Şimdi Ara

Volkswagen Passat TDI tek depo yakıt ile uzun mesafe rekoru kırdı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
25.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar bu KM yi d sınıfı passatla amerikada yaptılarsa kafaya koydum bende 5 metrelik koca VOLVO S80 le TR de 2000 (ikibin) KM yaparım...Amerikada olsa onu da geçerim...

Volkswagen Passat TDI tek depo yakıt ile uzun mesafe rekoru kırdı

http://forum.donanimhaber.com/m_54855497/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54855497

• bu kadar az nasıl yakabiliyor 2.8 litre kaçla gitmişki bu nasıl birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilkoc

BlueMotion Challange diye bir yarışma yapıyor vw türkiye
    yanılmıyorsam her hafta 2 kişi yarışıyor 1 Passat 1 Polo Bluemotion'la
    20 km'lik bir parkurda yarışıyorlar
    kazanan wolfsburg'a gidecekmiş

1 Can Canpolat 3,1 lt
    2 Sedat Sezgin 3,2 lt
    3 Faruk Kandamış 3,2 lt
    4 Furkan Nurçin 3,3 lt
    5 Ferhat Kandamış 3,4 lt
    6 Aşkın Önen 3,4 lt
    7 Bahadır Say 3,5 lt
    8 Buket Barın 5,0 lt

http://www.facebook.com/vwturkiye/app_201897339923864

Demekki gerçekmiş bu değerler.

• denedikleri yolu görmek isterdim.
    Türkiye şartlarında Ankara'dan İstanbul'a zor gider.
  • Bu rekordan sonra Passat'lar bu sene rekor satış yapar herhalde? gerçekten yani sırları nedir anlamadım ama o mesafe dudak uçuklatıcak bir mesafe hemden tek depo ile vay be.. :))
  • yokuşlarda boşa atmıştır
  • Helal olsun
  • quote:

Şunu Renault , Hyundai yayınlasa buraya övgüler yağardı.
    +1 Övgü yağsa iyi.
  • Hangi yollari kaymak gibi olan dagdan indiler ki
  • Amerikan passatta 1.6 dizel motor var mıymış yaw? BURADA yok göremedim.
    Araç 2.0 dizelse o zaman değerler çok daha iyi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Bunlar bu KM yi d sınıfı passatla amerikada yaptılarsa kafaya koydum bende 5 metrelik koca VOLVO S80 le TR de 2000 (ikibin) KM yaparım...Amerikada olsa onu da geçerim...

[simage]http://img829.imageshack.us/img829/4620/volvoh.jpg

http://forum.donanimhaber.com/m_54855497/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54855497

Yarın aşama test sonuçlarını bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Klasik vw politikası. Teknik veriler ile müşterileri showrooma çekip , abi bu arabalarda Porsche'de kullanılan PDK şanzıman var diyerek müşterilerin ağzının suyunu akıtıyorlar. Müşteriler bilmiyor ki kobay olarak kullanıldıklarını.

Senin Civic 1 depoyla kaç km gidiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Klasik vw politikası. Teknik veriler ile müşterileri showrooma çekip , abi bu arabalarda Porsche'de kullanılan PDK şanzıman var diyerek müşterilerin ağzının suyunu akıtıyorlar. Müşteriler bilmiyor ki kobay olarak kullanıldıklarını. [/

En uzun km yapma rekoru honda insight'a ait. Uzun yolda tsi'lardan daha ekonomik gelip gittigim asikar. Bknz abant konusu ve yanimda oturan arkadas en acik ornegi.Sehir ici benzer hacim ve yakin guclere ait motorlara da otomatik sanzimana ragmen yakin tuketimler elde ederim. Ben bu forumda yuzlerce defa veri paylastim , bu dediklerimi ispatlayan.

b]

http://www.cleanmpg.com/forums/showthread.php?t=1898

1534.2 mil'i km cevirebilirsiniz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 10 Mayıs 2012; 0:40:30 >

• quote:

quote:

quote:

Klasik vw politikası. Teknik veriler ile müşterileri showrooma çekip , abi bu arabalarda Porsche'de kullanılan PDK şanzıman var diyerek müşterilerin ağzının suyunu akıtıyorlar. Müşteriler bilmiyor ki kobay olarak kullanıldıklarını. [/

En uzun km yapma rekoru honda insight'a ait. Uzun yolda tsi'lardan daha ekonomik gelip gittigim asikar. Bknz abant konusu ve yanimda oturan arkadas en acik ornegi.Sehir ici benzer hacim ve yakin guclere ait motorlara da otomatik sanzimana ragmen yakin tuketimler elde ederim. Ben bu forumda yuzlerce defa veri paylastim , bu dediklerimi ispatlayan.

b]

1.si tamamen espri amaçlı yazdım
    2.si ise yakıt tüketimi arabaya bağlı olduğu kadar sürücüye de bağlı, ben uzun yolda daha düşük rakımdan daha yüksek rakımlı bir yere giderken bile 4.5litre-5 litre ortalama tutturabiliyorum. Üstelik bu yol bilgisayarı hesabı değil bizzat pompa hesabı.
    3.sü ise o rekor Insight'a ait ise Passat ne rekoru kırmış ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

b]

1.si tamamen espri amaçlı yazdım
    2.si ise yakıt tüketimi arabaya bağlı olduğu kadar sürücüye de bağlı, ben uzun yolda daha düşük rakımdan daha yüksek rakımlı bir yere giderken bile 4.5litre-5 litre ortalama tutturabiliyorum. Üstelik bu yol bilgisayarı hesabı değil bizzat pompa hesabı.
    3.sü ise o rekor Insight'a ait ise Passat ne rekoru kırmış ?

Espri yaptiginiz anladim zaten ama yinede ne anlatmak istedigimi yolladigim linkle ispatladim umarim. Rekor diye lanse edilen sey zaten coktan kirilmis bisey. He eger en uzun menzil yapan dizel motorsa orasi ayri ama rekor diye lanse edilmesi rekor olmadigi halde benim dedigime geliyor.

Vw musteriside genel olarak bunlara inaniyor. Gecenlerde yine bu tartisma olmus ve baska biri yine benim koydugum linki koymustu. Bugun Turkiyedeki reklamlar bile nasil lanse ediliyor. Bunlar yanlis seyler bana gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 10 Mayıs 2012; 0:59:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

1. Bu tarz bir kullanımla muhtemelen 2. depodan itibaren DPF ışığı yanar ve onu söndürebilmek için 10-15 dk 3000 devirde aracı kullanınca bu menzil hayal olur.

2. Eğer bu şekilde kullanıma devam edilirse yaklaşık olarak 5. depodan itibaren yetkili serviste 250-300 TL (yani 1 depo euro dizel fiyatı) karşılığında DPF temizliği yaptırılır.

3. Eğer bu şekilde kullanıma devam edilmeye devam edilirse yaklaşık olarak 10. depodan itibaren 2500-4000 TL civarına (yani 10-15 depo euro dizel fiyatı) karşılığında DPF değişimi yapılır.

CR TDI motorlar kalitesiz yakıta ve devirsiz kullanıma hassastırlar.

Abi hatırlatayım dedim,Amerika orası
    Dünyanın en dandik mazotlarından birine dünyanın parasını vermiyor onlar

Ayrıca klasik taktikleri de uyguladığına eminim,motoru soğutmama,lastikleri patlayacak kadar şişirme,hatta o kilometrenin tamamını bir TIR'ın arkasında geçirmiş olmaları bile muhtemel

• Forumda vw fanatikliği diye birşey yok, vw düşmanlığı diye birşey var, bazı kullanıcılar vw yi sindiremedi gitti.
  • ilginç bir olay 2,0 tdi dsg ile 1 depo ile 1000 km göremiyoruz ...
  • ben megane ile 60 lt depo 1600 gittim 4. vites 70 km ortalama( en az yakiti bu kombinasyon ile yakiyor)
  • Napak?Bana o tüketimi vermediği sürece bunların yediği naneler umurumda değil.Fındık motorla,kaymak asfaltta,düz yolda ben de tükettiririm o yakıtı.Motoru okşamıyorlar ya az yaksın diye.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.