Şimdi Ara

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
8
Favori
188.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 26 Ekim 2007; 15:56:43 >
  • Arkadaşlar;ben 5000ytl civarı bir kaplumbağa düşünüyorum;ama kamplumbağa istiyorum dedin mi arabadan anlayan herkes(en azından çevremde) sakın alma başına bela alırsın sanayiiden çıkamazsın ustasını bulamazsın filan diyorlar,ne diyorsunuz ?Ben Kocaeli D.Dere de oturuyorum,bu konuda gene en sağlam bilgiyi kaplumbağa fanları verecektir.
  • bora pasifik 2004
  • bende geldim
    2004 bora şimdilik 30 binde comfort full

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]]
  • arkadaşlar herkese merhaba aranıza bende katılmak istiyorum vw polo classic aldım :) 99 100hp benide eklerseniz sevinirim :) araba maşallah çok temiz 160binde ama çok samimi olan sanayici arkadasım motorun kız gibi oldugunu söyledi ne demekse çok temizmiş 12.5 aldım şimdi sanayide sıralı LPG takılıyo ve inşallah yakında kullanmaya başlıcam resimlerini en kısa zamanda gönderiririm. Saygılar...

aslında arabanın arkasına "don't forget that's a vw" :) yazdırsammı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozenrealm -- 14 Kasım 2007; 18:01:16 >
  • Arkadaşlar bayram arifesinde yeni aracım geldi , ilk sayfada bulunan aracımın detayını da güncellerseniz sevinirim, artık 1997 değil 2008 model aracım

Bu da kendisi

Abs , Sunroof vs. var ve 300 km de henüz

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide -- 25 Aralık 2007; 10:36:30 >

• Vw golf V 2005 model 1.6 FSI
  • YENİ YILINIZIN SAĞLIK HUZURLU VE KAZASIZ BELASIZ OLMASINI DİLERİM...
  • Bende aranıza katılayım.
    Aracım 2000 Model Passat 1.8 Trendline 125 Hp.Sedefli Siyah Henüz 245 Km'yi geçemedim ama azimliyim
  • Lütfen Benide Ekleyin Arkadaşlar..

2008 Golf V 1.6 102hp Primeline Metalik Siyah(Kara BÜYÜ)..

• Biraz geç kaldım ama

2008 caddy sedefli siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordiyal -- 16 Ocak 2008; 14:59:33 >
  • eh eh eh
    babalar en son gelirmiş....

2001 model passat 1.9 tdi comfortline tiptronic

bence mükemmel bir araç sürüşü güven veriyor

uzunyolda 6.7 lt/100km de yakıyor...ve yaklaşık 950-1000 km yol alıyor
    şehir içinde 10lt /100km ve 650-700km yol yapıyor

şuna emin olun mercedesin bir çok serisinden daha iyi bir araç...
  • selamün aleyküm bende varım
  • arkadaşlar yeni reklamda gördüm touran da park asistanı standart diyor. çocuk elini değmeden parkediyor alet. var mı bu konuda bilgisi olan? imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 16 Ocak 2008; 23:00:14 >
  • benide aranıza alırsanız sevinirim.Arabamız passat 2007 model TDI
  • Benide ekleyin 2004 Passat 1.6 Trendline..Ayırca imzayı ekleyince resim gözükmüyo..Neden olabilir :S
  • Topic ölmüs arkadaslar, niye sustu herkes böyle ?
  • Topic için çağrılmadım ama davet ederseniz gelirim. Atabay, eve mi gidelim, yoksa ara sıra buraya da uğrayalım mi=
  • madem VW grubu bizide ekleyin bir VW kullanıcısı olarak 1.6 VW PASSAT TRENLİNE İLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Topic için çağrılmadım ama davet ederseniz gelirim. Atabay, eve mi gidelim, yoksa ara sıra buraya da uğrayalım mi=

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.