Şimdi Ara

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
8
Favori
188.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yokum galiba listede 2004 GOLF V 1.6
  • Bende Geldim Arkadaşlar :)

2002 Polo 1.4 kırmızıııı :))
  • Bende klube dahil olmak isterim arkadaşlar tabi kabul ederseniz
    2002 Polo 101hp Comfortline
  • 2003 golf 1.6 trendline auto
    sattık ford u aldık wolksvagen i kulubede kaydımızı yaptırdıkmı taamdır
  • Volkswagen Gold Plus 1.6 FSI var bnde. selamlar herkeze.
  • herkese selam arkadaşlar...
    bugün bende 99 model passat 1.8T aldım ve aranıza katıldım.araç hakkında çok bilgi sahibi değilim.bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.mesela yakıt durumu nasıldır.lpg taktırayımmı.evetse ne marka taktırayım.kullanımla ilgili önerileriniz nelerdir.şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannnnnn -- 10 Eylül 2007; 23:29:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyTaCH_01

sanki bir eksiklik var gbi

eweet bende yokum nasıl düzenleme olmuş hayret
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasannnnnn

herkese selam arkadaşlar...
    bugün bende 99 model passat 1.8T aldım ve aranıza katıldım.araç hakkında çok bilgi sahibi değilim.bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.mesela yakıt durumu nasıldır.lpg taktırayımmı.evetse ne marka taktırayım.kullanımla ilgili önerileriniz nelerdir.şimdiden herkese teşekkür ederim.

valla turbolu araçlara genelde lpg önermiyorlar çok arıza çıkartıyor diyorlardı ama yeni sistemler nasıldır bilemem.
  • Volkswagen ve PHEATON V12
  • VW polo classic 2000 - 1,6 / 100HP
  • Caravelle T5 130 ps comfortline
  • bence bu topic kitlenmiş heralde
  • bence de artık işlevinizi kaybetmiş.....her gelen beni de ekleyin diyor ama hiç bir aktiflik yada herhangi birşey yok..
  • bende hayırlısı ıle aranızdayım 2001 bora 1.6 confortline ile

• Vw golf fsi midline
  • herkese aldığı araba hayırlı olsun ama arkadaşlar ne kadar'a aldığınızı yazıp ve araçlarınızın fotolarını koyarsanız çok iyi olacak..biraz canlanır belki bu sayede topic.
  • Selam Arkadaşlar ben de aranıza katılmak isterim.Bizde de 2004 BORA PASIFIC var.Herkese ii forumlar...
  • Merhaba arkadaşlar,
    yakın zamanda yaşadığım ve artık ciddi ciddi bazı forumlardan uzak durmak için aldığım kararı sizinle paylaşmak istiyorum.Uzun uğraşlar sonunda biriktirdiğimiz bilgileri ve emekleri paylaştığımız forumlarda yönetimin her türlü kurallarla arkamızda olduğu,devamlı topic kirletilmeyen,atışmanın izin verilmediği,yanlış haberin yeri olmayan bir forum bulmaya çalışıyorum.Ancak senelerdir büyük üye sayılarına ulaşan araba forumlarının bile artık miladını doldurduğunu düşünüyorum.Takıldığınız vw için birçok bilgiye ulaşabildiğiniz forumlar hangileri yazar mısınız,vwtr.net,vwturk ve modifiyem hariç.Çünkü hepsinin yönetimini ve kurallarını çok yetersiz buluyorum.Paylaşırsanız sevinirim çünkü düşünceme göre burası donanım haber,senelerdir bu forumdayım ve bu araba mevzusunu burada takip etmekten hoşnut değilim.Yeni bir forum bulup oradaki ortamı tartmak ve gerekirse yeni bir forum kuruluşuna katkıda bulunmak istiyorum.Yorumlarınızı alabilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 11 Ekim 2007; 23:02:03 >

• tabiki google.com
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.