lt/100km
    *TOPLAM TÜKETİM:330tl/1350KM=24,4KRŞ/KM TASARRUF%33,5
    Daha iyi ekonomi mümkün, şimdi öyle olacak gibi. Motoru yerinde 2-3Dk 2200d/d da çalıştırırsam, LPG ye hareket etmeden geçiyor benzin tüketimi azalıyor. .Gerçi ş.dışı daha çok ama son 1250Km de 50tl bile harcamadım .
    Tüketimden çok memnunum,tasarruf oranı yazın iyice artacaktır.

Benzin tüketimi 3000km de 7,3-7.6lt arası değişti, ortalama 7,5lt/100km oldu . LPG tüketimim 7.1-8.6lt/100km arası değişti Ortalama 7.3Lt/100km oldu.

Ufak bi kusur var 2200-2300d/d da hafif gaz kesilir gibi olup sonra fırlıyor, Turbo basıncı değiştiğinden herhalde. Bol gaz verince pek hissedilmiyor. Buda çözülür galiba, ben ustaya gidince yapmıyor dolayısıyla problemi göremiyorlar.

Oda hafif kusur genel işleyişten, çekişten memnunum. Performans toleransları da işlendi çekişi gayet güzel .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 21 Mart 2013; 22:19:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06onur

quote:

Ne demek her türlü soruyu sorabilirsiniz.
    Bizde taktırmanız hiç önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu

Gelelim sorularınıza,
    1) Lpg tüketiminiz kalorifik değeri benzine göre daha düşük olduğu için %10-20 arasında artacak
    2)Ortalama aynı rakamları telafuz ediyoruz 100 km'de 8,5 L lpg tüketseniz 1 L'de benzin tüketseniz zaten 25-27 kr gibi bir sarfiyat olur.
    3)Bununla ilgili yapılabilecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Ancak turbonun biraz daha fazla ısınmasının turboya korkutacak bir zararının olacağını da düşünmüyorum. Sadece içeri alınan oksijen miktarı çok cüzzi bir şekilde azalacaktır. Yaptığımız araçların hiçbirinde turbo sorunuyla karşılaşmadık bugüne kadar. Çok güzel bir soru olmuş ayrıca

Geç cevap için üzgünüm.
    Saygılar.

Ustan Dilinize, elinize, bünyenize sağlık...
    BRC ye kavuştuk bakalım. Mavidenizler 2a Ankara da taktırdım. İstanbula uzağım ne yazk ki.

TSi 122PS 2008 cax. İtalya dan gelen son yazılım yüklenmiş
    *sistem sıralı gibi çalışıyor pek bi fark göremedim.
    *Araç rolantide "5sn" benzin kullanıyor
    *35 derecede gaza geçiyor
    *Üst devirde benzine geçme diye birşey söz konusu değilmiş
    *Katkılı otogaz burada yok, mecburen katkısız kullancağım

Bi yorumunuz veya tavsiyeniz olur mu?

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle.
    Söylediklerinizin hepsi doğru bakımları aksatmayın, katkılı gazdanda uzak durun.
    Evvel allah sorun olmaz.
    Keyifli-tasarruflu sürüşler

bende 2,0 fsı passat almayı düşünüyorum fakat motor kodları hakkında pek bilgim yok biraz aydınlatır mısınız?

• Konu hort

2007 1.6 fsi passat triptronic için brc hatay servisini aradım ancak aldığım fiyat karşısında donup kaldım
    3300 tl kit ve +300 tl ruhsat masrafları var ve arkadaş bana tasarruf oranının % 35-40 olacağını söyledi ki hiç inandırıcı gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatta hiçbir anormallik yok. Taktıracağınız ürün şu anda FSI motorlarda en çok uygulanmış ve en çok tasarruf ettiren sistem.
    Hali hazırda standart kitler 1900.00 TL'ye BRC montajı yapılıyor.
    Yıllık 15bin km yapıyorsanız dönüşüm için pek beklemeyin.
    Saygılar.
  • Selamlar.
    2006 Golf FSI Goal Otomatik modeli için hangi marka lpg kiti en uyumlu ve ekonomik şekilde çalışır? Yaklaşık kit ve ruhsata işletme maliyeti ne kadar?
    Teşekkürler.
  • BRC markasını tavsiye ederim Seq-CDI dediğimiz ürün monte ediliyor.
    Fiyat Bayram kampanyası dahilinde 3200 TL.

• Merhaba arkadaslar bugun yarin golf 5 almayi dusunuyorum. 1.6 duz motor tada fsi temiz ne duserse artik. Tup taktiracagm nerede taktirabilirim istanbul icin yardimci olurmusunuz ? Fsi ve duz motora tup takabilen sorunsuz biyer varmi? Daha once taktirms olan ve kullanan. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaktasli23

Merhaba arkadaslar bugun yarin golf 5 almayi dusunuyorum. 1.6 duz motor tada fsi temiz ne duserse artik. Tup taktiracagm nerede taktirabilirim istanbul icin yardimci olurmusunuz ? Fsi ve duz motora tup takabilen sorunsuz biyer varmi? Daha once taktirms olan ve kullanan. ?

İstanbul Bayrampaşa'dayız Golf 5 1.6 102hp - 1.6 FSI 115hp ya da 1.4 TSI 122 hp bu motorların hepsine sorunsuz bir şekilde çok sayıda montajımız mevcut. Kısmet olur aracı alırsanız bekleriz. Aracı almasanızda kapımız her zaman açık.
    Saygılar.
  • Fiyatiniz cok yuksek dun 2500 bi yerden fiyat aldim. O yuzden fiyat arastrmasi yapiyorum suan sizin en son fiyatiniz nedir ?

• ahmetaktasli23 kullanıcısına yanıt
    Golf ile Clio'yu kıyaslarsanız fiyat yüksek olacaktır ama aynı arabaya binmeyeceksiniz.
    10.000 km'de bir golf ile 200.000 km bir golfü kıyaslarsanız fiyat yine yüksek gelebilir ama yine aynı arabaya binemezsiniz.

Kıyaslamaları yaparken marka ve işçiliği birbirine yakın ürünleri ve firmaları kıyaslarsanız doğru bir tercih yapabilirsiniz.

BRC-Atiker-Lovato bayisiyim üç markanında bu araçlara montajını yapabiliyoruz.

Detaylı bilgi için direk beni ararsanız yardımcı olmak isterim

0532 275 2556
    Baki Köseoğlu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.