Şimdi Ara

Volkswagen Golf Primeline Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merak ettiğim bir konu var yardım ederseniz sevinirm. yeni golf primeline ve midline ların tiptironik vitesleri yokuşta kayar mı kullanan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirm.hill holder teknolojisi varmış bu arabalarda ama vw nin internet sitesinde sadece comfortlinelerde olduğu yazıyor yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar

• midline daha dolu olan modelidir vede daha pahalıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Atatürkcüyüm_

midline daha dolu olan modelidir vede daha pahalıdır

peki yokuşta kayar mı?
  • valla bazen kayıyor bazen kaymıyor..motor soğuk olduğu zaman kayıyor genelde..bizimki 1.6 triptronik 2006 model 27.000km'de satmayı düşünüyoruz akılında bulunsun
  • Arkadasım benim bildiğim kadarıyla kaymıyor nasıl otomatik vitesler kaymıyor ise aynı şekilde yarı otomatikler de kaymıyor diyr biliyorum.
  • umarım hiç kaymaz.. tamam sağolun arkadaşlar yardımlarınız için
  • sanırım benim passat ile aynı tiptronik ve yokuşta kaymaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

valla bazen kayıyor bazen kaymıyor..motor soğuk olduğu zaman kayıyor genelde..bizimki 1.6 triptronik 2006 model 27.000km'de satmayı düşünüyoruz akılında bulunsun

Pardon anlayamadım şanzuman ile motorun soğuk olmasının ne alakası var? Kaymıyorsa hiç bir zaman kaymaz, bu yürüyen aksamla alakalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

sanırım benim passat ile aynı tiptronik ve yokuşta kaymaz...

evet muhtemelen aynı teknolojidir eğer sende kaymyorsa kaymaması lazım ama seninkinde hill holder olabilir benim alacağım modelde hill holder olmayacak sanırsam..
  • hill holder elektirikli debriyaj yani easytroniklerde oluyor, standart tiptronik ve otomatiklerde tork konvektörümü vektörümü ne haltsa zaten sürekli ileri gitmek istediği içn çok dik yokuşlarda çekiyorum ayağımı kaymıyor
  • Bizim easytronic corsa buzda dans yapıyordu tabir-i caiz ise

Golf konusunu bilemiyeceğim ama ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

hill holder elektirikli debriyaj yani easytroniklerde oluyor, standart tiptronik ve otomatiklerde tork konvektörümü vektörümü ne haltsa zaten sürekli ileri gitmek istediği içn çok dik yokuşlarda çekiyorum ayağımı kaymıyor

tamam çok sağol kardeşim açıklaman için en yakın zamanda sanırım bi golf v alcam umarım:)

@Ozdamar

azauahaaauaha buzda dans çok iyi ya :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykers -- 16 Temmuz 2007; 16:23:09 >
  • golf 4 dün yol tutusu berbattı golf 5 i farklı olucagını zannetmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: femreozcan

golf 4 dün yol tutusu berbattı golf 5 i farklı olucagını zannetmiyorum

ya ben virajlarda bi sistemin devreye girdiğini duymuştum ve yol tutuşunun da iyi olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilemem tabi kullanan bilir..
  • esp olmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: aykers

quote:

ya ben virajlarda bi sistemin devreye girdiğini duymuştum ve yol tutuşunun da iyi olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilemem tabi kullanan bilir..
  • quote:

esp olmasın
    quote:

quote:

tabi olabilir yani neden olmasın evet oydu hatırladım

• ya bir şey daha sorucam düz yolda vites "d"de veya "r"de iken ayağı frenden çekince araba hareket etmeye başlıyor mu?
  • quote:

ya bir şey daha sorucam düz yolda vites "d"de veya "r"de iken ayağı frenden çekince araba hareket etmeye başlıyor mu?

çok yavaş hareket ediyor yani 2-3-4 km/h arasında
  • kaymanın vitesle ne alakası var
  • Tiptironik vitesler kaymaz yokuşta [Diye biliyorum...].
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.