Şimdi Ara

Volkswagen Golf, 1.0 litre 115 PS motor seçeneğiyle Türkiye'de satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
13.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha fazla düşmez motor hacimleri. Zaten eskisi kadar cazibesi kalmadı avrupada. Hibrit'e, elektriklilere kayıyorlar.

Avrupada genel olarak emisyona dayalı bir vergi sistemi var. Böyle küçük hacim turbo motorlu araçlar fabrika verisi olarak çok düşük değerler yakalabiliyor, aynı zamanda yüksek güç de sunuyor. Adam 1.0 turbo motorla hem 1.0 atmosferik ekonomisini, hem de daha yüksek gücü sunabiliyor. Bu markaya satarken daha uyguna satma, kullanıcıya da daha düşük vergi ödeme imkanı veriyordu. Tabii yetkililer baktı, bu motorlar kağıt üzerinde gerçek tüketimine göre çok daha fazla yakıt tüketiyorlar. Daha sonra Wltp yakıt tüketim prosedürünü çıkardılar. Wltp gerçek tüketime daha yakın veriler sunuyor kullanıcıya. Özellikle küçük hacimli turbo motorlar bundan çok etkilendi. Birçok motor yenilenmek zorunda kaldı. Birçoğu partikül filtresi eklendi. Eskiden dizellerde olan partikül filtresi, yeni benzinli araçlarda da var.

• 155.600₺ den başlayan fiyatlarla biz bu fiyatlarla ancak el arabası alırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • artenis kullanıcısına yanıt
    Hocam Almanya'da günde 8 saatten haftada 5 gün çalışan birinin aylık asgari geliri 1600€. Yani sadece 1 yıllık maaşına eş değer. Aramızda 6 kat fark var :(
  • 4 kişi binince yokuş çıkabiliyor mu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: race_2007

Yakında 0.50 lilik arabalar çıkar bu gidişle
    Ford 0.9 luk satıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bg yüksek sıkıntı olmaz

• Şu an almadıkları vergiyi eklesinler hele görün cümbüşü. Araba sektörü tr de batacak

• Tamam güzel, a3'teki gibi 115 hp'ye yükseltmişler.

Ama bunu "yenilenen motor" diye yedirmek çok ayıp. Beş beygir artış var işte.
    TDI da ilk olarak 105 hp çıktı, 110, sonrasında 115 hp oldu.
    Yenilik motivasyonunu diri tutmak adına ucuz hareketler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 22 Nisan 2019; 15:43:0 >
  • Klima açık 4 kişi + bagaj düşünmek istemiyorum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 22 Nisan 2019; 15:43:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artenis

Zaten bu araçlar üretilirken 10 yıl ömür biçiliyor. Benim 2003 opel vectram (elegance en donanımlısı) almanya'da 500 Euro, bir asgari ücretle 2 tane alabilirsiniz.
    3
  • artenis kullanıcısına yanıt
    6 yıl çok uzun bir süre. Bu süreçte araç fiyatları ile maaşlar orantılı artmayacağından o 6 yıl 10 yıl olur.

Neyse gideyim de 460 milyon liralık borcu olan Kırşehir belediyesine, 13 milyon liraya websitesi yaptıran ibb'ye vergilerimle destek olayım.

• 2017'den beri var 1.0 şimdi mi haberini yapmak aklınıza geldi?!?!

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Haberi tam okumadın galiba? Yenilenen 1.0 lt 115 beygir motorundan bahsediyor. Eskisi 110 beygirmiş, motor yenilenmiş, yenilenen motorlu Golf Türkiye'de satılmaya başlamış...

• canlee89 kullanıcısına yanıt
    İstersen 6 kişi bin bırak hızdan düşmeyi rampa yukarı hızlanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

İstersen 6 kişi bin bırak hızdan düşmeyi rampa yukarı hızlanırsın
    okadar iddalı bir motor yani ? 1.0 115 hp den bahsediyoruz dimi hocam ? Klima açık 4 kişi yokuş yukarı hızlanacak kadar iyi yani ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    1.5 yıldır kullanıyorum öncesinde de 1.4 TSİ kullanıcısıydım. Düz bir şehirde yaşamıyorum Ve ağırlık uzun yolda kullanıyorum haftasonları sürekli 0-1500 rakım çevremdeki iller ve 4 kişilik aile bagajla beraber en ufak çekiş düşüklüğü yaşamıyorum.

Ayrıca şanzıman zaten misal 110 ile giderken rampa çıkıyorsa hızlanma ihtiyacına cevap vermek için misal 7 vites 2 bin devirde çıkabildiği halde 5 vites 2.800 devire sabitliyor gaza basınca istediğin gibi hızlanıyorsun.

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Bence asıl cümbüş bir dönemin ayazağa sı gibi araba hırsızlığı tavan yaptığında olacak.

• 330ml motor seçeneğini bekliyorum. Bu vergilerle ancak o makul olur.

• Forumun vw fanları japon üreticilerin 1.6 atmosferik motoruna pancar motoru muamelesi yapıyordu

Hadi buyrun ağaç motorunuz hazır

• Şaka gibi fiyatlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.