Şimdi Ara

Volkswagen Golf 1.0TSİ Vs Renault Clio 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golf sahibi olarak golf derim.Ama bir süre sonra donanım eksiği yaşarsınız.

Clionun tek artısı led farları.

• Bence bir aracın konforunu en çok etkileyen unsur şanzımanı. Manuel vites ile otomatik vites arasında uçurum var konfor açısından.Golf daha sessiz daha konforlu kaliteli bak yumuşak plastik vsvs diye alacaksın fakat 3 ay sonra heves geçince geriye kalan sadece debriyaja basıp çektmekten yorulduğunuz ve her vites değişimde aklınıza gelen keşke otomatik alsaydım düşüncesi olacak :D

• bence şuanda skoda scala almak için iyi bir zaman ocaktan sonra fiyatlar yükselecek.

40 tl ye kadar %0.49 faiz le kredi çekerek hatta dilenirse bir kısmınıda k.kartı ile ödeyerek 225 bin tl ye kadar scala alabilirsiniz otomotik vites.gayet iyi bir araç ben canlısı gördüm alternatif olarak ise 0 - 308 eat 8 li alabilirsiniz ki pejo şuanda eli sıkışık iyi indirimler sağlıyorlar ve %0 faizle kredi çekebiliyorsunuz 100 bin tl ye kadar.

skoda sağlık çalışanlarına 10 bin tl ye kadar indirim yapıyor mevcut inidirimlere + olarak. Renault clio kesinlikle bulaşmayın.clio üzer ilerleyen zamanlarda golf ta bana göre gereksiz ilk el araç almak varken neden gidip 2. el alınsınki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanAtas -- 26 Aralık 2020; 11:38:25 >
  • Otomatik Golf kullanıcıyım. Eski aracımda manuel Leon. İsterseniz birde otomatik Leon bakın derim . Çünkü aralarında bariz farklar yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selcukdabis

Clio'nun CVT şanzımanı Nissan'ın altyapısını kullanıyor diye biliyorum. Manuel ve otomatiğin benim açımdan çok farkı yok zaten manuel kullanmayı otomatikten daha çok seviyorum. Şu an Golf diyen arkadaşlar daha önde götürüyor peki 1.0 TSİ motor hakkında yorum yapabilecek kullanmış bir arkadaş var mı ?

1.2 tsi kullandım ve çok iyiydi. 1.0'ın değerleri ondan da iyi ve avrupa'da çok tutulan ödüllü bir motor. hem tasarruflu hem de iyi gidiyor. 3 sene sahibi olduğum golf megane ile bile karşılaştırılamaz, değil clio. kalite ve konfor farkı çok fazla. vw'nin manuel vitesi de çok kalitelidir, 3 sene çok memnun kalmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirei

Otomatik Golf kullanıcıyım. Eski aracımda manuel Leon. İsterseniz birde otomatik Leon bakın derim . Çünkü aralarında bariz farklar yok.

olmaz olur mu, aradaki kalite farkını geçtim, leon iç hacim olarak da golf'ten zayıf. tavan daha basık, arkada daha da basık, golf düz tavan hattıyla arkada da daha ferah bir alan sunuyor.

• Selcukdabis S kullanıcısına yanıt
    Volkswagen Golf 1.0TSİ Vs Renault Clio 2020

Angela Merkel Ablamizda golfe biniyormus. Ben sevmem Turkleri oraya fabrika actirmadim ama iyi insanlar cunku Almanya ekonomimizi kalkindiriyorlar ve yuce Alman irkimizin arabalarini alarak ihracat yapmamizi sagliyorlar demisti.

Fakat tsi ya tup takilmiyor ki ? Sehirici 5 litre mi yakiyor ? Ben sevmem mesela benzinle binmeyi somurgeci ulkelere gidiyor benzin parasi. Lpg azerbeycan ve putin abiden geliyor Volkswagen Golf 1.0TSİ Vs Renault Clio 2020 

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaşın diğer seçeneği clio yani Leon ona çok çok iyi gelir 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: kirei

Hocam arkadaşın diğer seçeneği clio yani Leon ona çok çok iyi gelir 😅

Clio'ya göre çok iyi tabii ki.

• ozanbey86 O kullanıcısına yanıt

ya sert konuşmak istemiyorum ama bilip bilmeden de sallamamak lazım be hocam. belli sürmemişsiniz, niye adamı soğutuyorsun?

• Bir yanda sıfır otomatik diğer yanda 3 yaşında manuel araç var. Uzun yol yapmıyor şehir içi binecekseniz ben olsam Clioyu alırdım, ama 1.0 Golfün gidişinde hiç problem yok 1.2’den bariz daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.