Şimdi Ara

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
8
Favori
188.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok eskimis burasi. Burayi güncellemek lazim .

Saygilar Yasin
  • herkese selamlar...

2000 vw polo sahibiyim. arac su anda 68000 km de ve artık triger kayısı vs 90000km bakımı yaptırayım diyorum. triger değişiminin hassas olduğuna ve garantili olması gerektiğine inanıyorum. o yüzden de bir yetkili servis bakıyorum. ( işi iyi yaptıklarından değil sadece garantisi için yoksa yetkili servislerin yaptığını gidip özel servislere kontrol ettiriyorum )

sorum;

1- kötünün iyisi bir yetkili servis tavsiyesi?? (istanbulda)
    2- özel servis tavsiyesi??

aracın ilk sahibiyim ve hala bende arac. yalnız bir daha kesinlikle volkswagen veya doğus grubundan araba almam. sıfır opel corsa aldım gecen gün 2008 model 1.3 cdti enjoy paket. gayet güzel ve rahat sürüşü. içerisinde kullanılan malzeme 50 milyarlık arabasında kullandığının aynısı. halbuki polo larda kaliteyi düşürmüşlerdi büyük arabalara nazaran.

ama yinede iyi-kötü günlerim oldu güzelim arabamla öyle ya da bpyle.hani kavgadan sevgi doğar derler ya....kıyamadım başkasına satmaya yine bizde kaldı. ama doğuş grubuna hakkım gecmiştir ve de helal etmiyorum....

not. 2000 model polomu sattığımı duyan birisi 2004 model polosunu sattığını söyledi ve benim arabamı almak istedi. söylediği yeni polo ların kalitesinin gittikçe düştüğüydü, vw adına üzüldüm...

not.2 opel le de bir bağım yok. aslında gönlümde yatan %100 japon yapımı bir araba (mazda 3 olabilir).....

sağlıcakla....

• ACIL YARDIM...[size=3]Arkadaşlar 11 Ağustos 2008 tarihinde Malatya Tan Otomotivden CADDY satın aldım.20 Ekim 2008 tarihinde araç 1854 km de iken sürücü koltuk kılıfında deformeler oluştu ve servise başvurdum.Fotoğraflar çekildi ve doğustan gelen cevap dış etkenler ve kullanıcı hatası.23 Aralık 2008 tarihinde 2729 km de bu defada ön yolcu koltuğunda deforme oluştu.Doğuş otonun cevabı yine aynı oldu.Malatyadaki servis benden yana tavır almasına rağmen merkez garantiye sokmuyor arızayı .Yıllardır araç kullanıyorum ve boyle bır sey ılkkez basıma gelıyor.Satın alınalı 4-5 ay olmasına rağmen oluşan aksaklık ve doğuş otomotıvın yaklaşımı son derece lakayıt...sızden rıcam benzer sorun yaşayan arkadaşlar varmı.Konuyu salı yada çarşamba yargıya taşıyorum...hepınıze selamlar.
  • @Antispin51,

arkadasim koltugun yari deri yari kumas koltukmu "ALCANTARA" ?? Nedeni sorusum burada almanyada Deri koltuklari sorunu olanlar vardi ve Volkswagen hepsini garanti üzerinden deyistirdi. Normal´in Koltuk kilifi eyer sahibi tarafindan kirilma, yirtilma, yipranma vs.... olmadiysa o koltuk kilifi Garanti kapsamina giriyor. Senin yerinde olsam bir Avukata bas vururdum. Dogusun yaptigi nede olsa normal deyil.

Saygilar Yasin
  • senin için sevindim. insanı bu kadar çileden çıkartmak mı gerekiyormuş yani. hiç yakışmamış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antıspın51

quote:

Orjinalden alıntı: Antıspın51

ACIL YARDIM...[size=3]Arkadaşlar 11 Ağustos 2008 tarihinde Malatya Tan Otomotivden CADDY satın aldım.20 Ekim 2008 tarihinde araç 1854 km de iken sürücü koltuk kılıfında deformeler oluştu ve servise başvurdum.Fotoğraflar çekildi ve doğustan gelen cevap dış etkenler ve kullanıcı hatası.23 Aralık 2008 tarihinde 2729 km de bu defada ön yolcu koltuğunda deforme oluştu.Doğuş otonun cevabı yine aynı oldu.Malatyadaki servis benden yana tavır almasına rağmen merkez garantiye sokmuyor arızayı .Yıllardır araç kullanıyorum ve boyle bır sey ılkkez basıma gelıyor.Satın alınalı 4-5 ay olmasına rağmen oluşan aksaklık ve doğuş otomotıvın yaklaşımı son derece lakayıt...sızden rıcam benzer sorun yaşayan arkadaşlar varmı.Konuyu salı yada çarşamba yargıya taşıyorum...hepınıze selamlar.

Arkadaşlar müthiş bir gelişme oldu.Servisten aradılar ve garanti kapsamında koltuk kılıflarını yenileyeceklerini söylediler.Doğuş merkeze maıl atmamın,yargıya taşıyacağımı söylememin,şikayetvar sitesine yazacağımı bildirmemin ve sizlerin etkisiyle bu sorun aşıldı...Tüm arkadaşlara teşekkür ve bir rica:gördüünüz aksaklıkları derhal bildirin ki servis daha önce böyle bir şikayet olmadı diyemesin.Doğuşa attığım maıl aşağıdadır...Herkese selamlar...

DOĞUŞ OTOMOTİVCİLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malatya da yaşıyorum.44 LN 119 Plakalı talihsiz aracın sahibiyim.11 Ağustos 2008 tarihinde Tan otomotivden 2009 model Volkswagen Caddy marka araç satın alarak hayatımın hatasını yaptım..20 ekim 2008 tarihinde araç 1854 km de iken sürücü koltuğunda deformeler oluştu ve servise başvurdum.Serviste resimler çekildi ve doğuş otomotiv merkezine gönderildi.Gelen yanıt tam bir insanlık ayıbı.Kullanıcı hatası şeklinde oldu.Doğru söylüyorlar ben aracıma binerken eski çağlarda olduğu gibi zırh giyip savaşa gidiyorum ya ondan olmuştur.

Daha önce Opel Comba aracımıda sıfır almıştım ve uzun yıllar binmeme rağmen böyle bir sorun olmamıştı.Servis dahi gelen yanıta inanmak istemedi ve bir şekilde bu sorunu çözeceğini söyledi ve benden zaman istedi.

23 Aralık 2008 tarihinde ve 2729 km de bu seferde ön yolcu koltuğu döşemesinde aynı problem ortaya çıktı.Servise başvurdum ve bir öncekiolayların tekrarı yaşandı.Gelen cevab tanıdıktı�Ben aracımla savaşa gider iken zırh sürtmüş ve hasarlanmış.

İki koltuğun maliyeti işçilik dahil 1175 ytl para tutuyor.Olayı Asliye hukuk mahkemesine taşımaya karar verdim.Servis mahkeme olayını duyduktan sonra bir yerlerle görüşerek fiyatı düşürdü ve 406 ytl verirsem koltuk döşemelerimi yenileyeceğini ancak garantiden değilde kullanıcı hatasından değişeceğini söyledi.Bende kabul etmedim.Çünkü başından beri savunduğum konuları sırf maliyet düştü diye kabul edemezdim.

Volkswagen kalitesine ve servisine güvenerek ve aldığımız araç bizi rezil etti.Araç alınalı 4-5 ay olmuş ve olaya bak.Doğuş oto ne yapsam da bu olayları müşteriye yıksam diye bir bölüm kurmuş ve insanları suçluyor.Üretim hatası yapma ihtimaliniz yok mu yani?Savundukları nokta bu konuda başka şikayet olmaması imiş.Benim bildiğim Antalya da aynı sorunu yaşayan Caddy var.Ancak sahibi olayı önemsememiş.Ben önemsiyorum.Caddy lerin kapı tutamaklarının boyalarının kalktığını da gördüm ve biliyorum ve sizin kapı tutamaklarına nasıl mantıklı cevablar verdiğinizi biliyorum.Yarın benim aracımda da olacağına eminim.Ön konsolda boya atıkları,turbo patlatmalar vs.vs.

Bir aksaklığa resime bakarak kullanıcı hatası demek müthiş bir olay.Adli tıp gibi çalışıyor arkadaşlar.Bu konuyu Almanya�ya yazacağım ve sizi oraya da şikayet edeceğim. Televizyonda Volkswagen reklamı çıktığında dayanamıyorum sinirlenip kanal değiştiriyorum.Olay artık gurur meselesi oldu.Mahkemeyi kazanıp bu aracı satacağım.

Garanti departmanı görevlileri.Sizin kullanıcı hatası dediğiniz şeyleri internet sitelerinden toplasak kitap olur.Utanıyormusunuz üretim hatası diye söylemeye.Şu anda bu kalitesizlik zincirinin en zayıf halkası sizsiniz.Sizi ayrıca �şikayetvar� sitesine de şikayet ettim.Bana telefon falan açıp şikayetin yanına çözülmüş logosu falan koymayın�Benimle görüşmeniz ve bilgi vermeniz şikayeti çözdüğünüz anlamına gelmiyor.Size bir tavsiyem var�

�GÜVEN KAYBEDECEĞİNİZE PARA KAYBEDİN (BOSCH)�

Antispin51,

hayirli ugurlu olsun. az yukarida yazdigim gibi Volkswagen Koltuklari ödüyor Garanti kapsaminda (tabi koltuk, yanmis, delinmis ve kirlenme senin sucun).

Dogus Oto bence dogru seyi yapmis ödemek ile yoksa sana VW Almanya icin bir mail hazirlardim sende onu yollardin.

saygilar Yasin

• ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YASİN BEY...SELAMLAR.ALMANYA ÇALIŞMAN BÜYÜK İNCELİK DOĞRUSU...
  • 2009 YILININ HERKESE SAĞLIK MUTLULUK VE KAZASIZ GÜNLER GETİRMESİNİ DİLERİM...
  • golf jetta passat gibi araçlarda yedek depo varmı varsa kaç lt ? çeşitli söylentiler duyuyorum yedek depo oldugunu söyleyenlerde var, tersini söyleyenlerde hatta genleşme boşlugu diyenler bile var deponun içinde ki ufak bölme için..nedir bu işin aslı bilgisi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 1 Ocak 2009; 11:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNF0RGIVEN

golf jetta passat gibi araçlarda yedek depo varmı varsa kaç lt ? çeşitli söylentiler duyuyorum yedek depo oldugunu söyleyenlerde var, tersini söyleyenlerde hatta genleşme boşlugu diyenler bile var deponun içinde ki ufak bölme için..nedir bu işin aslı bilgisi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim

yedek depo sanirim 5 Litre. Bir ara MOTOR-TALK´ta öyle bir tartisma vardi. Bu 70 Litre deponun icinde özel bir 5 Litrelik yer daha varmis. Ama bu dediklerim PASSAT 2005-2009 modeller icin.

Saygilar Yasin

• 2009 Volkswagen Touran(Hint Mavisi)-2006 Audi A6(Metalik Siyah)
  • Bu arada bizim VW imzaları toptan silinmiş kural dışı diye.
  • 2005 TRANSPORTER 2.5 130hp 2001 BORA COMFORTLİNE
  • arkadaşlar biz 200 model passat tdı almak istiyoruz bu araba ne kadar yakıyor bi yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
  • 2000 model 1.9 tdı bunları yazmayı unutmuşum
  • Polo 1.4 Trendline 2000 model kırmızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bryavuz

herkese selamlar...

2000 vw polo sahibiyim. arac su anda 68000 km de ve artık triger kayısı vs 90000km bakımı yaptırayım diyorum. triger değişiminin hassas olduğuna ve garantili olması gerektiğine inanıyorum. o yüzden de bir yetkili servis bakıyorum. ( işi iyi yaptıklarından değil sadece garantisi için yoksa yetkili servislerin yaptığını gidip özel servislere kontrol ettiriyorum )

sorum;

1- kötünün iyisi bir yetkili servis tavsiyesi?? (istanbulda)
    2- özel servis tavsiyesi??

aracın ilk sahibiyim ve hala bende arac. yalnız bir daha kesinlikle volkswagen veya doğus grubundan araba almam. sıfır opel corsa aldım gecen gün 2008 model 1.3 cdti enjoy paket. gayet güzel ve rahat sürüşü. içerisinde kullanılan malzeme 50 milyarlık arabasında kullandığının aynısı. halbuki polo larda kaliteyi düşürmüşlerdi büyük arabalara nazaran.

ama yinede iyi-kötü günlerim oldu güzelim arabamla öyle ya da bpyle.hani kavgadan sevgi doğar derler ya....kıyamadım başkasına satmaya yine bizde kaldı. ama doğuş grubuna hakkım gecmiştir ve de helal etmiyorum....

not. 2000 model polomu sattığımı duyan birisi 2004 model polosunu sattığını söyledi ve benim arabamı almak istedi. söylediği yeni polo ların kalitesinin gittikçe düştüğüydü, vw adına üzüldüm...

not.2 opel le de bir bağım yok. aslında gönlümde yatan %100 japon yapımı bir araba (mazda 3 olabilir).....

sağlıcakla....

dostum yetkili servis istiyorsan istanbul maltepe de E5 üzeri erel otomotiv var tavsiye ederim ben oraya gidiyorum, özel servis dersen bizim arkadaş var iyi bir vw ustasıdır dudullu kadosanda meydanda sol tarafta Solmaz oto sadi abi var ona gitmeni tavsiye ederim uygun fiyatlı yapıyor telefonunu istersen özelden pm atarım :)
    saygılar

• hocam benide ekle 2006 model transporter 2.5 tdı 130 hp city van beyaz
  • benim aracım imzam
  • slmlar bende 2004 1.4 normal polo aldım 1 ay kadar bende kulubuze uye olmak istıyorum
    bu arada 2004 pololara cd changer orjınal nasıl takılo yada bılgısı olan varmı orjınal vw cd calar...tsklr
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.