Şimdi Ara

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
8
Favori
188.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşar bişi rica debilirmiyim sizden.. 2002 model kango mu satıp üstüne biras daha koyup araba almayı daha dogrusu polo almayı düşünüorum...

denizlideyim malumunuz istanbul ankara izmire göre fiyatlar biras daha pahalı... fakat 2001 1.4 trendline hb klimalı sağ ön kapısında ortada boya var 108000 km de 14000 ytl uygunmudur.. ve de 2001 model trendline serisi poloları tavsiye edermisiniz... bu seri arabaya tüp taktırma konusunda fikirlerinizde alırsam cok sevinirim.. şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tissue -- 3 Ağustos 2008; 15:30:25 >
  • SELAM ARKADAŞIM KISMENDE OLSA BİŞEYLER SÖYLEYEBİLİRİM

KANGO BÜYÜK AİLE ARABASI İÇİ ÇOK BÜYÜK YEDEK PARÇASI UCUZ SERVİSİ UCUZ HER YÖNDEN UCUZ KENDİSİ DE ÖYLE ..

POLO 2001 -2002 LER KASA OLARAK EN İYİSİ OLARAK BİLİNİR KONFOR KATARSAK ESKİLER ÇOK ÇOK DAHA İYİ ..

VW SERVİSLERİ BİRAZ PARÇA ONARIM BAKIM VS.. ÇOK MALİYET ÇIKARABİLİR SANA ..

104 BİNDE ARAÇ BÜYÜK BAKIM GEÇİRMEMİŞ İSE SANA EN AZINDAN 500 İLA 750 YAKIN MASRAF ÇIKARACAK
    BUNLARA TEKER KIRIK DÖKÜK VB.. HARİÇ

POLO İÇİN DİYEBİLECEGİM EN GÜZEL ŞEYLERDEN BİRİ ARAÇ DIŞARDAN GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEGİL İÇİ APAYRI BİR DÜNYA İŞCİLİK HARİKASI

98 İLA 2004 KASALARDAN DİLEDİGİNİ ALABİLİRSİN RAKAM OLARAK ÇIKARSAN BİRAZ DAHA 18 LERE KADAR 2004 TDİ LAR VAR 3 SİLİNDİR
    ARAÇ YAKMIYO KOKLUYO VEDE ÇOK SAGLAM MOTOR PARAN YETMESSE 4 CİLİNDİR 2001 LERDEN BENZİNLİ AL SAGLAM BİR MARKA TÜP TAKTIR..

İL İL OLARAK FİYATLAR DEGİŞİR 70 BİN KM 2001 COMFORT 13.5 ANLAŞMIŞTIM ANKARADA BİDE LASTIK YENİ ÇELİK JANT VB.. FULL

BENCE FİYAT CAZİP SAYILMAZ 100 BİN AŞMIŞ ARAÇ 13 LERE KADAR ALINIR .. TEMİZLİGE DE BAKAR MASRAF ETMİŞ İSE SATICI AKSESUAR
    YÖNÜNDEN ONU SEN DEGERLENDİRECEKSİN + BİDE BAKIMA VERMEN GEREKEÇEK 300 - 500 - 1 MİLYARA KADAR MASRAF BİLE ÇIKABİLİR ..

• quote:

Orjinalden alıntı: racer007

SELAM ARKADAŞIM KISMENDE OLSA BİŞEYLER SÖYLEYEBİLİRİM

KANGO BÜYÜK AİLE ARABASI İÇİ ÇOK BÜYÜK YEDEK PARÇASI UCUZ SERVİSİ UCUZ HER YÖNDEN UCUZ KENDİSİ DE ÖYLE ..

POLO 2001 -2002 LER KASA OLARAK EN İYİSİ OLARAK BİLİNİR KONFOR KATARSAK ESKİLER ÇOK ÇOK DAHA İYİ ..

VW SERVİSLERİ BİRAZ PARÇA ONARIM BAKIM VS.. ÇOK MALİYET ÇIKARABİLİR SANA ..

104 BİNDE ARAÇ BÜYÜK BAKIM GEÇİRMEMİŞ İSE SANA EN AZINDAN 500 İLA 750 YAKIN MASRAF ÇIKARACAK
    BUNLARA TEKER KIRIK DÖKÜK VB.. HARİÇ

POLO İÇİN DİYEBİLECEGİM EN GÜZEL ŞEYLERDEN BİRİ ARAÇ DIŞARDAN GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEGİL İÇİ APAYRI BİR DÜNYA İŞCİLİK HARİKASI

98 İLA 2004 KASALARDAN DİLEDİGİNİ ALABİLİRSİN RAKAM OLARAK ÇIKARSAN BİRAZ DAHA 18 LERE KADAR 2004 TDİ LAR VAR 3 SİLİNDİR
    ARAÇ YAKMIYO KOKLUYO VEDE ÇOK SAGLAM MOTOR PARAN YETMESSE 4 CİLİNDİR 2001 LERDEN BENZİNLİ AL SAGLAM BİR MARKA TÜP TAKTIR..

İL İL OLARAK FİYATLAR DEGİŞİR 70 BİN KM 2001 COMFORT 13.5 ANLAŞMIŞTIM ANKARADA BİDE LASTIK YENİ ÇELİK JANT VB.. FULL

BENCE FİYAT CAZİP SAYILMAZ 100 BİN AŞMIŞ ARAÇ 13 LERE KADAR ALINIR .. TEMİZLİGE DE BAKAR MASRAF ETMİŞ İSE SATICI AKSESUAR
    YÖNÜNDEN ONU SEN DEGERLENDİRECEKSİN + BİDE BAKIMA VERMEN GEREKEÇEK 300 - 500 - 1 MİLYARA KADAR MASRAF BİLE ÇIKABİLİR ..

çok çok sağolasın hocam.. öenmli ayrıntılar gerekten.. degerlendiricem bunları... tekrar cok saol..

• selam arkadaşlar

benide kayıt edin

2001 passat 1.9 tdi comfortline tiptronic aracım var...

ankaradayım...
  • Merhaba arkadaşlar,

2 ay sonra ikinci el bi araba almayı düşünüyorum. Şimdilik erken ama ufaktan araştırmaya başladım beğendiğim modelleri..Arabalardan çok anlamam bu yüzden de bilene sorayım dedim:1999 model BORA 1.6 comfortline benzinli 126.000km araç için 14.900ytl fiyat nasıl acaba ?

tşk
  • RİCA EDERİM ARKADAŞIM İNŞ YARDIMCI OLMUŞUMDUR ..

İNŞ DİLEDİGİNCE GÜZEL KAFANA YATAN BİR ARACIN OLUR ...

BEN GEÇENLERDE 2003 SONU 2004 YUVARLAK FARLI 9N LERDEN TDİ ALDIM SÜPER BİR ARABA CORSA COMBO VECTRA KULLANAN BİRİSİ OLARAK
    ALINABİLECEK ÇOK ÇOK İYİ ARABALARDAN DIŞI İLE İLGİSİ OLMAYAN BİR İÇ MEKAN ŞAŞIRMAMAK ELDE DEGİL MÜHENDİSLER BİR EFSANEYİ OLUŞTURMUŞ ..
  • arkadaşlar bnide kaydedebilirseniz çok memnun olurum 2001 Polo Classic Trendline
  • benide listeye eklermisiniz VOLKSWAGEN 2003 GOLF 1.6 TRENTLİNE AUT.
  • Ekleyin benide (Passat 2006)
  • benide ekleyin 2004 Vw Bora Pasific aracım var.Yozgattayım aslen Burdur Bucaklıyım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmarishakan

Merhaba arkadaşlar,

2 ay sonra ikinci el bi araba almayı düşünüyorum. Şimdilik erken ama ufaktan araştırmaya başladım beğendiğim modelleri..Arabalardan çok anlamam bu yüzden de bilene sorayım dedim:1999 model BORA 1.6 comfortline benzinli 126.000km araç için 14.900ytl fiyat nasıl acaba ?

tşk

hocam bedava.Araçta varmı herhangi bir durum.Temmuzda ben 99 gümüş gri 140 000 km de tüpsüz sadece ön kaputun önünde boydan boya 10 cmlik boya vardı 17 000 ytl son fiyat demişlerdi.Kıyaslıyorumda senin bulduğun çok ucuz.Renk ne?Araçta bişi varmı?
  • Merhaba,

arkadaşlar herkes beni de kaydedin diyor ama kaydı kimler yapıyor ve son listeyi yayınlama şansı var mı, kendimizi de görelim, ekletelim icabında

selamlar
  • Listeye 74 Kişi daha eklenmiştir
  • kardeşim ben Topik i yeni farkettim benide eklersen sevinirim -2008 passat 2.0 TDI 140HP trıpt.DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ- | --bu arada tüm kardeşlerimizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun biraz geç oldu ama kusra bakmayın nice mutlu bayramlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 2 Ekim 2008; 22:11:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn09

kardeşim ben Topik i yeni farkettim benide eklersen sevinirim -2008 passat 2.0 TDI 140HP trıpt.DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ- | --bu arada tüm kardeşlerimizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun biraz geç oldu ama kusra bakmayın nice mutlu bayramlara...

ekledim dostum senin de bayramın kutlu olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HYPNOTIC_

quote:

kardeşim ben Topik i yeni farkettim benide eklersen sevinirim -2008 passat 2.0 TDI 140HP trıpt.DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ- | --bu arada tüm kardeşlerimizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun biraz geç oldu ama kusra bakmayın nice mutlu bayramlara...

Teşekkürler...

• ama beni eklememişsiniizz

Golf 1,4TSİ Comf. (2008)

quote:

Orjinalden alıntı: _HYPNOTIC_

quote:

• forumdaki tüm arkadaşlara selamlar ve kazasız belasız yolculuklar...

ben aranıza yeni katıldım. adım koray. katılma sebebim ise Allahın izni ile aralık yada ocak ayında bir toyota corolla 1.6 benzinli multi mode comfort almayı düşünüyorum lakin bu araba ile volkswagen polo comfortline tiptronik arasında gidip gelmem. sanırım biraz ikna edilmeye ihtiyacım var. eğer görüşlerinizi yazarsanız araba tercihimde bana kolaylık sağlayacağına inanıyorum. şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Merhaba arkadaşlar,

aracımı alalı 5 ay olmadı ancak acil olmasa da özel sebeplerden dolayı satacağım,

ilgilenen arkadaşlar PM atabilir

2008 Golf 1,4 TSI Comfortline 122 Hp Tornado Kırmızısı 5000 km

Ziebart'tan hani derler ya full+full bakım yapılmış bir araçtır ve onu çok seviyorum

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garfiii -- 17 Ekim 2008; 13:57:15 >
  • up
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.