Şimdi Ara

volkswagen in hangi aracını önerirsiniz yakıt olarak uygun olan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi volksvagenin önerirsiniz 21.000 tl ye kadar az yakan çok kaçan ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih1903 -- 11 Şubat 2014; 23:13:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mfatih1903

ARACIM VOLKSWAGEN BORA 16.16V MOTOR YAĞ KAPĞININ SOLUNDA TRİGER SETİNİN YANINDAN YAĞ SIZDIRIYOR. PROBLEMİN NE OLDUĞUNU BİLEN YA DA BU PROBLEMİ YAŞAYAN VAR MI ? NE YAPMAM GEREKİYOR.

merhabalar.bu sorunla ilgili iki ihtimal var.birincisi aracınızın yağ keçeleri eskimiş.ikincisi de motor üst kapağında bulunan lastik contadan kaçırıyor.çözümü basit bir problem.servise uğrayın.kısa sürede tespit edilecek ve arızanız giderilecektir.kazasız belasız sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 8 Şubat 2014; 15:32:43 >
  • Aracı park ettiğiniz yerde beton zemine yağ damlıyor mu ? Yani akşam park edip sabah aracı hareket ettirdğinizde aracınızın durduğu yerde yağ lekeleri mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih1903

ARACIM VOLKSWAGEN BORA 16.16V MOTOR YAĞ KAPĞININ SOLUNDA TRİGER SETİNİN YANINDAN YAĞ SIZDIRIYOR. PROBLEMİN NE OLDUĞUNU BİLEN YA DA BU PROBLEMİ YAŞAYAN VAR MI ? NE YAPMAM GEREKİYOR.

kardeş benzer problem 2004 polomda da olmuştu eğer araba sadece hareket halinde yağ eksiltiyorsa sorun grank keçesindedir. tabi benzer kronik bir problem varsa. ilk önce özel servise götürdüm adamlar yaptık dediler ama arıza gitmedi. daha sonra aydn lena servisine götürdüm onlar sağlam yaptı hatta özel serviste yapanlar keçeyi takarken bazı parçalarını bozmuşlar. sen sen ol 100 200 ucuz diye özel servise yaptırma zira bana pahaılya patladı. 600 liraya özel serviste taktrdm ordan birde300 lira civarı bozduğu parçaların fiyatn verdim. takma işlemi 8-9 saat sürüyor. keçenin takımı için özel aparat varmış özel servisteki adam bodoslama taktı.

• yağı giderken mi dururken mi kaçırıyor bilmiyorum. sadece trigerin üzerine gerçirdiğimiz kapağın yanındaki demirin oralara yağ oluşuyor altına yağ damlatmıyor. basit bi çözümü varsa yaptırabilirim büyük bir problemse kalacak şimdilik. yada masraflar ne olabilir.
  • aracı görmeden tam teşhis konulamaz
  • Volkswagen T4 yağ müşürü nerede ve nasıl değişir biliyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atktrk A kullanıcısına yanıt
    Hangi motor hocam ? 2.4, 2.5, 1.9 vsvs

https://m.youtube.com/watch?v=L_Xjq2QdmWs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.