Şimdi Ara

Volkswagen mi honda mı toksa toyata mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
13.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada ben de yenimahallede oturuyorum ya siz
  • al sana araba
    Bak bakyim kac litre yakiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: maradidi

Kardes en iyisi sen bilen birine sor cunku anlamamakta israr ediyorsun daha fazla yardimci olamayacagim
    2005 civic hic 21000 tl olur mu kafan yatiyor mu o arabanin hasati cikmistir sana satmaya calisyordur
    2002 arabaya o kadar para verip de binice icin rahat eder mi
    Millet tutturmus civic de civic gidin 100.000 km arabayi alin da basiniz rahat etsin
    Sen bilirsin git al o civiclerden birini ne diyim

hocam kızma ya :D pazarda city vardıda biz ni bakmadık :D koca pazarda 1 tane city yoktu ama hocam aklımda araç 1.4 elite modeli ile ilgili forumlarda iyi şeyler okudum dek getirebilirsem neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maradidi

al sana araba
    Bak bakyim kac litre yakiyo

sincan hocamda ne kadar yaktığı yazmyı ayrıca araç istanbulda :D
  • hocam bir de elite modeliyle comfortline arasındaki farklar neler :D
  • BENİM TERCİH SIRALAMAM 1-TOYOTA 2-HONDA 3-WOLSWAGEN...
  • bütçeniz max 21.000 TL ise 21.000 TL lik araç arıyor olmanız da bana göre yanlış bir davranış.. Max 18.000 TL lik bir araç alırsanız olası arızalar ve ağır bir bakım için 3.000 TL kenarda olmasını tavsiye ederim..

Yeni araç alınca;
    isterse 100km önce değiştirilsin, Yağını suyunu antifrizini kesinlikle değiştirtirim..
    Trigeri kontrol ettirmek gerekir, yüksek ihtimalle değiştirmeniz gerekir.. 2002 model olsa 5 yılda bir değişmesi gerekiyor,
    balatalar, ön düzen, klima gazı gibi ufak tefek masraflar
    lastikler isteğe bağlı olarak (bana göre kesinlikle) değiştirilmeli
    Kaskosu, sigortası vs vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-cordoba-1-4-signo-100hp-ogretmenden-temiz-2004-model-93435814/detay

birde şunu buldum, bakabilirsiniz fena görünmüyor..

hocam hiç seatları araştırmadım daha önce sız kullandınızmı kullandıysanız sürüşü performansı nasıldır ?

• aaa
  • maradidi arkadaşı kızdırmayalım

hocam sizde biraz uzlaşmacı olun, tamam city motor, yakıt, performans, sorunsuzluk konusunda gayet başarılı ancak, arkadaşın önüne de alternatifler sunmalıyız..

temiz corolla ve temiz city bulduğunda önceliği corollaya vermesini tavsiye ediyorum mesela,
    seat tan daha temiz city bulursa da city i alır, tek araç ile sınırlandırmayalım arkadaşı

Cordoba için söylenecek çok fazla şey yok.. benim bildiğim kronik bir problemi yok, dizeli yakıt konusunda oldukça cimri, iç mekan ferah.. vw altyapısı vs..

EDIT:http://forum.donanimhaber.com/m_11017063/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 29 Temmuz 2012; 19:47:34 >

• selam arkadaşlar bana göre 3 markada güzeldir ve sorunsuzdur.honda vw tsı motor çıkana kadar benzinlide dünya lideriydi.gerçekten honda çok başarılı benzinlide.sizin alıcagınız model aralıgı sanırım 2000ve 2002 arası ve bu modelde vw 1.6 102 ps aracı alabilirsiniz.bu araç ş.içinde fazla yakar ve düşük devirde ölüdür.ama devrini alınca çok harika gider.honda veya toyotanın 2000 ve 2002 modelleri güzel ama göze çok eski geliyor.ama bir golf 4 veya bora göze daha yeni şık ve prestijli geliyor.tercih sizin saygılar..
  • hocam ne yapsam etsem bilemiyorum toyata sol sedanlarda adamlar 25 den aşşağı ağız açmıyorlar pazarlık yapsam en fazla 1000 tl iniyorlar dah fazla inmiyorlar daha da olmazsa hatchback araçlarda bakcam da seatlarla vw ne alaka anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan03

selam arkadaşlar bana göre 3 markada güzeldir ve sorunsuzdur.honda vw tsı motor çıkana kadar benzinlide dünya lideriydi.gerçekten honda çok başarılı benzinlide.sizin alıcagınız model aralıgı sanırım 2000ve 2002 arası ve bu modelde vw 1.6 102 ps aracı alabilirsiniz.bu araç ş.içinde fazla yakar ve düşük devirde ölüdür.ama devrini alınca çok harika gider.honda veya toyotanın 2000 ve 2002 modelleri güzel ama göze çok eski geliyor.ama bir golf 4 veya bora göze daha yeni şık ve prestijli geliyor.tercih sizin saygılar..

hocam bu konuda gercekten cahilim sözü gecen vw 1.6 102 ps nedmek acıklardanız sevinirim birde golf 4 demişsiniz bu 4 nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

maradidi arkadaşı kızdırmayalım

hocam sizde biraz uzlaşmacı olun, tamam city motor, yakıt, performans, sorunsuzluk konusunda gayet başarılı ancak, arkadaşın önüne de alternatifler sunmalıyız..

temiz corolla ve temiz city bulduğunda önceliği corollaya vermesini tavsiye ediyorum mesela,
    seat tan daha temiz city bulursa da city i alır, tek araç ile sınırlandırmayalım arkadaşı

Cordoba için söylenecek çok fazla şey yok.. benim bildiğim kronik bir problemi yok, dizeli yakıt konusunda oldukça cimri, iç mekan ferah.. vw altyapısı vs..

EDIT:http://forum.donanimhaber.com/m_11017063/tm.htm

Peki ben de size bir soru sorayim yeni kasa civici nasil buluyorsunuz bununla ilgil konu actim ancak arkadaslar sagolsun actigim konuyu berbat ettiler bir de sizin fikrinizi alayim

• 2012 kasası bence hiç güzel deil ama daha önceki kasası tam bir tank izlenmi uyandırıyor ve bence albenisi var keske para olsada alsak :D
  • Bence cok guzel ve ben almayi dusunuyorum acikcasi
    Ancak karsilastirdiim araclar mercedes c180 passat civic olunca tum foruma rezil ettiler beni
    Ote yandan citynin kasasinin hic hosunuza gitmedigi ya da igrenc buldunuz yonunde bir izlenim edindim
    Biraz daha butceniz olsa yeni kasa alin derdim ama buradan butcenizi zaten bayagi bir zorladiginiz anlasiliyor
    Tabi tercih sizin
  • doğru daha üste cıkamıyorum ama bu beni yıldıramaz aramaya devam etcem dahada olmadı hatchback düşüncem
  • Azimli genclik
    Yas kac?
  • 20 :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.