Şimdi Ara

Volkswagen Golf, 1.0 litre 115 PS motor seçeneğiyle Türkiye'de satışa sunuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
13.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şanzıman ile ilgili söylediklerim son 1 yıl içerisinde başıma geldi. Arabanın kullanım Keyfi, iç hacmi, bagaj hacmi benim için ideal. Ama dediğim gibi son iki yıldır araba fiyatları uçtuğu için değiştirmek istesem de biraz zorlaştı. Ayrıca vw grubu araçları listeden çıkarınca geriye benim için az seçenek kalıyor çünkü Fransız arabalarına da uzağım. Hatchback seviyorum ve bagaj hacmi golfün altına inmemeli. İşte böyle bir sarmal benimkisi :))))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 5 sene 1.4 TSİ 122 bg 2013 model jetta kullandım. Periyodik bakım haricinde tek masrafım akü değişimi oldu.
    Yakıt tüketimide gerçekten çok güzeldi. Şehirdışı 6-6,5lt , orta yogunlukta şehir içi değerim 8 lt idi.
    Ve gerçekten performansı mükemmel bir arabaydı.
    Şuanki aracımıda yenilemek istersem eğer , forumdan görüş alacağım en çok neyi alma diyorlarsa onu alacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: mmcivil

Şanzıman ile ilgili söylediklerim son 1 yıl içerisinde başıma geldi. Arabanın kullanım Keyfi, iç hacmi, bagaj hacmi benim için ideal. Ama dediğim gibi son iki yıldır araba fiyatları uçtuğu için değiştirmek istesem de biraz zorlaştı. Ayrıca vw grubu araçları listeden çıkarınca geriye benim için az seçenek kalıyor çünkü Fransız arabalarına da uzağım. Hatchback seviyorum ve bagaj hacmi golfün altına inmemeli. İşte böyle bir sarmal benimkisi :))))

Al bir kia ceed dizel otomatik bak keyfine . Hem bagajı da daha büyük golf'ten hem de otomatik şanzımanı iyi . Fransız grubu istemediğini belirttiğin için öyle bir öneride bulundum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabadan anlamamda 1.0 litre motor çok küçük değil mi bide buna 155 bin tl vermek akıl işi mi oha yani çüşş

• NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    Dostum bu işler malum biraz da şans işi. Beyaz eşya gibi aynı. Adam gidiyor Mercedes alıyor başına gelmeyen kalmıyor. Ben de yakıt Sarfiyatından çok memnunum. Arabayı çok severek almıştım ve severek de biniyorum. Sadece bu olaylar soğuttu beni. Herkese söylüyorum garantisi bitince değiştirecek gücü olan gönül rahatlığıyla alsın binsin.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Önerin için. Bakalım nasip

• Bu motor gelmemiş miydi bize

• 1 litre motor asiri turbo besleme ile 200nm tork veriyor.Motor gelisimi acisindan oldukca iyi gelisme.Fakat giris seviyesi denicek bir motorun vs va 155 bin fiyat cekilmesi akil isi degil.Yazik bu millete

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Geçen yazdığım için 7 gün ceza aldım sağokaunlar eleştirilmeyi hazmedemiyorlar. Sizin kazancınız binlerce lira olabilir ama toplumun geneli asgari ücret veya altında çalışıyor. Misalen bir çok yerde 2 bin TL asgari ücret gösteriliyor ama öyle değil. Maaşı 2 bin yatıyor sonra bankadan çekip iş yerine fazlasını geri getiriyor. Hele bir kabul etme kapı orada. Yersen dolma bu müdür.. Şimdi gel de bu arabayı al. Nasıl alacaksın? Güzel ülkemde kendimiz için yaşamak haram anca zenginler yaşasın biz sürünelim.
    Öyle bişey ilk defa duyuyorum. Bana pek inandırıcı gelmedi. Bizim şirket zor buluyor asgari ücrete çalışan

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İster inan ister inanma. Durum bu istanbul için geçerli değildir belki ama adanada var... Maalesef.

• Merhabalar,

Ben bizzat bu aracı 6 aydır kullanıyorum,araçla ilgili yorumlarım şöyle ki;

Öncelikle şunu söyleyeyim,Araç Türkiye ye geç gelmiş bu motorla benim yaşadığım ülkede 1.5 yıldır satılıyor.

Performanstan çok memnunum, 6 ileri manuel 115ps aracımı 2018 Kasım ayında teslim aldım(Romanya da yaşıyorum)

Aracı aldığımdan beri 2 kere Edirne’ye gidip geldim iş sebebiyle, tek şeritli bulgar yollarında, tır sollamalarında vs beni aşırı tatmin etti,80-120 hızlanması (benim için) aşırı iyi,tatminkar.

Bir önceki aracım 1.4 atmosferik 85ps benzinli 2011 model Polo DSG7 idi.O dsg den ne çektim bir ben bir Allah bilir o kısımlara hiç girmeyeceğim.Ama o benim polomdan çok daha canlı ve atik bu motor.

Polodan sonra bu araca binince tapagaz hızlanmalarda turbonun girdiğini hissediyorsun,resmen saldırıyor hissi veriyor(2 kademeli gibi gaz pedalı)

Aracım tam olarak şöyle;
    1.0 Golf Trendline 115ps 6 ileri Manuel
    -Ekstra opsiyonlar
    #Tungsten gri renk(562 euro)
    #16” Aragon jant(520 euro)
    #App Connect(200euro)
    # Select Paket (350 euro)
    -Park pilot(ön arka park sensörü)
    -Çift bölge tam otomatik klima
    -Composition Media(daha büyük ekran ve 8 hoparlör)

Opsiyonlar dahil bana peşin 15.950 euroya mal oldu.

Araç 4500 km de henüz yakıt tüketimi 4500 km için(başlangıçtan itibaren) 5.5lt

Çok memnunum aracımdan,poloda güzeldi ama bunu daha çok beğendim Auto hold falan çok iyi çalışıyor(oyuncakları yeterli bana göre)

O gitmez yürümez diyenler boş konuşuyor onlar gitsin 1.4tsi 122 bg alsın ikinci el ,

Bu aracı fiyatı bir yana motor/performans vs. soru işaretleriniz varsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ,ekstra sorusu vs olan varsa mesaj atsın.

Aracın fiyatı Türkiye de çok aşırı yüksek ,kurların durumundan dolayı, ben suan aracı fiyatına göre değil fiyattan bağımsız yorumluyorum ,yani fiyatın VW ile alakası yok.Araç güzel evet ama fiyat yüksek yok kardeşim fiyat yüksek değil Döviz kuru yüksek.

Saygılarımla.

Volkswagen Golf, 1.0 litre 115 PS motor seçeneğiyle Türkiye'de satışa sunuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH-Strain -- 23 Nisan 2019; 11:23:48 >

• Hayır hayır, "Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi " fotoğrafını paylaşmayacağım. Yapmayacağım

• Civic hatchback Avrupa’da Gofden daha pahalı bir araç. 1.5 turbo sport plus civic, boş 1.0 golften daha ucuz bunu kurla açıklamak mümkün değil. Bu resmen Doğuş geçirmesi.

• Vw diesel üretmesin diye yok salınım değerleri yüksek yok kriterlere uymuyor denıldi. İşin aslı ürettiği diesller hem tasarruf sağlıuor hem de iyi bakıldığında evladiyelik araclar oluyordu. Şimdi ise 1.0 motora 10 yıl biçmişler! Kusura bakmayın 1.0 midline a 155 bın vermek saçmalık başka bişy değil!

• araba motor uzmanı= Japonlar .vw nin arabaları sıfırken iyi ama 3-5 yıl geçince arabalar cacık oluyor. Japonlara bu konuda hastayım zaten amerikada en çok tutulan arabaların japon olmasının sebebide işçilik çok pahalı olduğu için arıza az veren araba çok satılır. orada usta şuna bi bak neyi var diye sorarsan 200 doları ödersin sadece:)

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    1.25 Ton Ford Focus'u çekebiliyor ise bunu haydi haydi çeker...

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Focus, 1.0L 125 HP'lik benzinli bir motorla gidiyor...

• murdocklawless kullanıcısına yanıt
    Mecbur kalmasam arabaya binmek istemiyorum , vicdanım rahatsız...Yabancı insanların para birimi bizim paramızın 5-6 katı yüksek , hadi bunu geçtik diyelim , devletimiz bizi hiç düşünmüyor (hükümet diyelim yanlış olmasın) , %100 ÖTV , yetmemiş gibi bunun üstüne KDV .... Eeeee napalım , yaşamayalım , millet viskisini yudumlarken biz kendi ayağımıza kurşun sıkalım...Üretim niye yok? Hükümetin işine gelmiyor ki , 1'e aldığı malı bize 3-4 katı fiyatla satıyor zaten... Yazıklar olsun bazı üst akıllara...

• NazımHikmetRan kullanıcısına yanıt
    Forumda vag satış temsilcileri cirit atıyor, golf falan öneren çok olur. Foruma göre egea tukaka bir araba. Egea alın madem forumun tersini yapacaksınız. Bagaj hacmi, iç hacim golfü cebinden çıkarır. Bütün kriterlerinize uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: oly1786

Hayır hayır, "Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi " fotoğrafını paylaşmayacağım. Yapmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Nisan 2019; 23:34:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.