Şimdi Ara

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
8
Favori
188.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golf 5 den 6 ya terfi ettik, güncellemek gerek 2 yılda bir..
  • arkadaşlar beni de ekleyin bensiz olmaz 2007 transporter 130 luk reflex gri 2,5 multivan
  • s.a.
    arkadaşlar şöyle 13000 e falan polo classic almayı düşünüyorum bana bu arabalar hakkında bilgi verirmisiniz.motor nasıldır ne kadar konforludur darmıdır ne kadar yakıt tüketir alt takımları sağlammıdır.cam otomatiği motorları çabuk yanıyor diyolar doğrumudur lütfen acil cvp bekliyorum.saygılar...
  • bu kadar az kullanılan bi klüp daha varmı acaba DH de..
    sayfanın başında "ağustos 2008" mesajı var, sonunda ise (tornspy hariç) haziran 2009.. yılda 1 sayfa mı yani?
    polo klübe de üye oldum, daha alt bi başlık olmasına rağmen burdan biraz daha hareketli, en azından günde bir kişi yazıyor..

gelelim konuya;
    yarın itibari ile bende 2000 model, 1,4 comfortline HB polo ile aranıza katılmış olacağım inş.
    94000 km de, çelik jant, cd çalar, mavi renkli, değişeni olmayan, sadece tamponları boyalı olan bi polo alıyorum. 13000TL'ye.

sormak istediğim bazı sorular olacak:
    - işim dolayısıyla artık Ankarada bulunuyorum ve burada pek çevrem yok (henüz), aracımı emanet edebileceğim bi servis (usta) tavsiyesi..
    - aracın 90000 bakımı yapılmamıştır diye tahmin ediyorum, bunu yaptırmak bana kaça mal olur?
    - bir de aracı fiyat yönünden değerlendirirseniz sevinirim... (tanıdıktan bu fiyata aldım)

mesajımı birilerinin göreceğini umarım..
    Saygılarımla
    Serkan..

• günaydın..
    dün akşamüstü aracı aldım. gece de ankaraya dönüş yaptım..
    ilk izlenimlerim, araç gayet kibar kullanılmış, otomatiğinde bi sıkıntı yok. araç temiz. değişen yok, civatalarla oynanmamış, 10 yaşında istanbul arabası olması sebebiyle bel altı boya var. ancak arabayı ilk gördüğümde bu kadar temiz bir araba gerçekten beklemiyordum...
    araçta extra pioneer ın kaliteli bi mp3 çaları mevcut+4 hoparlör. xenon far (6000K (beyaz)far+8000K (mavi)sisler. ) otobanda iki araba geldik, önceki arkadaş gerçekten çok cezbedici durduğunu söyledi farların
    direksiyon yükseklik ayarını sabah bulabildim, olduğunu biliyorum ama ayar kolunu bulamamıştım gece.

gelelim yakıt tüketimine,
    istanbulu bilenler için, kocamustafapaşa BP den 95 oktan ile fulledim, havasını da aldırarak 155 TL (46,5 lt * 3,33) yakıt aldım.
    topkapı eresin otelin yanından, anıtmezardan U dönüşü ile (hala nereye çıktığımı anlamış değilim, gece gece levhaları takip ettim) çevreyoluna katıldım (o kadar dolaşacağımı tahmin etmiyordum, haliç köprüsünden geçsem daha kolay olurdu sanırım). otoyoldaki park alanlarından birisine girdim ve pompada durduğumda tam 100km olmuştu. havasını aldırarak fullediğimde 6,4 lt aldı (bir kısmı şehir içi, unutulmasın). (burada dikkatimi çeken otoyolda, yine BP nin 95 oktanını 3,32 TL den aldım, istanbula göre daha ucuz). ankarada evimin önüne geldiğimde 330 km daha yapmıştım ve tekrar evimin yanındaki OPET ten fullettim ve taşma seviyesine kadar aldım. 19,4 lt yakıt aldı. saatte 110 km nin altına düşmedim, 130 un üstüne de çıkmadım. 2-3 kere durdum. tabi birkaç kerede aracı zorladım nereye kadar gidecek diye, 180e geldiğinde gece olması sebebiyle bıraktım.
    yani 330km de 19,4 lt yakıt harcamışım, bu da 195 kuruş yapıyor (araç otomatik vites bu arada). beklentilerimin biraz üzerinde diyebilirim. ama daha sakin kullanımla 165-170 lere ineceğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Ankarada usta tavsiyesini hala bekliyorum...

• Haklısın hareketsiz forum sayfası 2006 da açılmış ehehe niye hortlattınız :)
  • Bu Topik hiç kullanılmıyor nedense o kadar VW sürücüsü var ancak pek uğrayan yok uğramadıkça da alt konulara düştü ve kimse göremez oldu...Hortlatalım hadi topiği

msunlu aracınız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin...Resimleri bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 11 Kasım 2009; 18:08:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Bu Topik hiç kullanılmıyor nedense o kadar VW sürücüsü var ancak pek uğrayan yok uğramadıkça da alt konulara düştü ve kimse göremez oldu...Hortlatalım hadi topiği

msunlu aracınız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin...Resimleri bekliyoruz

up topic up, up, up

teşekkürler srcn09. en kısa zamanda inşallah resimleri de ekleyeceğim..
  • up
  • ARAÇ ARAÇ AYRILDI ARKADAŞLAR O YUZDEN PEK BI ILGI YOK GALIBA..MADEM OYLE SOYLE BI SORU SORALIM ARABASINA HAKIKATEN ASIK OLAN VARMI YANI ASIRI ILGI,TITIZLIK,ARACI KULLANIRKEN BUYUK HUZUR YASAYAN KAFASINDAKI STRESLI ISLERI VEYA KOTU SEYLERI UNUTABILEN. YOKSA HERKES SADECE ARABA ISTE AYAGIMIZI YERDEN KESSE YETER ISIMIZI GORSEK YETERMI DIYOR..
  • ben aşığım ama temizlik yapmam. 7-8 yaşlarımdan beri aracımız var bir kere inip yıkadığımı sildğimi hatırlamam. babam da hep söylenirdi, anca biniyorsunuz bir gün de yıkayın diye. kendi aracım oldu durum farklı değil ama artık yıkatıyorum kendim yıkamasam da.
  • KENDIN YIKAMAYA ALISIRSAN DISARIDA YIKATTIGIN ZAMAN ICINE SINMEZ HICBIRZAMAN.. BEN BI ARA ALISTIM BU DURUMA AMA SU ANDA ZAMAN YOKLUGUNDAN YIKATTIRIYORUM.
  • Aracı aldığımız günden beri titizlik ile bakım yaparım , Çizik giderme ve Boya koruma işlemini kendim yaparım yaklaşık 2hafta da bir ise yıkarım Yurt dışından özel olarak Menzerna , Meguiar's , Auto Glym ürünlerini alıyorm , ülkemizden ise Sonax'ın ve Turtle Wax'ın bazı ürünlerini kullanıyorum
  • benide eklerseniz sevinirim 2001 bora comfort line
  • boyle olmalı zaten hocam sen benden ıyısın yahu bıde kendıme derdım cok tıtız dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_es

boyle olmalı zaten hocam sen benden ıyısın yahu bıde kendıme derdım cok tıtız dıye

Aslında titiz değilim sadece dışarıda vereceğim onca paraya kendim alarak yıllarca uyguluyorum daha çok hobby olarak ilgileniyorum kafa dağıtmaya birerbir

Bugün de havanın güzel olmasından faydalanarak yıkadım ve ardından Katı wax attım

http://lh6.ggpht.com/_hetSAkNLC-I/S366a7ZUHFI/AAAAAAAACfI/-sTR8vKnYKI/s640/SDC12892.JPG

http://lh6.ggpht.com/_hetSAkNLC-I/S366oUNS0FI/AAAAAAAACfs/5liScjDBQ1Y/s640/SDC12900.JPG

http://lh4.ggpht.com/_hetSAkNLC-I/S366qmTf-JI/AAAAAAAACfw/mDf8XFQ-o7c/s640/SDC12901.JPG

• arkadaşlar 2000 polo(yeni kasa) 1.4 16v 75 bg araç vites boşta giderken stop ediyor..viteste giderken bişey yok..stop ettikten sonra durup çalıştırmaya kalksam hemen çalışıyor..aküden desem aydınlatmalarda felan problem yok..neden olabilir bu durum yardımlarınızı bekliyorum..
  • rölantide beklerken devir saatinde oynama var mı?

vw grubu genelde boğaz kelebeğinden yapar bunu, temizletmelisiniz. sökerek temizlerlerse eğer bir de adaptasyon yapılmalı..
    ben gittiğimde söktürmeden bir sprey ile temizletiyorum, ücret ödemiyorum. normalde 30 TL civarı yapıyorlar. her 20 bin km de bir gerekiyor bildiğim kadarıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

rölantide beklerken devir saatinde oynama var mı?

vw grubu genelde boğaz kelebeğinden yapar bunu, temizletmelisiniz. sökerek temizlerlerse eğer bir de adaptasyon yapılmalı..
    ben gittiğimde söktürmeden bir sprey ile temizletiyorum, ücret ödemiyorum. normalde 30 TL civarı yapıyorlar. her 20 bin km de bir gerekiyor bildiğim kadarıyla..

hayır rölanti sabit hiç oynama yapmıyor..sadece ilk çalıştırdığımda bir süre 1000 de duruyor..sonra biraz altına iniyor ama ondan sonra hiç oynama yapmıyor..
  • boğazdan yapar diye biliyorum benim aracımdada aynı sorun vardı temizlettim problem kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.