Şimdi Ara

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.496
Cevap
8
Favori
188.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USA da sirocco neden satılımyor acaba ?

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]]
  • 8 yıldır kullanıyoruz arabayı cok memnunuz. hiçbir sorun cıkartmıyor. ort: 7 lt cıvarı yakıyor.
  • Merhabalar.

2009 model 1.9 tdi dsg caddy aracim var ve degistirmek istiyorum.

Touran 1.4 tsi dsg leri begendim 140hp modelleri var.

Lpg uygulamasida yapiliyor arastirdim. Zavolli ve brc yi gordum.

Tavsiye eder misiniz?

Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

Merhabalar.

Tavsiye eder misiniz?

Tesekkurler..

TSI lara LPG uygulamasını kağıt üstünde yapıyorlar ancak ben aracıma LPG taktırırken (mayıs-2011) henüz sadece 9 araca uygulanmıştı BRC tarafından. yani çok fazla uygulanmamış ve ne kadar yaktığı da soru işareti. bildiğim kadarıyla araç rölantideyken zaten benzin yakıyor. TSI lar zaten az yakan araçlar, 7 litre yaksa 33 kuruş falan yakar. bu rakam LPG de 10 litreye çıksa 22-23 kuruş yakar, benzini de ilave edersen 26 kuruşları bulur. LPG montajı da bildiğim kadarıyla 2500 TL ve üstü. bu farkı kaç km de amorti eder hesaplamak lazım bu riske girmeye değer mi diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

quote:

Merhabalar.

Tavsiye eder misiniz?

Tesekkurler..

TSI lara LPG uygulamasını kağıt üstünde yapıyorlar ancak ben aracıma LPG taktırırken (mayıs-2011) henüz sadece 9 araca uygulanmıştı BRC tarafından. yani çok fazla uygulanmamış ve ne kadar yaktığı da soru işareti. bildiğim kadarıyla araç rölantideyken zaten benzin yakıyor. TSI lar zaten az yakan araçlar, 7 litre yaksa 33 kuruş falan yakar. bu rakam LPG de 10 litreye çıksa 22-23 kuruş yakar, benzini de ilave edersen 26 kuruşları bulur. LPG montajı da bildiğim kadarıyla 2500 TL ve üstü. bu farkı kaç km de amorti eder hesaplamak lazım bu riske girmeye değer mi diye?

Tamamen gazla calismiyor mu?

Birde140ps tsi sici 10 litre yakar ki buda 43kurus yapar. Buda bana fazla.. O yuzden lpg sordum zira 1.6 tdi dsg yeni caddy lere donmek zorunda kalacagim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

quote:

Merhabalar.

Tavsiye eder misiniz?

Tesekkurler..

Tamamen gazla calismiyor mu?

Birde140ps tsi sici 10 litre yakar ki buda 43kurus yapar. Buda bana fazla.. O yuzden lpg sordum zira 1.6 tdi dsg yeni caddy lere donmek zorunda kalacagim :)

10 litre yakacağını düşünmüyorum, 7 en fazla 8 yakar.. bir de benzinde 10 litre yakarsa LPG de 12-13 litre yakar..

• Touran gibi agir bir arac 10 litre garanti yakar ki biraz atarli kullansam daha da artar..

40 kurusdan az yakmaz..

[[_____________VOLKSWAGEN KULÜBÜ_____________]]

210tl ile 800km oldu biraz daha gider :)

1.9 dsg ile 25 kurus yakiyorum genelde..

Tup olmazsa tsi bana gercekten cok gelir. Birde benzin ve gaz karisimi yapiyorsa onunda bir getirisi olmaz yani.
  • Selam arkadaşlar.

Vw Golf IV ün GTDİ modeli hakkında bilgisi olan var mı?
  • arkadaşlar benide ekleyin 2001 model polo 6n2 1.4 comfortline 60000de değişensiz boyasız
  • VOLKSWAGEN CADDY DSG 2011 SİYAH SEDEFLİ 1.6 TDI
  • volkswagen polo 1999 model
  • Merhaba, öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum. 2003 model 1.4 tdi motor polo almayi dusunuyorum fakat; piyasa fiyati hakkinda hiç bir bilgim yok. Bu konuda bilgili siz arkadaslarimin yardimlarina ihtiyaç duymaktayayim. Simdiden herkese tesekurler, tekrardan iyi bayramlar.

• 2012 polo beyaz 1.2 70 ps beni de ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerozler -- 31 Ocak 2013; 19:39:32 >
  • 2012 POLO BLUEMOTION
  • ekler misin?99 POLO CLASSIC 30.000 KMDE ORJINAL KM
  • 1974 1303 tosbağa
    2005 multivan higline 174ps manuel 144000km beni de ekleyin
    bende volkswagen den vazgeçemiyenlerdenim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyy_84 -- 9 Ocak 2013; 22:17:38 >
  • Yazın Eski 2006 transporter 105 + ecu tuning 145 hp minibüs ;
    Yeni 2007 caravelle 130 hp tiptronik kullanıcısı ...( araç ve ruhsat babamın üstüne)

• merhaba arkadaşlar, ben 2005 55kw 1.4 polodan yana dertliyim... Aracımda atiker sıralı sistem lpg var. Şehiriçi litresini 2.64-2.65den aldığımda. 1 litre gaz ile en fazla 6-7km yol gidebiliyorum. Bu da aracımın lpgde kilometreye 378kuruş yaktığını gösteriyor. Bu durum anormal değil mi?
    Bujilerini, hava filtresini yeni değiştirdim. Boğaz kelebeği kirlenmişti temizlettim. Bu yakıt değeri normal mi? Arabayı yeni aldım...
  • smoke33 değerlerin oldukça yüksek.. lpg ile 0,37 kuruşluk tüketim mi olur yaw 1.2 benzinli araçlar bile o kadar tüketmiyor
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.