Şimdi Ara

Volkswagen Golf, 1.0 litre 115 PS motor seçeneğiyle Türkiye'de satışa sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
13.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

okadar iddalı bir motor yani ? 1.0 115 hp den bahsediyoruz dimi hocam ? Klima açık 4 kişi yokuş yukarı hızlanacak kadar iyi yani ?

Alıntıları Göster
    Biz 6 kişi (5 yetişkin, 1 çocuk) Dağ-Tepe dolaştik, tık demiyor(Servis benim araci yaparken kullandim) ...Arkadaş haklı, 1.0 motordan beklenmeyecek bir performansi var.Klima acikmis falan farketmiyor, cekis dusmuyor!

Bu motor şehir içi çok az yakıyor ama uzun yolda nasıl olur bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 22 Nisan 2019; 22:53:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Aracım 1.2 TSİ. Şu anda 93.000 km’de. Aldığım gündem beri var. Servise ilk gittiğimde hiçbir şey yapamamışlardı. Sonradan vw bülten yayınladı bu sorun ile ilgili burç başlarını yağladılar. 6 ay sonra yeniden başladı. Her bakıma gittiğimde yaptırdım. Bazısından para aldılar bazısından almadılar. Kendi hatalarını da bize yüklemiş oluyorlar

• Buraya gelip ağlayacağınıza gidip kendinizi geliştirip zengin olmaya bakın. Kendi şirketinizi kurun ve bir yolunu bulup yurt dışına açılın.

Böyle sağa sola ağlamakla bir yere varamazsiniz.

Kralı gelse Türkiye nin gerçeği olan bu ekonomik sorunlardan ülkeyi kurtaramaz.

Bu ülke hep böyleydi, her 20 yılda bir biraz gün yüzü görüp sonra yine o rehavet ile batıyor.

Bir şey üretmeden ve ihracat yapmadan bu ülke bu kadar. Ya bunu kabul Edip kendinizi kurtaracaksiniz yada digerlero gibi ömrünüzün sonuna kadar her gün foruma girip "egonimi coh gotu" diye aglayacaksiniz.

• Manuel vites alacak olanlar Golf ve tsi motor almalarını şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mazi09

Manuel vites alacak olanlar Golf ve tsi motor almalarını şiddetle tavsiye ederim.
    Tdi yeni satmış biri olarak ben de tsi tavsiye ederim.
    Tdi'da 300-400 kmde bir partikül temizliği can sıkıcı oluyor. Motor sesi de gerçekten kötü.

Tekrar alsam tsi alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Tdi yeni satmış biri olarak ben de tsi tavsiye ederim.
    Tdi'da 300-400 kmde bir partikül temizliği can sıkıcı oluyor. Motor sesi de gerçekten kötü.

Tekrar alsam tsi alırım.

Alıntıları Göster
    Hocam sizinle golf 7 forumundan mı tanışıyoruz. Selamlar

• Darknesia kullanıcısına yanıt
    Motor da aynı motor beni şaşırtan da o zaten sadece 5bg arttırmışlar.
  • Fiyatlar öyle absürt bir seviyeye geldi ki çıkan hiçbir modeli merak etmiyorum artık. 3 yıl öncesinde 160 bin TL'ye Mercedes C 180 benzinli Eksclusive versiyonu alınıyordu. Şimdi 1 litrelik Golf birkaç opsiyon da ekleyince 200 bine geliyor nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farmcat -- 22 Nisan 2019; 20:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazi09

Hocam sizinle golf 7 forumundan mı tanışıyoruz. Selamlar

Alıntıları Göster
    Merhaba

Orada pek yazdığımı hatırlamıyorum.

• Rumuzunuz pek yabancı değil. Belki de sıfır araç alanlar vb. konulardan hatırlıyorum. Selametle ve sağlıcakla kalın.

• 2014 sonunda Euro 5 normunda 105hp bi Golf almıştım. Kısa bir süre sonra Euro 6 normunda 110hp motor çıkardılar, keyfim kaçmıştı. Satarken de güncel 110 beygir varken 105 beygire burun kıvıranlar olmuştu, adamı ikna ederek satmıştım. VW bunu hep yapıyor maalesef.
  • Hangi motor sizin araç?

• Hollandada yaşıyorum üşenmedim girdim kaç euro ediyor diye baktım 23bin euro ediyormuş ve volkswagen sitesine girdim bu araba burda 24 bin euro. Resmen araba almak Türkiye de insanın kendisine eziyet etmesinden başka birşey değil ki benim maaşım 1830 euro olduğu halde bu 24 bin euro bana pahalı geliyor. Gerçekten Allah hepinize sabır versin.
    Volkswagen Golf, 1.0 litre 115 PS motor seçeneğiyle Türkiye'de satışa sunuldu

• Enistem 245 bine amg c200d almisti 2017 yilinda arkadas adam findik motorlu golfe 180 bin para istiyor ulen bunlar hep dis guclerin oyunu bozamadilar su oyunu allah kahretsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

155 bini gorunce gozum acildi 2 defa okudum 55 degilmis 155 mis.Polisi ararum RAKAMLA 155 YAZIYLA:YUZELLI BES BIN.Anlamayan varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Nisan 2019; 2:9:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hadjimurat H kullanıcısına yanıt
    Sanki 2.5 Lt motor olsa binebileceğiz.

• Peki kimse sormamış ben sorayım , peki neden 6 yıldır bu araca biniyorsunuz?
    Piyasası yok satamıyor diyecem , golften bahsediyoruz.

• Güzel ama 155 bin lira etmez o araba.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.