Şimdi Ara

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]] (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
8
Favori
188.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]]

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatabay -- 14 Mayıs 2008; 18:32:03 >
  •  [[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatabay -- 14 Mayıs 2008; 18:35:12 >
  • benide ekelrseniz sevinirim
  • agalar beni de yazın

2008 Caddy 1,9 TDI OFFROAD GRI
  • selam arkadaslar
    98 1.8 t passat almak uzereyim.
    passatlarin donanim farklarina ve ozellikle `limited` ve highline 1 ya da 2 nin ne anlama geldigi konusunda bilgi verirseniz cok sevinirim.
    diger bir konu da , kullanim acisindan turbo bir aracta neye dikkat edilmeli?
    tesekkurler..
  • Bende burdayım...

• Böyle güzel araçların aynı ortamda toplanması gerçekten çok güzel olmuş.
    Benide aranıza alırsanız sevinirim.
    2008 model Vw Golf TSI 122 hp comfortline Reflex Silver
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

benide ekelrseniz sevinirim

eklememişsiniz
  • millet herkese selam altta verdiğim linke tıklayın büyük bir buluşma planlanıyormuş DH motorlu araçlar bölümü olarak.

orayada biraz ilgi göstersekmi acaba çevre illerden ve istanbuldan olmak üzere biz 60 kişiyiz 60 ımızda birbirimizi biliriz ne dersiniz nasıl olur.

siz neredesiniz :)

http://forum.donanimhaber.com/m_24047358/mpage_1/key_//tm.htm#24047358

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLvErDeMoN -- 17 Haziran 2008; 11:52:29 >
  • quote:

quote:

eklememişsiniz

kimse bakmıyo buraya boşuna uğğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

quote:

quote:

eklememişsiniz

kimse bakmıyo buraya boşuna uğğraşma

doğru söylüyosun bi topik açmışlar gerisi yok

• passatla 245 geçemedin tüh ne yapsakkı.durabildinmi peki omodellerin durma mesafesi 44mt.biligine
    quote:

Orjinalden alıntı: enjiyu

Bende aranıza katılayım.
    Aracım 2000 Model Passat 1.8 Trendline 125 Hp.Sedefli Siyah Henüz 245 Km'yi geçemedim ama azimliyim

• Belki daha önce konuşulmuştur bilemiyorum ancak ciddi bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum.

Daha önce hidrolik direksiyonlu birçok araç kullandım ancak yeni aldığım jetta 122 tsi ın direksiyonu çok farklı. Servo motorlu elektronik yeni bir teknoloji kullanılmış diye duydum (yanlış olabilir daha fazla teknik bilgiliyi Taner Bey den alabiliriz diye düşünüyorum:).

Sorun şu; yüksek hızlara çıkıldığında hidrolik direksiyonlardaki gibi hassasiyet azalmıyor. En küçük bir direksiyon temasında araç gezinmiye başlıyor. Güvenlik açısından da ciddi bir handikap olduğunu düşünmeye başladım. Eski aracımda hızlandıkça direksiyon (hidrolik) taş kesilirdi.

Özellikle uzun yolculuklarda kollar için yorucu oluyor. Sizler bu yeni direksiyona alışabildiniz mi?

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saudek -- 24 Haziran 2008; 10:24:15 >
  • Selamlar,

Golf, Jetta ve kullandığım Passat'larda artik klasik hidrolik direksiyon sistemi yok (servo, yağlı, havalı olarak da adlandırılıyor). Yani krank milinden kayış vasıtası ile güç alan bir hidrolik pompası, hidrolik basınç boruları, hidrolik yağ haznesi ve bu hidroliğin direksiyon kutusunda dolaşmasını sağlayan sarmal ve labirent borular yok.

EPS aşağıdaki gibi çalışıyor. Ben alıştım ve çok rahatım. Önceki hidrolik direksiyonumdan çok daha rahat hem de. Ancak bir arıza olduğunu düşünüyorsanız bence servise başvurun. VW servisi bunu yapmak zorundadır ve kaçamaz. Belki de ECU veya tork motoru arızalıdır.

Saygılarımla,

Taner Göde

• Arkadaşlar merhaba

Yeni model araçların klimasına daha önce olmayan bir mod eklenmiş. Havanın sadece iç çevrim olarak sirkülasyonunu sağlayan "dönen ok" resimli düğmeye, dönen ok içinde A harfli yeni bir mod gelmiş. (umarım tarif edebilmişimdir)

Kitabında bundan bahsedilmemiş ya da ben bulamadım.

İçinde A harfi olan sirkülasyon modu nedir bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

bu arad hocam bugün bi golf gördüm heralde en yüksek donanımlısıydı ki ön tamponda sis farı vardı
    nihayet bi ön sis farlı golf gördümbugünleri de görmek varmış
    yanlız senin dediğin gibi sinyalin altında farın içide değil tampondaymış
    çok küçük polo'nun sis farı gibi aynı,mercek gibi....

Doğru ancak eksik
    Tampondaki sis farları Golf4 ve Bora'lar için en yüksek donanımda bir ara sunuldu. Ayrıyeten kendisi alıp taktıran araç sahipleri de oldu. Dediğiniz gibi mercek yapıdadır. Ayrıca yurtdışında gündüz sürüş farı olarak da kullanılıyor. Bunlar Hella firmasının orijinal ekipman olarak VW için ürettiği ürünler:

http://www.hella.com/produktion/HellaCOM/WebSite/Channels/Drivers/Vehicle_specific_Products/VW_Golf_IV/Micro_DE_Fog_Lamps/Micro_DE_Fog_Lamps.jsp

Asıl sis farı yuvası araç üzerindeki farlarda gördüğünüz sinyal altı yuvarlaklardır. Maalesef bunlar kapalı olarak geliyor. İlaveten araç içi far kumandasının çift kademe açılan olması gerek ama ön sis olmadığından tek kademe çekiliyor. Saygılar.

bnde daha bugün bi golf IV aldım. sis farı almayı düşünüyodum. ama sizin bu dediğiniz sinyallerin altındaki asıl sis farları. onları nası çalışır hale getiriyoruz. henüz hiç kurcalamadım. ama dikkatimi çekmediği için soruyorum. o sisleri nası yakıyoruz. ??? (((yardm pls)))

• quote:

Orjinalden alıntı: by_hls

quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

bu arad hocam bugün bi golf gördüm heralde en yüksek donanımlısıydı ki ön tamponda sis farı vardı
    nihayet bi ön sis farlı golf gördümbugünleri de görmek varmış
    yanlız senin dediğin gibi sinyalin altında farın içide değil tampondaymış
    çok küçük polo'nun sis farı gibi aynı,mercek gibi....

Doğru ancak eksik
    Tampondaki sis farları Golf4 ve Bora'lar için en yüksek donanımda bir ara sunuldu. Ayrıyeten kendisi alıp taktıran araç sahipleri de oldu. Dediğiniz gibi mercek yapıdadır. Ayrıca yurtdışında gündüz sürüş farı olarak da kullanılıyor. Bunlar Hella firmasının orijinal ekipman olarak VW için ürettiği ürünler:

http://www.hella.com/produktion/HellaCOM/WebSite/Channels/Drivers/Vehicle_specific_Products/VW_Golf_IV/Micro_DE_Fog_Lamps/Micro_DE_Fog_Lamps.jsp

Asıl sis farı yuvası araç üzerindeki farlarda gördüğünüz sinyal altı yuvarlaklardır. Maalesef bunlar kapalı olarak geliyor. İlaveten araç içi far kumandasının çift kademe açılan olması gerek ama ön sis olmadığından tek kademe çekiliyor. Saygılar.

bnde daha bugün bi golf IV aldım. sis farı almayı düşünüyodum. ama sizin bu dediğiniz sinyallerin altındaki asıl sis farları. onları nası çalışır hale getiriyoruz. henüz hiç kurcalamadım. ama dikkatimi çekmediği için soruyorum. o sisleri nası yakıyoruz. ??? (((yardm pls)))

bi sorum daha olucak. bide arka sis lambalarından bahsedilmiş ön sayfaarda. ama net deil.
    biraz açıklarsanız memnum olurum şimdiden teşekkürler

• beni de alınnnnn. 2006 transporter siyah 2.5 TDI 130 hp benı deee alın.Tabi isterseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saudek

Arkadaşlar merhaba

Yeni model araçların klimasına daha önce olmayan bir mod eklenmiş. Havanın sadece iç çevrim olarak sirkülasyonunu sağlayan "dönen ok" resimli düğmeye, dönen ok içinde A harfli yeni bir mod gelmiş. (umarım tarif edebilmişimdir)

Kitabında bundan bahsedilmemiş ya da ben bulamadım.

İçinde A harfi olan sirkülasyon modu nedir bilen var mı?

Hava kalite sensörü. Eger 'A' yazili tusada basarsan otomatik moda almis oluyosun, disardaki havanin kalitesine göre klima otomatik devreye girip cikiyor. Örnegin yaninizdan AS950 bir kamyon gecti yada toz bulutu icinden geciyorsunuz, sistem aktifse klimatronik havanin kalitesiz olduguna karar vererek iceriye hava vermez.

• ARKADAŞIM BENİDE EKLERSEN SEVİNİRİM

POLO 2004 TDİ 9N

HERKESE KAZASIZ BELASIZ BİR YAŞAM DİLERİM ...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.