Şimdi Ara

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MERLPG

İstanbul - Bayrampaşa'dayım herzaman beklerim.
    Gelen herkese kapımız açıktır.
    Bir türlü kısmet olmadı ama en yakın zaman da alacağım bir TSI araç başka yolu kalmadı gibi

Gürsel ustam alemsın vallahi.
    başarılar ..
  • bu konuda bir passat 1,6 fsi sahibi olarak benimde kafam karışık her kafadan bir ses çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

bu konuda bir passat 1,6 fsi sahibi olarak benimde kafam karışık her kafadan bir ses çıkıyor

Kafanızın karışmasına hiç gerek yok efenim
    Herşey gayet açık bu araçlara sorunsuz bir şekilde montaj yapıyoruz ve %35 tasarruf tecrübeyle sabit.
     VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

Gerektiğinde referans numaraları verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERLPG -- 7 Şubat 2012; 10:16:43 >

• VOLKSWAGEN
    GOLF 1.6 FSI 2007

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

Montajlara devam.
    Müşterimiz üşenmedi Uşak'tan kalktı geldi tasarrufun peşinden

•  VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

LEON 1.4 TSI
    LPG DÖNÜŞÜMÜ

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

• FSI TSI TFSI LPG Sistem Montajları

Audi A6 3.2 FSI Quattro Prins VSI-DI system ( Motor Kodu AUK )

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

Volkswagen Passat 1400 TSI Prins VSI-DI System ( Motor Kodu CAXA )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 11 Nisan 2012; 11:52:15 >

• Merhaba,

Sayın Mer LPG Atılım Otogaz ve Sayın Prins-Teknik

2010 model TIGUAN 1,4 TSI motor 150 bg 4x2 sport style.

-Bu arabaya garantili LPG dönüşümü yapabiliyor musunuz?

-Yapabiliyorsanız tam olarak kaça mal oluyor. Ruhsat, sızdırmazlık vs. masrafları ile birlikte...

-Yakıt tasarrufu yaklaşık % kaç olur? Arada benzine geçtiği yazılmış yukarda onu da dahil ederek toplam tasarrufunu yazabilr misiniz?Yani LPG olarak %30-35 tasarruf edilebilir ama benzine de geçince toplamda tasarruf örneğin %15-20 aralığına mı düşer?

İkinizde cevaplayabilirseniz sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Merhaba,

VSI-DI sisteminde LPG motora gaz fazında enjekte edilmekte, benzin enjektörlerinin aşırı ısınmasını önlemek amacıyla da motora sürekli olarak %8-10 benzin enjekte edilmektedir. VSI -DI sisteminde aracınız sorunsuz bir şekilde %30 tasarruf etmektedir. Sistemin fiyatı da Motor Sigortası,tomasetto multivalf, termofleks hortum, EVAS Tank, Turbo Map Sensörü ile beraber kredi kartına 10 Taksit 3500TL'dir.

Motor Sigortası 2 Yıl 100.000 Km

LPG Ruhsata İşletme bilgim yoktur.

Saygılarla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan3ay

Merhaba,

Sayın Mer LPG Atılım Otogaz ve Sayın Prins-Teknik

2010 model TIGUAN 1,4 TSI motor 150 bg 4x2 sport style.

-Bu arabaya garantili LPG dönüşümü yapabiliyor musunuz?

-Yapabiliyorsanız tam olarak kaça mal oluyor. Ruhsat, sızdırmazlık vs. masrafları ile birlikte...

-Yakıt tasarrufu yaklaşık % kaç olur? Arada benzine geçtiği yazılmış yukarda onu da dahil ederek toplam tasarrufunu yazabilr misiniz?Yani LPG olarak %30-35 tasarruf edilebilir ama benzine de geçince toplamda tasarruf örneğin %15-20 aralığına mı düşer?

İkinizde cevaplayabilirseniz sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Selamlar,

- 2010 model TIGUAN 1,4 TSI 150hp 4x2 sport style montajımız var.
    BRC Seq-CDI sistemini uyguladık, araç sahibi 10.000 km'yi çoktan devirdi

- Yaptığımız montaj bizim icadımız değil İtalya'da da uygulanan bizimde burada aynı ürünlerle yaptığımız bir montaj dolayısıyla ürün zaten BRC tarafından 2 yıl garantili.
    Ayrıca BRC montajı yapılan bütün araçlar oluşabilecek LPG kaynaklı sorunlara karşı BRC-Italy tarafından sigortalıdır.
    Bununla birlikte BRC distribitörü 2A Mühendislik tarafından HDI sigorta ile yapılan anlaşma ile oluşabilecek arızalarda 3300.00 TL'lik bir kasko poliçesi istenildiği takdirde yapılmakta.

- Türkiye'nin ilk direk enjeksiyonlu montajını 2007 yılında gerçekleştirdik ve şu anda 150 adetin üzerinde direk enjeksiyonlu montajımız bulunmakta bunların içinde 150.000 km'yi deviren araçlar mevcut. Bu da yaptığımız işin garantisi hakkında bilgi vercektir.
    Aldığımız geri dönüşler bu araçların %35 net tasarruf sağladığıdır bunun içine benzin tüketimide dahil edilmiştir.

- Dönüşüm ücreti 3200.00 TL kredi kartına 10 taksit imkanımız var.
    - Ruhsat işlemleri içinde vekalet verdiğiniz taktirde tamamını 450.00 TL'ye 1 günde bitiriyoruz aracınızı ruhsata işli bir şekilde teslim ediyoruz.

Yaptığımız montajın fotoğrafları aşağıda ekledim, bizimle irtibata geçerseniz referans için araç sahibinin numarasını verebiliriz.

VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI VOLKSWAGEN FSI,TFSI,TSI MONTAJI

• quote:

Bir türlü kısmet olmadı ama en yakın zaman da alacağım bir TSI araç başka yolu kalmadı gibi

Siz almayın bende Tsi 122Ps var 70.000de 2008 model. Ankara da taktırmayı düşünüyorum ama herkes gibi kararsızım. Bana 2yıl garanti verin motor enjektör vs. arkadaşım FSi otomatiğe yeni taktırdı İzmir de, garanti almış ve daha uygunda taktırmış. Biraz da ikram edin geleyim takalım verilerimi payaşayım. Usta değilde kullanıcı yorumunuz olsun

BENZİN TÜKETİMİM LT 4,6TL
    Şdışı 2kişi 96km/h ile 5.0lt yakıt tüketebiliyorum. 23KRŞ/KM ÜTOPYA GİBİ Bİ KERE YAPTIM SABIR İSTİYOR
    Ş.dışı 110-115km/h CC ile giderim "yüklü" 5.6-6.2arası yakar 5,8DEN 27.1KURUŞ AMA BEN 28KURUŞ SAYIYORUM O CİVARDA YAKIYOR.
    3200km lik// 38km/h yolbilgisayarı verili//85saat lik hareket ortalamam 7.1lt. 32.6kuruş 33KRŞ/KM asıl tüketimim

Bu 33 KRŞu Siz 21krş diyorsunuz ben 24-25e düşürürsem sistem süper. İster istemez LPG de insan pedala daha cesaretli basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 3 Aralık 2012; 23:03:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 06onur

quote:

Siz almayın bende Tsi 122Ps var 70.000de 2008 model. Ankara da taktırmayı düşünüyorum ama herkes gibi kararsızım. Bana 2yıl garanti verin motor enjektör vs. arkadaşım FSi otomatiğe yeni taktırdı İzmir de, garanti almış ve daha uygunda taktırmış. Biraz da ikram edin geleyim takalım verilerimi payaşayım. Usta değilde kullanıcı yorumunuz olsun

Şdışı 2kişi 96km/h ile 5.0lt yakıt tüketebiliyorum. 23KRŞ/KM ÜTOPYA GİBİ Bİ KERE YAPTIM SABIR İSTİYOR
    Ş.dışı 110-115km/h CC ile giderim "yüklü" 5.6-6.2arası yakar 5,8DEN 27.1KURUŞ AMA BEN 28KURUŞ SAYIYORUM O CİVARDA YAKIYOR.
    3200km lik// 38km/h yolbilgisayarı verili//85saat lik hareket ortalamam 7.1lt. 32.6kuruş 33KRŞ/KM asıl tüketimim

Bu 33 KRŞu Siz 21krş diyorsunuz ben 24-25e düşürürsem sistem süper. İster istemez LPG de insan pedala daha cesaretli basıyor.

Selamlar 06onur,

Zaten taktığımz bütün araçlara garanti veriyoruz kaldı ki bu araca ilk defa montaj yapmayacağız sadece bizim takmış olduğumuz kullanılan 200 adet araç var bugüne kadar en ufak bir sorun dahi yaşanmadı. Motor, enjektör vs. bunların hepsine garanti verebilirim hatta performans kaybı olmayacağını da taahhüt ederim.

Aracınızın benzin tüketimi ne ise Lpg tüketimi bunun %10 daha fazlası olacaktır ve kesinlikle belli bir devir aralığında benzin tüketiyor gibi laflara da inanmayın! Standart Mpi motorlara göre %5 daha fazla benzin tüketmektedir şunu da iyi bilmeniz gerekiyor ki bütün markaların çalışma sistemi birbirinden farklı dolayısıyla benzin tüketimi de birbirinden farklıdır.

Daha detaylı bilgi almak isterseniz,
    Baki Köseoğlu
    0532 275 2556

Her zaman arayabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Selamlar 06onur,

Zaten taktığımz bütün araçlara garanti veriyoruz kaldı ki bu araca ilk defa montaj yapmayacağız sadece bizim takmış olduğumuz kullanılan 200 adet araç var bugüne kadar en ufak bir sorun dahi yaşanmadı. Motor, enjektör vs. bunların hepsine garanti verebilirim hatta performans kaybı olmayacağını da taahhüt ederim.

Aracınızın benzin tüketimi ne ise Lpg tüketimi bunun %10 daha fazlası olacaktır ve kesinlikle belli bir devir aralığında benzin tüketiyor gibi laflara da inanmayın! Standart Mpi motorlara göre %5 daha fazla benzin tüketmektedir şunu da iyi bilmeniz gerekiyor ki bütün markaların çalışma sistemi birbirinden farklı dolayısıyla benzin tüketimi de birbirinden farklıdır.

Daha detaylı bilgi almak isterseniz,
    Baki Köseoğlu
    0532 275 2556

Her zaman arayabilirsiniz.

Ankara da Şubeniz bağlantılı olduğunuz bir yer var mı? Bi de birisi ş.dışı 90-100le 25,5kuruş yaktığını söylemiş LPG ile ben benzinde daha az yakıyorum kullnıcılarınız Tsi 122Hp de kaç km hızla ne kadar tüketiyor? En eski müsteriniz arıza lambası yanmadan arıza yapmadan LPg li kaç km yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 4 Aralık 2012; 19:27:21 >

• Her yiğidin bi yoğurt yiyişi var demekki. Yani bir başkasının aracıyla, aracın motoruyla, şöförüyle, kullandığı yolla vs. alakalı şeylerdir yakıt tüketimi aynı aracın biri bu kadar diğeri şu kadar yakıyor demek pek doğru değil.

Burada baz alınan aracın benzin tüketimi litre cinsinden mevcut benzin tüketiminizin %10 fazlası sizin aracınızın LPG tüketimi olacaktır. Gerisi matematik hesabı.

Direk enjeksiyonlu motora ilk montajımızı 2007 Aralık ayında 2.0 FSI bir araca yaptık 2010 yılından sonra akıbetini bilemiyorum benim takibimde en çok km
    yapan araç 170.000 km yaptı.

Üzerine basarak, altını çizerek tekrar söylüyorum bu araçlarda en ufak bir arıza söz konusu değil

Ankarada Atılım Otogazz olarak bir şubemiz yok.

Saygılar, selamlar...

• ustam hiç enjektör arızası yaşamadınız değil mi?

Benim benzin tüketimim 7.1lt 33kuruş civarı bazen 35kuruşuda biliyor.

7.1+0,71=7,81lt LPG + ???benzin??
  • quote:

ustam hiç enjektör arızası yaşamadınız değil mi?

Kesinlikle hayır. Zaten benzin tüketimi bunun için oluyor.
    Sarfiyatı da bir kullanıcının ölçümü ile 1000 km de 6 L benzin tüketimi gerçekleşmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sarfiyatı da bir kullanıcının ölçümü ile 1000 km de 6 L benzin tüketimi gerçekleşmiş.

7,81Lt LPG+ 0,6lt Benzin demek
    21+2,8=23,8 Bu değerler benim için çok çok iyi. Bilgiler için teşekkür ederim kafamda netleşti. %27-30civarı
    Şehir dışı %35 civarı çok güzel rakamlar. Bence BRC diyorum artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 11 Aralık 2012; 23:11:18 >

• quote:

quote:

quote:

21+2,8=23,8 Bu değerler benim için çok çok iyi. Bilgiler için teşekkür ederim kafamda netleşti. %27-30civarı

Tercih doğru herzaman bekleriz:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tercih doğru herzaman bekleriz:)

Ustam BRC taktırmak için geri sayım başladı benim için son haftamız okullar kapanıyor. İlgili olduğunuz için size yazdım fakat ben Ankara da taktıracağım.

1-2sorum daha olacak.

1* Yol bilgisayarımın 2.ortalaması 7.5LT civarına çıktı ve tam depo ortalamam hep tutuyor. LPG miktarı olarak 7.5Lt nin üzerine çıkacakmıyım?
    2*15000km dir Landirenzo kullanan TSİ kullanıcısı ile konuştum. %87LPG+%13Benzin kullanıyormuş Ş.içi Siz ne diyorsunuz. Tüketimi çok makul km de ş.içi 27-28kuruş
    3*Turbo beni düşündürüyor. Siz daha iyi biliyorsunuz LPG yanma sonrası daha fazla ısı oluşturuyor, buda doğal olarak egsoza gidiyor. Turbonun ısınması problem, LPG nin bu olumsuz etkisi için SDİ ne yapıyor?

• Ne demek her türlü soruyu sorabilirsiniz.
    Bizde taktırmanız hiç önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu

Gelelim sorularınıza,
    1) Lpg tüketiminiz kalorifik değeri benzine göre daha düşük olduğu için %10-20 arasında artacak
    2)Ortalama aynı rakamları telafuz ediyoruz 100 km'de 8,5 L lpg tüketseniz 1 L'de benzin tüketseniz zaten 25-27 kr gibi bir sarfiyat olur.
    3)Bununla ilgili yapılabilecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Ancak turbonun biraz daha fazla ısınmasının turboya korkutacak bir zararının olacağını da düşünmüyorum. Sadece içeri alınan oksijen miktarı çok cüzzi bir şekilde azalacaktır. Yaptığımız araçların hiçbirinde turbo sorunuyla karşılaşmadık bugüne kadar. Çok güzel bir soru olmuş ayrıca

Geç cevap için üzgünüm.
    Saygılar.

• quote:

Ne demek her türlü soruyu sorabilirsiniz.
    Bizde taktırmanız hiç önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu

Gelelim sorularınıza,
    1) Lpg tüketiminiz kalorifik değeri benzine göre daha düşük olduğu için %10-20 arasında artacak
    2)Ortalama aynı rakamları telafuz ediyoruz 100 km'de 8,5 L lpg tüketseniz 1 L'de benzin tüketseniz zaten 25-27 kr gibi bir sarfiyat olur.
    3)Bununla ilgili yapılabilecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Ancak turbonun biraz daha fazla ısınmasının turboya korkutacak bir zararının olacağını da düşünmüyorum. Sadece içeri alınan oksijen miktarı çok cüzzi bir şekilde azalacaktır. Yaptığımız araçların hiçbirinde turbo sorunuyla karşılaşmadık bugüne kadar. Çok güzel bir soru olmuş ayrıca

Geç cevap için üzgünüm.
    Saygılar.

Ustan Dilinize, elinize, bünyenize sağlık...
    BRC ye kavuştuk bakalım. Mavidenizler 2a Ankara da taktırdım. İstanbula uzağım ne yazk ki.

TSi 122PS 2008 cax. İtalya dan gelen son yazılım yüklenmiş
    *sistem sıralı gibi çalışıyor pek bi fark göremedim.
    *Araç rolantide "5sn" benzin kullanıyor
    *35 derecede gaza geçiyor
    *Üst devirde benzine geçme diye birşey söz konusu değilmiş
    *Katkılı otogaz burada yok, mecburen katkısız kullancağım

Bi yorumunuz veya tavsiyeniz olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 14 Şubat 2013; 22:14:24 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.