Şimdi Ara

Volkswagen rekor kar açıkladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Türk tüketicisi sağolsun. Doğru dürüst başka ülkelerde satamıyor zaten.

Kara cahil

Senin engin bilgin, Amerikada, Japonyada en çok satan avrupalı araba olarak vw satışlarını takip etmen yeter. Ben böyle konularda gerçekten kara cahilimdir.

Beni ilgilendiren konular farklıdır. Mesela vw in nerede ne satış yaptığı değil de, Türk tüketicisine davranış şekli ilgilendirir beni. Amerikada yaptığı satışlar, bir arap için kış lastiği ne ifade ediyorsa, benim için de onu ifade ediyor.

Sen dünyayı ABD ve Japonya'dan mı ibaret sanıyorsun, Golf mesela Avrupa'da en çok satan araç oldu. Ya şaka yaptın, ya gerçekten cahilsin. Aç da azıcık araştır, elinin altında internet var. Türkiye'den başka yerde satmıyormuş.

Kafa iyi galiba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kara cahil

Senin engin bilgin, Amerikada, Japonyada en çok satan avrupalı araba olarak vw satışlarını takip etmen yeter. Ben böyle konularda gerçekten kara cahilimdir.

Beni ilgilendiren konular farklıdır. Mesela vw in nerede ne satış yaptığı değil de, Türk tüketicisine davranış şekli ilgilendirir beni. Amerikada yaptığı satışlar, bir arap için kış lastiği ne ifade ediyorsa, benim için de onu ifade ediyor.

Sen dünyayı ABD ve Japonya'dan mı ibaret sanıyorsun, Golf mesela Avrupa'da en çok satan araç oldu. Ya şaka yaptın, ya gerçekten cahilsin. Aç da azıcık araştır, elinin altında internet var. Türkiye'den başka yerde satmıyormuş.

Kafa iyi galiba

Bak kardeşim,

Ne dünyayı Amerika ve Japonyadan ibaret sanıyorum, ne de vw in avrupadaki satış miktarları beni ilgilendiriyor. Benim yorumumda bir serzeniş var. Bunu anlayamayacak kadar kara cahil olan sensin, o anlaşılıyor. Açık açık anlatıyorum. Türk tüketicisine davranış şekli diye, hala elimin altındaki internetten bahsediyorsun.

Elimin altındaki interneti böyle konular için kullanmıyorum. Cehalet konusuna gelince... vw satışlarını takip etmenin bana ne gibi bir faydası olacağını, veya seni ne şekilde yücelteceğini hiç bilemiyorum. Çünkü ben bir Alman milliyetçisi veya dazlak değilim. Alman ekonomisi ise beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. İlerde Almanyada yaşamayı da düşünmüyorum. Beni ilgilendiren bu ülkede yaşananlardır. Bu nedenle de böyle bir yorum yaptım.

Kafamın nasıl olduğu seni neden bu kadar ilgilendiriyor, onu da çözemedim. İstersen biraz daha saygı çerçevesinde konuşalım. Kafa güzelliği bu konunun ana fikri değil.

• Çeşit Modelleri, sağlamlık, iyi yol tutuşu, Servis ağı bol olduğundan peynir ekmek gibi satıyor.

Kendim gibi çoğu kişi avrupada 2. veya 3. araç olarak Golf tercih ederler, arasıra VW kızıp dursamda tutup Japon, Kore vs. araç almam,
    VW Servisi 4km uzakda, araç şu anda 120 binde 2 ufak sorun yaşadık tamiri biraz tuzlu olduğu halde tık demeden gidiyor her halde 2-3 sene sonra yine tercih Golf VII olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

neyin kafasında bu

Açıklar mısın? Üstelik benim yorumumu bana sorman gerekir. Başkası benim adıma cevap veremez.

kardeşim bu kadar düşman olma bu markaya haksızsın kabul etmiyorsun hala sayfaları mesaja boğuyorsun haksızsın önyargılısın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Tabii tabii senin mantığa göre ülkemize 159 milyar euro luk araç satmışlar.

Türklerin ne kadar zengin olduğundan senin haberinyok anlaşılan. ESP siz arabaya 40-50 bin verip, 6 ay sıraya girenler bu ülkede yaşıyor.

Golf,Focus,Astra parasınada Kia alanlar bu ülkede yaşıyor evet.

Kia almadan önce Octavia incelemiştim. Ona vereceğim paraya Kia almak, daha karlı geldi bana. Golf aklımın ucuna bile gelmedi. Ne de olsa estetik ve güzellik diye bir olgunun var olduğundan haberim var.

Kardeş senin VW e niye antipatin var analamadım.Yaw kia alacağına 3-5 üzerine ekleyip keşke golf alsaydında içine sinen bir arabaya binerdin kia seni mutlu edemiyor ki sağa sola saldırıyorsun

• Kia Ceed ile Golf kıyaslayandan başka birşey beklemem zaten.. Eminimki hayatında Golfün içine bile oturmamışsındır kendi aracının ayarında bir araba sanıyorsundur.

Şekilsiz dediğin araba senin arabandan 2-3 gömlek üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Kia Ceed ile Golf kıyaslayandan başka birşey beklemem zaten.. Eminimki hayatında Golfün içine bile oturmamışsındır kendi aracının ayarında bir araba sanıyorsundur.

Şekilsiz dediğin araba senin arabandan 2-3 gömlek üstün.

kiacılarda ortak özellik özellikle golf ile kıyaslamak aracını galiba.benim kuzende 2011 kia ceed dizel otomatik (39.900 e almıştı) öve öve bitiremiyor.arabayı kullandım kesinlikle bir golfün verdiği güveni,konforu veremiyor.malzeme kalitesi olarakta zaten golfle kıyaslanamaz.bu devirde ne kadar ekmek o kadar köfte.kia bu aracı vw le aynı kalitede üretse idi zaten kia ceedin fiyatı düşük olmazdı aynı seviyede olurdu.bunu anlamamakta ısrar ediyorlar.kia,hyundai kalitesiyle değil fiyatıyla öne çıkan markalardı eskiden ve hep öyle kalmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 25 Şubat 2012; 10:42:48 >

• Yorumlara bak allah aşkına sanki sadece türkiye'de satılıyor.Ve de vw alan türklerin hepsi sorunlu he.Tamam soldan devam et.
  • Xetra Dax Deutschland Börse'de hisselerim var. Ne de güzel haber oldu. %30 kâr elde edeceğim bu haberle
    ESP'li Golf Tredline aracımı sürerken arkadaşlara Türkiye'ye giden araçlarda neden ESP'nin olmadığını ve pahalı olduklarını sorduğumda bu olayın Doğuş Otomotiv'in bir politikası olduğunu ve VW'nin de işine geldiğini anlattı. Orada kahkaha attık ve Alman kaplanımızla otoyolları aştık.
  • Elalem yapar biz konuşuruz. VW yüksek kar açıklamış. Toyota en çok satanmış. Yok golf iyiymiş yok ceed kötüymüş...

Otomobil direksiyonu tutmamış çocukların vw fanatizmide cabası.
    Hangi otomobil firması kalitelidir tartışılır ama tartışılmaz kalitesiz "DH Otomobil Genel"
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.