Şimdi Ara

Volkswagen Passat 1.4 TSİ 7 DSG 2 Yıllık İzlenim (Kavrama değişti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
17.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet güzel ve objektif bir değerlendirme olmuş.Bana göre makyajlı kasadan çok daha karakterli bir otomobil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 9 Mart 2012; 22:32:42 >
  • Avensis ile kiyaslar iseniz
    Ozellikle ses ve arka koltuk konforu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık hocam. passatın b5.5 tan sonra en güzel kasası bence.

şu dsg sorununa da biran önce kalıcı bir çözüm bulunur da araç sahipleri mağdur olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

Avensis ile kiyaslar iseniz
    Ozellikle ses ve arka koltuk konforu ?

Avensis imiz 1999 model 2.0 lt 128 hp benzinli 4 ileri otomatik modeliydi..Sanırım elegance diye geçiyordu donanımı..Arka diz mesafesi passat ta daha başarılı..Konfor olarak Avensis te oldukça rahattı..Ancak Passat daha rahat ve ferah diyebilirim..Malzeme kaliteside Passat lehine..Ses olarak Avensis gerçekten çok sessiz bir araçtı gerçekten..Passat'ta lastiklerinden dolayı yol sesi sorunu var şuan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Güzel objektif bir inceleme olmuş. O farın içindeki renk ne öyle ?

Hangi renkten bahsediyorsunuz acaba? Anlamadım tam olarak..
  • araçta nasıl bir dsg arızası oldu kavrama problemimi oldu

ben kaçırmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

araçta nasıl bir dsg arızası oldu kavrama problemimi oldu

ben kaçırmışım

Evet kavrama problemi var araçta..2 ay önce serviste götürdüm..aracı bilgisayara bağladılar ve kavramada sorun oldugunu , yeni nesil kavramayla değiştirileceğini söylediler..Şuan kavramanın gelmesini bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: errddm

quote:

ben kaçırmışım

Evet kavrama problemi var araçta..2 ay önce serviste götürdüm..aracı bilgisayara bağladılar ve kavramada sorun oldugunu , yeni nesil kavramayla değiştirileceğini söylediler..Şuan kavramanın gelmesini bekliyoruz..

hocam 3. nesil kavramalar geldi tr ye benim jettanında kavrama problemi vardı avek sipariş verdi bende o ara vw e mail attım

2 gün sonra aradılar kavrama geldi dediler mart itibariyle gelmiş siz servisle görüşün isterseniz bu arada hangi servis sipariş verdi parçayı

• Kamera cep telefonumu (pek sanmıyorum ama ) yoksa bildiğmiz video kamera mı ?

Bu arada inceleme ve paylaşım için teşekkürler..VW kötü araçlar üretmiyor ama şu veya bu nedenle hep tartışmanın odağında,söylenenlerin bazısı doğru bazısı yanlış..

Edit : Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 10 Mart 2012; 0:20:43 >
  • quote:

quote:

quote:

ben kaçırmışım

hocam 3. nesil kavramalar geldi tr ye benim jettanında kavrama problemi vardı avek sipariş verdi bende o ara vw e mail attım

2 gün sonra aradılar kavrama geldi dediler mart itibariyle gelmiş siz servisle görüşün isterseniz bu arada hangi servis sipariş verdi parçayı

Maltepe Erel VW Servisinde verildi kavrama siparişi..Valla 2. nesil tam emin değilim yeni nesil dendi aslında..Tam bir bilgim yok 2.nesil 3. nesil nedir ne değildir diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Kamera cep telefonumu (pek sanmıyorum ama ) yoksa bildiğmiz video kamera mı ?

Bu arada inceleme ve paylaşım için teşekkürler..VW kötü araçlar üretmiyor ama şu veya bu nedenle hep tartışmanın odağında,söylenenlerin bazısı doğru bazısı yanlış..

Kamera Sony nin handycam i..:)Zaten video yu çekme nedenim kamerayı yeni aldıgımdan dolayı bir deneme çekimiydi :)
  • dsg ile ilgili çok detaylı bir araştırma içindeyim bütün verileri topladıktan sonra iyi bir konu açma niyetindeyim

şimdilik yapılacak en iyi yorum şu

dsg araba alacaksanız eğer mutlaka garanti kapsamında olsun eğer garantiniz bitmek üzeri ise mutlaka servise gidip dsg kontrol ettirin UZATILMIŞ GARANTİ MASRAFIN HEPSİNİ KARŞILAMIYOR BU ARADA YANİ FABRİKA GARANTİSİ GİBİ DEĞİL

ŞUANDA DSG ARAÇ ALMAK İÇİN BİRAZ BEKLEMEKTE FAYDA VAR 3. NESİL KAVRAMALAR GELSİN DAHA SONRA KARAR VERİN
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben kaçırmışım

Maltepe Erel VW Servisinde verildi kavrama siparişi..Valla 2. nesil tam emin değilim yeni nesil dendi aslında..Tam bir bilgim yok 2.nesil 3. nesil nedir ne değildir diye..

SİZİN aracınız eski kasa passat çok muhtemel eski tip kavrama var 1 nesil kavramanın geliştirilmiş olanı yeni kasa passatlarda kullanılan kavrama 2.nesil

şuanda 3. nesil kavramalı araç tr gelmedi diye biliyorum

sorunun temeli şu kavarama dur kalkaklarda sıkıntı yapıyor çabuk aşınıyor buda vites geçişlerinde titreme kalkışlarda hafif silkelenme yapıyor

kuru tip olduğu için arıza olasılığı çok büyük zaten ıslak tip 6 ileri dsg li araç üreticek vw bundan sonra diye duydum

7 ileri dsgler kavrama problemi bir hayli fazla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Kamera cep telefonumu (pek sanmıyorum ama ) yoksa bildiğmiz video kamera mı ?

Kamera Sony nin handycam i..:)Zaten video yu çekme nedenim kamerayı yeni aldıgımdan dolayı bir deneme çekimiydi :)

Bende araç içi kamera hastalığı var ondan sordum Biri full HD çekim yapan iki araç içi kamera aldım zamanında,cam içine sabitlenenlerden..Fakat elimdeki aparatlarla senin videodaki gibi geniş açılı ve arka taraftan ön bölümü gösterecek türde bir çekim yapamadım,kamera durmadı bir türlü yerinde Tabi şimdi çekimini yapacak araba da yok o ayrı mesele

Görüntü kalitesi çok iyi gerçekten ama işte tripod'la pratik olmaz..Her çekim yapmak istediğinde arka koltuğu işgal etmen ve sök-tak yapman lazım..

• maşallah aracınız kuğu gibi kazasız belasız iyi günlerde kullanın
  • Passat kullanıp memnun olmayanını görmedim daha.Güzel inceleme elinize sağlık.
  • Yeni ve eski kasasi olmak uzere kesinlikle aklimin ucundan gecmeyen bir arac ancak sonuna kadar zevkle okudum elinize saglik
  • elinize sağlık.....
  • Süper paylaşım olmuş.

10 numero. :)

Eline sağlık arkadaşım.
  • Guzel paylasim, elinize saglik.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.