Şimdi Ara

Volkswagen mi honda mı toksa toyata mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
13.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanyildirim

quote:

Orijinalden alıntı: WhatTheF5

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurg028

Eski araç alıcaksanız az sorun çıkaran araçlardan honda ya da toyotayı seçin bence...

hocam honda araclarda 120 yi gördükten sonra acayip titreme oluyor diyorlar bu konuda bir bilginiz var mı?

Benim honda civic vtec 200de titremiyor
    Ama ses derseniz 160dan sonra beynime fantazi yapiyor

araç kaç yaşında bide normal sürüş sırasındaki konforu nasıl mesela amotisörleri filan iyimi normol sürüşte içeriye ses alma deresi nedir birde arac sürüşü haz veriyor mu

Arac 2006 model normal suruste bence rahat Setlerden gecerken alti surtebiliyor bazen (japon orjinalden alcak) sehir icinde motor sesi 0 uzun yolda basinca ses oluyor.
    Yakit tuketimi mukemmel tup kullanmiyorum sehirler arasi 160in altina inmeden 30 kurus yakiyo 100 120 ile gidince 26 kurus yakiyor
    Ara hizlanmasi olsun kalkisi olsun benim icin yeterli performansta manuel arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam araçın piyasası nedir ?
  • quote:

hocam araçın piyasası nedir ?

Makyajlisi 24 26 arasi gidip geliyo 30 isteyende var ama neden30 ister bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

sırasıyla ş.içi ş.dışı ortalama

honda civic sedan 1.6 vtec 8.9l 5.3l 6.7l
    vw golf 1.4 tsı 8.2l 5.1l 6.2l
    toyota auris 1.6 valvematic 8.6l 5.5l 6.6

tabi kağıt üstünde ki veriler genelde tutmamakta fakat tanıdıgım kullananlardan da biliyorum ve ona göre karşılaştırıyorum honda vtec ler ile 12 litreyi görenler çok..fabrika verilerine en çok sadık kalan ise vw bu listede..

ya da konuyu acan arkadasım bu 3 markanın arabalarına bak dene hangisi içine sinerse onu al.hepsi iyi çünkü

arkadaşlarınız altındaki aracın ne amaçla üretildiğinin farkında değil sanırım..

12 litre yaksa aracımı bugün benzin döker yakarım, redline dan aşşağı düşmüyorlar heralde

size en iyi değerlerimi söyleyeyim, ş.dışı 150 liralık benzin ile 680 km aracımda LPG yok, 680 km nin sadece 80-100km si ş.içi ve yokuşlu inişli çıkışlı yollar.. (5.vites 2000-25000rpm arası, hız 70-90)

EDIT: tavsiyeme gelecek olursam, vw i eleyip, honda ve toyota arasında seçim yapmanızı dilerim,

Toyota Corolla 1.4 D-4D sol (dizel olması avantaj)
    Toyota Corolla 1.6 Sol HB + Sunroof (hondaya göre daha donanımlı)
    Honda Civic 1.6 Vtec ES Düz Vites - BEYAZ / SİYAH / FÜME
    Honda Civic 1.6 Vtec LS Düz Vites - BEYAZ / SİYAH / FÜME
    Toyota Corolla 1.6 Terra
    Toyota Corolla 1.6 Linea (yada buna benzer birşeydi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 29 Temmuz 2012; 1:30:38 >

• quote:

quote:

Makyajlisi 24 26 arasi gidip geliyo 30 isteyende var ama neden30 ister bilmiyorum

hocam fazla oldum ama bide makyaj durumu var makyajlı araçı diğerlerinden nasıl ayırabilirim
  • quote:

quote:

quote:

hocam fazla oldum ama bide makyaj durumu var makyajlı araçı diğerlerinden nasıl ayırabilirim

Valla hocam ben birtek gostergeden ayirt ediyorum bilac ufat detay vardi ama hatirlayamadim simdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam ben birtek gostergeden ayirt ediyorum bilac ufat detay vardi ama hatirlayamadim simdi

Makyajlı ile Makyajsız arasında dağlar kadar fark var,

Makyajsız
     Volkswagen mi honda mı toksa toyata mı

Makyajlı
     Volkswagen mi honda mı toksa toyata mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 29 Temmuz 2012; 1:38:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

quote:

tabi kağıt üstünde ki veriler genelde tutmamakta fakat tanıdıgım kullananlardan da biliyorum ve ona göre karşılaştırıyorum honda vtec ler ile 12 litreyi görenler çok..fabrika verilerine en çok sadık kalan ise vw bu listede..

ya da konuyu acan arkadasım bu 3 markanın arabalarına bak dene hangisi içine sinerse onu al.hepsi iyi çünkü

arkadaşlarınız altındaki aracın ne amaçla üretildiğinin farkında değil sanırım..

12 litre yaksa aracımı bugün benzin döker yakarım, redline dan aşşağı düşmüyorlar heralde

size en iyi değerlerimi söyleyeyim, ş.dışı 150 liralık benzin ile 680 km aracımda LPG yok, 680 km nin sadece 80-100km si ş.içi ve yokuşlu inişli çıkışlı yollar.. (5.vites 2000-25000rpm arası, hız 70-90)

EDIT: tavsiyeme gelecek olursam, vw i eleyip, honda ve toyota arasında seçim yapmanızı dilerim,

Toyota Corolla 1.6 Terra

680 km nin sadece 100km şehir içi ve geriye kalan kullanım hız 70-90 arası...bu şekilde kullanımda her arabayla tasarruf edersinz..peki bunu terse cevirip yani sadece 100km yi şehir dışı ve kalanı sehir içi olarak ayarlarsak ve 70-90 olan hız aralıgını 70-150 gibi bir konuma getirirsek acaba 150 tl lik benzin ile kac km yapabileceksiniz?

herkes sizin kadar az ş.içi kullanmıyor olabilir aynı şekilde 70-90 km hız ile..

• ışıklarda da kesicide durmamı istermisiniz?

farkettiyseniz en iyi değerim dedim, biraz sert kullanımımda 100 lira ile (yine benzini 4.18-4.30 aralığında hesaplıyorum) 280-300 km gidiyorum

sadece 100km yi şehir dışı ve kalanı sehir içi olarak ayarlarsak ve 70-90 olan hız aralıgını 70-150 gibi bir konuma getirirsek demişsiniz, 12 litre yakan arkadaşınız ş.içinde 150 ile mi gidiyor ?

EDIT: ayrıca arkadaşın ilk aracı olacak, 12 litre yakarsın civic alma gibi bir söylem yanlış olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 29 Temmuz 2012; 1:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

quote:

Toyota Corolla 1.6 Terra

hocam dizel düşünmüyorum diğer şecenekleri değerlendircem ama şu sorun var toyota sol modeline 27000 tl den aşşağı bir şey istemiyorlar malesef :( benim maksimum cıkabileceğim miktar 21000 tl en fazla cok iyi bir araç olursa 22 yi zorlıycam bu arada sıralama için teşekkürler dikkaete alcam :D

• hevesinizi kırmak istemem ancak temiz makyajlı kasa bir civic ile temiz bir 2002 üstü corollayı o fiyata bulmanız gerçekten zor..

corolla sol ile şuan kullandığım araç arasında kalmıştım, hangisinin temizini ve bütçeme uygun olanını bulursam onu almayı düşünüyordum, düşündüğüm gibi de oldu, tekrar ediyorum şevkinizi kırmak gibi olmasın ancak 2002 üstü bir corolla ve 2004 üstü bir civic o paraya biraz zor bulunur gibi..
  • acelem yok hocam düşeş getirmeye calışcam bende sizin gibi yaparım muhtemelen honda veya toyota hangisini denk getirirsem. en son care toyotanın daha az donanımlı modellerine bakmak olur herhalde :D
  • o paraya bora bulabilirsiniz ama kesinlikle uzak durun derim hele ki ilk aracınız olacaksa hiç üzülmeyin.ayrıca boranın oturaklı görüntüsüne konforludur diye aldanmayın sakın kütük gibidir corolla ve civic çok çok daha iyidir boraya nazaran.
    benim tavsiyem rakamınızı 4-5 bin daha yükseltip 2004-2005 falan temiz bi corolla(1.6 benzin/lpg örn.) alın rahat rahat binin hiç masraf çıkarmaz.Ha rakam yükseltemem derseniz 2000-2001 model vvt-i motorlu corollanın çok temizini o paraya alırsınız.yakıt ekonomisi/performans çok iyidir lakin konfor çok iyi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_35_35

o paraya bora bulabilirsiniz ama kesinlikle uzak durun derim hele ki ilk aracınız olacaksa hiç üzülmeyin.ayrıca boranın oturaklı görüntüsüne konforludur diye aldanmayın sakın kütük gibidir corolla ve civic çok çok daha iyidir boraya nazaran.
    benim tavsiyem rakamınızı 4-5 bin daha yükseltip 2004-2005 falan temiz bi corolla(1.6 benzin/lpg örn.) alın rahat rahat binin hiç masraf çıkarmaz.Ha rakam yükseltemem derseniz 2000-2001 model vvt-i motorlu corollanın çok temizini o paraya alırsınız.yakıt ekonomisi/performans çok iyidir lakin konfor çok iyi değildir.

hocam zar zor 21000 cıkarıyorum ama eski kasa toyota da istemiyorum böyle eski kasalara bakcak olsam honda 16 ies e bakarım dah iyi
  • o kadar cins ki bu işler heleki tam o rakamınıza göre... Konforu çok iyi arabaya bakıyosun parçaları pahalı ve çok aşırı yakıyor-e diyosun az yaksın performans olsun bu sefer konfor bulamıyosun. Aceleci davranmayıp uzun uzun araştırın derim + - yönlerini. bu arada alman araçları sağlamdır derler emin ol mercedes-bmw ve audi gerçekten öyle-diğerleri fransız araçları gibi
  • hocam bence direk vw golf 5 1.4tsi comfortline alın pişman olmazsınız
  • city
    civic
    bora
    passat
    corolla
    kardeş buyur burada söylenen herşeyi ben sana özetledim 18000 25000 tl arası arabalarilanlara tıklayınca üst bölümde teknik özellikler var(bazen göremeyebilirsin) oradan da bak fiyatına göre düşükten yükseğe sırala kafana hangisi yatıyorsa ona göre bir seçim yap formuda paylaş bizde sana tekrardan yardımcı olmaya çalışalım

• quote:

Orijinalden alıntı: maradidi

city
    civic
    bora
    passat
    corolla
    kardeş buyur burada söylenen herşeyi ben sana özetledim 18000 25000 tl arası arabalarilanlara tıklayınca üst bölümde teknik özellikler var(bazen göremeyebilirsin) oradan da bak fiyatına göre düşükten yükseğe sırala kafana hangisi yatıyorsa ona göre bir seçim yap formuda paylaş bizde sana tekrardan yardımcı olmaya çalışalım

hocam bu gün ankara araba pazarına gittim ve pazrı 3 kere turladım göüme takılan arablar

2002 honda vtec ls 100000 kmde ön camurluk ve bagaj kapajı boyalı (karabükten gelmiş bu sorun olur mu) 23000 istemiş
    2004 honda vtec ls 89000 kmd 3 parça boya var tüpsüz 22500 istiyor
    2005 honda vtec ls 83000 kmde ön kaput sağön ve solön camurluklar değişmiş ve sol iki kapı altında sürtme var 21500 istedi
    2004 1.6 toyota corolla terra 60000 kmde sağ ön camurluk değişmiş 1-2 parça yüzeysel boya var 22500 istedi

6 saatlik araba pazarı maceramın sonucu :D

• Kardes en iyisi sen bilen birine sor cunku anlamamakta israr ediyorsun daha fazla yardimci olamayacagim
    2005 civic hic 21000 tl olur mu kafan yatiyor mu o arabanin hasati cikmistir sana satmaya calisyordur
    2002 arabaya o kadar para verip de binice icin rahat eder mi
    Millet tutturmus civic de civic gidin 100.000 km arabayi alin da basiniz rahat etsin
    Sen bilirsin git al o civiclerden birini ne diyim
  • Alicaksan da otomatik al bastan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.