< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkn0606 -- 20 Ocak 2025; 0:20:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Volkswagen ID.7, tek şarjla 941 km yol kat ederek menzil rekoru kırdı (2. sayfa)
-
-
Adamlar arabanın altına bakıyorlar. Sonra en ufak sürtme izi görünce sürtmüşsün diyorlar. İşin Garibi kasko da karşılamıyor. 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam öyle bişey hayal dünyası pil hücre hücre sen sürterek bataryayı bozma ihtimalini hiç bir servis söylemez heleki doğuştan elektrikli bir eqs de pil yerleşimi sürtüp pili bozmak gülerler adama hadi yine bozdun diyelim pil hücre hücre 1 hücreyi 43 bin Euro 30 hücre dersek pil 1.2 milyon Euro Harbi neymiş ya bu pil 😂 bence herkes elektirikli araç alacak birgün şimdiden kendini avutuyor
Tuşlu telefonlardan akıllı telefonlara geçildiğinde şarj süresi 3-4 günden bir güne düştü, sürekli arabayı da benzinli ile kıyaslarken bunu göz önüne almak lazım belki de çok uzun yıllar asla petrollü arabalar gibi menzil veremeyecek belki ama şarj süresi şimdiden çok kısaldı sşektrikli araçlarda. Pil maliyetleri de düşüyor elektrikte daha ucuz. Ben o motorun sesini duyacağım ya diyen eski kafalılar seve seve geçecek elektrikliye 10 yıl içinde çünkü kimse 2. Elini almayacak o petrollü araçların.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunda tesladaki gibi bakım yok sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Servis yıllık bakıma çağırıyor. Gitmezsenşz garanti dışı kalıyor. Ha bakımda bi bok mu yapılıyor; hayır, faso fiso
Tamam örnek ioniq 5 yada 6 nın yıllık bakm 2.5 bin tl bununda o civar olsun amma c200 d bakım 20 bin yetkili
Daha yok öyle bişey diyor... Yemin ediyorum delireceğim.
Ben şahsen şahit oldum diyorum adam öyle bişey olmaz diyor. Zaten herkes hikaye anlatıyor ve yalan söylüyor. Bir senin kendi kendine inandırdığın fikirler doğru.
Abi boş boş konuşmayın binin teneke dizellerinize bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın
-
Almanların son şansı bunlar hatta son çırpınış bu marka millete araba diye yıllarca ekranı olmayan boş arabayı kitledi ama artık çin var ve hepsini ezecek yaptılar yaptılar aksi halde biterler o at koşturma meydanı boş bulma devri kapanıyor batı dünyası için
-
dizel passat tek depoyla Mars'a gitti hocam yanlış biliyorsun.
-
Bende fransada restaurantim adina almayi dusunuyorum suan pesinatsiz yada 689€ civarinda guzel bi secenek
-
Ya Tourer testini yapan eleman ya da konuda en çok beğeniyi alan ID.7 sahibi arkadaş yalan söylüyor.
-
Kış şartlarında en çok menzil kaybeden İD7
-
:D Bende Tesla ila 29 km hızla gitsem 1000 km yakın giderim herhalde :D
Dünyanın en saçma ve gereksiz haberi olmuş sadece clickbait için yapılmış veya reklam alınmış saçma bir yazı buna haber denmez bunun bir haber değeri yok çünkü.
86 kWh değere sahip her araç 29 km hızla gitse 1000 km yapabilir o zaman :)
-
Tabi tabi zaten bütün araçların sürtünme katsayısı ve motor verimliliği aynı :) ... her otomobil 29 km/s hızla 1000 km gitseydi, bu teknoloji yarışına gerek kalmazdı. Buradaki amaç mühendisliğin ne kadar ilerlediğini göstermek.
-
LoL,
Buradaki amaç tamamen reklam.
ID7 sürtünme katsayısı ile Tesla Model Y sürtünme katsayısı aynı.
Siz haberleri araştırmayı normalde de araştırmayı yapmıyormuşsunuz ki :)
Mühendislik harikası falan yok hocam ortada yemeyin insanları sadece reklam pastasının ne kadarını kapabilirizin mühendislik harikası varda oda herkeste yemiyor.
Hem marka hemde sizin yöneticileriniz bunu bilmeli.
-
Model Y'nin sürtünme katsayısı aynı olabilir, ancak burada ID.7'nin dikkat çekici yönü, sadece aerodinamiği değil, aynı zamanda motor verimliliği ve enerji yönetim sistemiyle de bu performansı göstermesi. Bu tarz testlerin amacı, markaların mühendislikte ne kadar yol aldığını vurgulamak ve tüketicilere gelecekte neler sunulabileceğini göstermek. Reklam kısmı işin doğal bir parçası olabilir, sonuçta tüm markalar bunu yapıyor.
-
Ayrıca,
Senin için tekrar kontrol ettim. Aynı metin tüm haber sitelerine gönderilmiş yani Doğuş grubu size bir haber metni göndermiş sizde nedir ne değildir demeden yayınlamışsınız tıpkı diğerleri gibi.
O zaman sizin diğerlerinizden farkınız ne ? Biraz parayı veren düdüğü çalar modundan çıkın hocam biraz ağırlığınız olsun haberleri yaparken.
Bak senin için diğer konularıda araştırdım ben.
Tesla Model Y (WLTP) 14.8) kWh / 100 Km
Sürtünme Katsayısı 0.23 Cd
Batarya 81 kWh
ID7 (WLTP), 14.1-14.7 kWh/100 km
Sürtünme Katsayısı 0.23 Cd
Batarya kapasitesi ( 91 kWh kullanılabilir 86 kWh )
Bu durumda bende diyorum ki veriler ortada bir mühendislik harikası v.s yok yani.
Hatta siz bilmezsiniz para verilmediği için böyle şeyleri haber yapmazsınız ama Tesla Model Y Long range yani 81 kWh bataryalı modelde Türkiyede bir çok insan 50-70 Km/s hızlarla 750-850 km bandına reel olarak çıkabildi. Bunlar haber değilde size para veren sözde mühendislik harikası araç mı haber değeri taşıyor ?
Not : Mühendislik harikası dediğiniz araç WLTP testlerinde hiçte mühendislik harikaları yaratmamış :) 14.1 standart bir tüketim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 20 Ocak 2025; 15:33:13 >
-
50-60 Km hızlarla 808 Km. Bunu 30 km hızla gittiğini düşünürsek :) mühendislik harikası ID7'yi geçmesi veya yaklaşması içten bile değil. Üstelik bu yol ID7'de yapılan düz yol testide değil.
Bu kadar Balon haberleri şişirmeyin.
Bu arada mühendislik harikası araç sözde kısa bir süre önce 794 KM gitti diyede saçma sapan haberler yapmışsınız şimdi aynı haberleri 941 KM gittiği idda ediliyor. Bu arada varsayımdan ibaret olduğu söylenmiyor bile çünkü aracı hiç bir şekilde %100'den 0'a kullanmamış tüm haberlerinizde sadece 50-100 km arası bir yol yapılıp bunun haberleri yapılıyor sürekli yani bir varsayımdan haber yapıyorsunuz :)
Volkan AkçayoutubeÇok uzun soluklu bir yolculuğu daha tamamladım. Bu benim bu güne dek yaptığım en uzun yolculuktu. Hiç Şarj Etmeden 808km ilerlemek ve menzil rekoru kırmak çok keyifliydi. Sizlerle bu anılarımı paylaşmak heyecan verici. Keyifli İzlemeler. #elektrikliaraba #teslamodelyhttps://www.youtube.com/watch?v=gsYQAW7LaXQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 20 Ocak 2025; 15:39:50 >
-
250 ye biraz zor gidersin o mesafeyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X