Şimdi Ara

Volkswagen Passat 1.4 TSİ 7 DSG 2 Yıllık İzlenim (Kavrama değişti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
2
Favori
17.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun servisten telefon geldi..Kavrama gelmiş..Çarşamba günü aracı teslim edicem..1 gün sürecekmiş kavrama değişimi..Değişim sonrasındaki izlenimimi aktarırım..
  • Çok objektif, sade ama doyurucu bir inceleme yazısı olmuş. Ayrıca kamera sabitleme olayına ve bi-xenon'lara hayran kaldım. Yanlız direksiyonu çevirince dönmüyor sanırım, sadece aşağı-yukarı adaptif. :)
  • Bugun avekten aradilar 3. Nesil kavramalar servislere gelmis bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Çok objektif, sade ama doyurucu bir inceleme yazısı olmuş. Ayrıca kamera sabitleme olayına ve bi-xenon'lara hayran kaldım. Yanlız direksiyonu çevirince dönmüyor sanırım, sadece aşağı-yukarı adaptif. :)

Yorumunuz için teşekkürler..Videoda pek belli olmasada sağa solada adaptif özelliği mevcut farların..
  • Çekim çok iyi olmuş, tebrikler ..
  • güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık

Dsg şanzımanlı bir araç aklımdan geçermi diye kendimi yoklarken

bu mesajınızla da iyice alınmaması gerektiği ve çözüm bulunana kadar uzak durma hali aklıma yerleşti.

ama üzücü bu marka ve beklentiler adına.
  • Güzel bir inceleme Emeğinize sağlık

Yanlış anlamazsanız bir cümlenizi sormak istiyorum

"açıkcası ben hiç 0-100 hızlanması denemedim , denediklerimde de kronometre ile ölçmedim"

Bu cümleyi anlamadım Denediklerim kısmı 0-100 değilde başka bir hız aralığı mı?
  • eline sağlık çok güzel anlatmışsın
  • Bravo gayet güzel bir anlatım olmuş.
  • Güzel ve objektif bir anlatım tebrikler.Kamera işi çok güzelmiş aklıma yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Güzel bir inceleme Emeğinize sağlık

Yanlış anlamazsanız bir cümlenizi sormak istiyorum

"açıkcası ben hiç 0-100 hızlanması denemedim , denediklerimde de kronometre ile ölçmedim"

Bu cümleyi anlamadım Denediklerim kısmı 0-100 değilde başka bir hız aralığı mı?

Şöle söleyim 0-100 denemelerimde sadece aracı kullandım..Genelde tek başımaydım..Bunu yaparken ne içimden saydım kaç saniye sürdü diye , ne de elimde kronometre tuttum..Sadece 0 dan 100km /h hıza dip gazda S vites modunda ulaştım..
  • Gayet güzel paylaşım olmuş
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
  • İncelemede videolarda gayet güzel olmuş
    Kazasız belasız güzel günlerde binin
  • güzel paylaşım olmuş bi çırpıda okudum
  • Umarım bu tip başlıklar daha da çoğalır da forumun kalitesi de yükselir.
  • Objektif bir inceleme olmuş.

VW bence kendi müşterilerini üzdü bu sene. Bu araçlar ucuz araçlar değil ve yaşanan sıkıntılar VW ye yakışmadı. Şu DSG olayı bu araçları tercih edenlerin 2. elde çok zarar etmesine sebep olacak. Bu da kabul edilebilir bir sıkıntı değil.
  • turanza ER300 sahibi olarak tebessüm ettim. 90 dan sonraki yol sesi aynen benim araçta da var ama yol tutuşu çok iyi bence o lastiklerin.
  • Video yu nasıl çektiğimi bir kaç kişi sordu..O yüzden bugun tekrar düzeneği kurdum :)

Volkswagen Passat 1.4 TSİ 7 DSG 2 Yıllık İzlenim (Kavrama değişti)
  • Evet kavrama değişti ,aracı az önce teslim aldım..DSG ye yeni yazılımda yüklenmiş..Şuan için silkeleme , titreme gibi bir sorun yok..Eski performansına kavustu araba..İbiza ile aynı diyebilirim..2. vites kavramasında oluşan bu sorunun nedeni dur kalk trafikte 1-2 ve 2-3 geçişlerinin çok sık olmasıymış , kavramada kullanılan malzeme zamanla aşınıyor..Yeni kavrama daha sağlam malzemeden yapılmış..Yeni yazılımda dikkatimi çeken aracın vites geçişleri..Eskiden 1 den 2 ye daha çabuk geçerdi, şimdi 1. vitesi biraz daha uzun tutuyor , birde 30km/h hızdan yavaşlamaya başladığınızda durmadıgınız sürece vitesi 1 atmıyor 2 de devam ediyor ve tekrar hızlanmayıda 2 de yapıyor..Düşük hızlarda vites geçişlerini azaltmışlar..Buda bence güzel olmuş..En azından sorunun kaynaklandıgı vites geçişleri azaldı..Araç 4km/h hıza kadar 2. vites te kalıyor..

Ayrıca eğer ilerde tekrar bu sorun cıkarsa vw nin 7 ileri DSG nin arkasında duracagını söylediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 15 Mart 2012; 13:44:52 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.