Şimdi Ara

Volkswagen mi Sağlam Fiat mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
10.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Volkswagen mi Sağlam Fiat mı ?

(En Son Oy Tarihi: 27.10.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Sağlamlıkla güvenliği birbirine karıştırmayalım bu arada fiat dayanıklı araçlar üretir linealar o kadar kötü kullanıma rağmen sıkıntısız kullanılıyorlar

Bunu egea için demek zor maalesef.

Egea'nın tasarımı ve donanımları iyi.Ama güvenlik olmadan bir araba da alınmaz bence.

Egea nın mesela hangi güvenlik önlemi yok?

Araba tasarlarken acilen plastikleri bırakmaları gerek...

Egea için konusuyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

Bravo da güzel bir modeldi.

Mevcut modeller içinde demek istemiştim, yoksa dediğiniz gibi bravo da oldukça iyi bir modeldi.

• Kimse patlak city direksiyondan bahsetmemis :) punto evonun on konsol catlamasindan da bi haberiz tabi.. Peki siz hic manuel sanzimanda 5 den 4 e atilamadigini duydunuz mu ? Ha bi de euroncap testleri vardi sahi.. Fiat vw den saglam falan degil, vw i de abartmaya hic gerek yok.. İkisi de halk arabasi sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Kimse patlak city direksiyondan bahsetmemis :) punto evonun on konsol catlamasindan da bi haberiz tabi.. Peki siz hic manuel sanzimanda 5 den 4 e atilamadigini duydunuz mu ? Ha bi de euroncap testleri vardi sahi.. Fiat vw den saglam falan degil, vw i de abartmaya hic gerek yok.. İkisi de halk arabasi sonucta

Otomotivde hangi ülke önde böyle bi soru sorayım o zaman?

• Onurusl kullanıcısına yanıt
    Saçmalama kardeşim alfa romeonun dengi bmwdir.Yabanci basin karşılaştırmasına bak passat goremezsin.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Vw'ninde servis rezilliğini eklemeyi unutmayın garantili araçta kronik dsg sorunu için kullanıcı hatası deyip para talep edilmesini ve mahkemelik olan yüzlerce şahısı daha dün gibi hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Saçmalama kardeşim alfa romeonun dengi bmwdir.Yabanci basin karşılaştırmasına bak passat goremezsin.

Aynen

• İkiye bölünen egealari kurtarma konusu

• Motorda Fiat, karoserde Vw
  • Vw sağlam mı bilmem ama emniyet kemeri kopan bir markaya sağlam demem ben.

• fiat motoru rüştünü ispatlamış bir motor. dayanıklılığı iyi. Türkiyenin bozuk yollarında 500-600 bin km olan çok fazla f,at ticari taksiye bindim.
    plastik aksam/boya kalitesi/karoser konusunda vw daha iyi görünüyor. Şu anki aracım fiat ve bu kısımları çok iyi diyemem vasat düzeyde.
    elektronik kısmında çok tecrübem yok ama kalite olarak vw iyi görünüyor en azından görüntüsü öyle

güvenlik olarak mevcut aracımda çoğu firmada opsiyonel olan donanım ben de std donanım da var ncap ten 5 yıldız almış. iki markanın da en güvenli aracız diye bir iddiası yok zaten bunu wv fanları öyle sanıyor olabilir ama değil. genel olarak modeller bazında wv daha iyi bence burada.

arıza sıklığına bakarsak burada fiat daha iyi.

benim kanaatim toplamda vw daha sağlam , marka imajı çok daha yüksek.

iki marka da aynı fiyattan olsa vw alırım. mevcut durumda kesinlikle vw almam.

• Aynen referandum sonuçları gibi herkes eleştiriyor ama %50 lerde evet çıkıyor.Birkaç kişi daha vw dese tıpa tıp referandum sonucu olacak.Ben açıkçası bu kadar eleştiriye karşı vw nin bu kadar oy alacağını beklemezdim.Demek ki forumda eleştirip aslında vw ne gizliden sempati duyanlar varmış.
  • fiat da vw fiyatında araç yapsa o da kaliteli olur. Fakat siz almazsınız sorun o
  • Bizim halk lafa gelince avrupa düşmanı, ama arabaya gelince tam bir Alman fetişi.
  • quote:

Vw'ninde servis rezilliğini eklemeyi unutmayın garantili araçta kronik dsg sorunu için kullanıcı hatası deyip para talep edilmesini ve mahkemelik olan yüzlerce şahısı daha dün gibi hatırlıyorum.

Vag in tum servisleri rezalet ama konumuz saglamlik oldugu icin belirtme geregi duymadim. Herkes biliyor zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stakk

quote:

Kimse patlak city direksiyondan bahsetmemis :) punto evonun on konsol catlamasindan da bi haberiz tabi.. Peki siz hic manuel sanzimanda 5 den 4 e atilamadigini duydunuz mu ? Ha bi de euroncap testleri vardi sahi.. Fiat vw den saglam falan degil, vw i de abartmaya hic gerek yok.. İkisi de halk arabasi sonucta

Hangi ulke onde demeye gerek yok; almanlar sektorde acik ara birinci, italyanlar ise onde gelen ulkelerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurusl

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: Onurusl

quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Fiat...

Ama Fiat geçmiş stilo,bravo vs dönemine Sergio marchione gitmedikçe dönemeyecek..

Fiat: Palio tipo uno tempra marea döneminde fiattı albea punto brava linea egea bunlar fiatı bitirdi

Tam olarak öyle değil. Uno, tipo, punto satış rekorları kırdı. Puntonun nesini beğenmedim bilmem ama fiata çok para kazandırdı

Bana göre fiatın en güzel arabaları tipo uno palio tempra özellikle stilo hatta stiloyu golften daha çok beğeniyorum :)

stilo'yu sıfırdan alıp 10 sene kullandım. dışı seni içi beni yakar bir arabadır malesef. :(

şimdi de 1,5 yıldır sıfırdan aldığım golf'ü kullanıyorum. stilo'nun golf'ten tek üstün yanı kliması daha iyiydi. bunun dışında genel kalite olarak golf'e çok uzak. ha yine de sürüşü yumuşak bir araçtır. stilo'dan sonra 307, 147 vs. çeşitli c sınıfı araçlar denedim. direksiyon, gaz, fren yani genel sürüş olarak hiçbiri stilo kadar yumuşak değildi. ancak golf de stilo gibi sürüşü yumuşak bir araç. artı olarak genel sürüş kalitesi de daha yüksek. tıkırtı falan da yok.

ha bir de stilo'nun ön koltukları rahatsızdı. golf'ünkiler rahat. stilo'nun da arkası daha genişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Orijinalden alıntı: Cestova

quote:

quote:

Fiatın yurtdışı üretimi araçları kaliteli mesela bravo onun dışında fiat 500 aileside fena sayılmaz.

valla kimse kusura bakmasın ne sıfırdan alıp 10 sene kullandığım stilo ne de onun halefi bravo golf kalitesine yaklaşamaz. alman>japon>kore>fransız=italyan diye gider kalite sırası. fiat ile vw'yi karşılaştırmak çoook komik olmuş. tam bir geyik konusu.

Konuyu ben bilinçli şekilde açtım dün bi arkadaş linea kazasının fotoğrafını atmış ve işte fiat ın sağlamlığı demiş bazı arkadaşlarda volkswagen çokmu sağlam marka demişler bende biliyorum bu 2 marka çok zıt fiat ile vw elbette kıyaslanamaz fiat ın dengi hyundai renault kia gibi markalar bende biliyorum ama orda tarrışacağınıza ben anket açayım orda anlayın dedim

Hyundai, kia ve renault da vw dengi değil ha ? Çok merak ediyorum böyle ayrım yapanlar var mı acaba bizim ülkedeki otomobil profesörleri haricinde.

var ki sınıfının en pahalı araçları olduğu halde en çok satanlar vw.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stakk

quote:

Hangi ulke onde demeye gerek yok; almanlar sektorde acik ara birinci, italyanlar ise onde gelen ulkelerden

İtalyan arabalarına laf yok burda konu fiat 😊

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Orijinalden alıntı: Cestova

quote:

quote:

Fiatın yurtdışı üretimi araçları kaliteli mesela bravo onun dışında fiat 500 aileside fena sayılmaz.

valla kimse kusura bakmasın ne sıfırdan alıp 10 sene kullandığım stilo ne de onun halefi bravo golf kalitesine yaklaşamaz. alman>japon>kore>fransız=italyan diye gider kalite sırası. fiat ile vw'yi karşılaştırmak çoook komik olmuş. tam bir geyik konusu.

Konuyu ben bilinçli şekilde açtım dün bi arkadaş linea kazasının fotoğrafını atmış ve işte fiat ın sağlamlığı demiş bazı arkadaşlarda volkswagen çokmu sağlam marka demişler bende biliyorum bu 2 marka çok zıt fiat ile vw elbette kıyaslanamaz fiat ın dengi hyundai renault kia gibi markalar bende biliyorum ama orda tarrışacağınıza ben anket açayım orda anlayın dedim

Hyundai, kia ve renault da vw dengi değil ha ? Çok merak ediyorum böyle ayrım yapanlar var mı acaba bizim ülkedeki otomobil profesörleri haricinde.

var ki sınıfının en pahalı araçları olduğu halde en çok satanlar vw.

Eee, bunun benim sorduğu şeyle ne alakası var ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.