Şimdi Ara

Volkswagen Passat TDI tek depo yakıt ile uzun mesafe rekoru kırdı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
1
Favori
25.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet izmirli

dağlarda açmış lale yollara dökülmüş hale gökyüzünde bir bulut bile yok nu ne biçim bir haberdir böyle? ne yapalım yani 93 model şahini satıp bir daire fiyatına olan passat tdı mı alalım yani?

+1
  • Adana' nın Aladağ ilçesinde yaşıyorum. Bizim yollarda o araca at bağlayıp çekseler bile o km'ye ulaşmaları imkansız.
  • bu reklam tarzı moda oldu. Yani normal. Pejoda bunu çok yapıyor hemde tr de. Efendim işte 308 işe şukadar km yapıldı vs. Ancak büyük ve kalabalık şehirlerde araç ile evden-işe, iş den- eve giden yurdumun insanı neden se bırak 3.5lt yi 6lt yi bile zor görüyor...
  • Tartisilmayacak kadar gereksiz bir konu. Uzun yolda her arac yapar. Sehir icine hele de istanbul a gelseler de gorsek o km leri. Yarisina bile raziyim.
  • opet mopet değil işletmenin başındaki adamın niyeti önemli satar kaçak mazotu eura diye, benim gibi motorunda sıralı 3 parçayı mahfeder.kar edicem derken servis masrafları ve arabaya ödenen ekstra dizel motor fiyatı ile zararın büyüğünü görürsünüz.önce şu ülkede denemetimin çok iyi yapılması lazım sonra bu arabalara için ekstra ödenen miktarın düşmesi lazım ki o zaman bu araştırmalar gerçeklik kazansın.benim iki arabam var ikside benzinli serviside parçalarıda periyodik bakımlarıda daha düşük.uzun vadede daha karlı ve performanslı matematikse matematik.
  • yakışır
  • kas allah kas araba az yaksın diye.
    ne anladım ben o işten. normal kullanımdaki
    tüketim değerleri önemli bence.
    ayrıca aynı arabanın benzili ve dizeli arasındaki
    fiyat farkı uçuk. hesap yapınca dizel almanın bir esprisi
    kalmıyor. zaten baştan veriyorsun yakıt farkını :)
  • yokuş aşağı o kadar uzun yolu nerde bulmuşlar...
  • Bence dizel bir araç (motor hacmi 19 filan desek) şehir içi maks. 6 LT yakmalı buda 24 krş eder ve kabul edilebilir bir değer bence.
    Bu rakamın altıda üstüne saçmalıktır benim fikrim bu şekilde. Özellikle şehir içi dedim yani trafik, ana caddeler, dur kalklar, sokak araları ve
    ışıklar vs. fazlası gereksiz. Benim iki aracım var biri 1.8 diğeri 3.2 ikiside gereksiz yakıt tüketiyor, sırf bu yüzden satıp Tourneo Connect GLX
    alma niyetim var. Yarı yarıya düşürmüş olurum yakıtı :D
  • adamlar almış düz yolda arabayı düşük devirde gider misin gitmez misin

sıkıysa engebeli yerlerde test etsinler görelim
  • Türkiyenin yolunda 110 sabitliyorum neredeyse üstüme cıkacak kamyonlar Gelsinler bizim yollarımıza uzun yolda mutlaka az yakıyor 85 km gibi hızda gidersen yada cekebilirseniz Sehir içinde en az yakan motor olarak dcileri görüyorum gerçekten cok az yakıyor sehir dışında aynı ama sehir içinde büyük fark ediyor.
  • Sürekli yokuş aşağı gittiler herhalde :D
  • Şunu Renault , Hyundai yayınlasa buraya övgüler yağardı.
  • rüzgarı hesaplayıp arkalarına almış, ve bir tırın arkasındaki hava boşlugunda gitmiş olmalılar. başka türlü açıklamak mümkün değil.
  • Ayni motor bsim arabada var 7 ileri otomatkk sanzuman da var ama bizim araba 1000 km zor goruyor

Ah ah bu yollar ne zaman adam olacak?!
  • daha önce birçok arkadaşın dediği gibi. düşük ağırlık,düzgün ve düz yollar,düşük devirde yüksek vites ile mümkün ama ülkemin karayollarında asla...
  • Ben 1.5 dci ile 3500 km yol yaptim. Hemde 180-200 arasi.

Evet tartisma şimdi baslayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper216

Ben 1.5 dci ile 3500 km yol yaptim. Hemde 180-200 arasi.

Evet tartisma şimdi baslayabilir.

hah buna inanılır ışte :D :D :D
  • Klasik vw politikası. Teknik veriler ile müşterileri showrooma çekip , abi bu arabalarda Porsche'de kullanılan PDK şanzıman var diyerek müşterilerin ağzının suyunu akıtıyorlar. Müşteriler bilmiyor ki kobay olarak kullanıldıklarını.
  • BlueMotion Challange diye bir yarışma yapıyor vw türkiye
    yanılmıyorsam her hafta 2 kişi yarışıyor 1 Passat 1 Polo Bluemotion'la
    20 km'lik bir parkurda yarışıyorlar
    kazanan wolfsburg'a gidecekmiş

1 Can Canpolat 3,1 lt
    2 Sedat Sezgin 3,2 lt
    3 Faruk Kandamış 3,2 lt
    4 Furkan Nurçin 3,3 lt
    5 Ferhat Kandamış 3,4 lt
    6 Aşkın Önen 3,4 lt
    7 Bahadır Say 3,5 lt
    8 Buket Barın 5,0 lt

http://www.facebook.com/vwturkiye/app_201897339923864

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilkoc -- 9 Mayıs 2012; 22:32:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.