Şimdi Ara

volkswagen rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam passatta 2 aydır %3 zibizu indirimi var konu ilginç geldi bana. Kapıdan selam verene düşüyorlar zaten 2-3 bin lira.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Buna benzer şikayetlerde premium modellerden tut sıradan araçlara kadar yaşanabiliyor, ne var bunda?

İşin içinde vw olunca bu olayı bile normal karşılamışsınız. Adamı bi .ikmedikleri kalmış ne var bunda diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw anlamiyorum arkadas BU WOLKSVAGEN ALLAH YAPİMİMİ???? niye bu elestri bu ithamlar anlamiyorum oda kul yapisi digeride madem bu kadar ver yansin edicen NİYE DSG OLAYİNA.. EMİSYON OLAYİ GİBİ BUYUK BİBOLAYDA BİLE YANİLTTİGİNİ KABUL EDEN FİRMANİN ARABASİNİ ALİP SENİN BASİNADA SORUN GELİNCE AGLİYOSUN lan adamlar nerelerde ne yapmis satmis sana zirilti arabayida satar sagi solundan gaptik guptik ses gelen arabayida satar once bunu dusun tok kapi sesi diye o parayi o markaya verirsen iste boyle o kapiyi eline verirler...

Sahsi tercihim 0 yada 2 el d segment alicaksam Ford veya Citroen alirim

• Araçlarda bu tür sorunlar olabilir ama çok can sıkıcı.Servisin yapması gereken bu aracın her türlü onarımının olmuyorsa değişiminin yapılması.Ancak şunu temin ederim servisten servise değişiyor bu hizmetler.Neticede şehir şehir bayiler farklı.Keşke başka bir servise götürseydiniz.Çok geçmiş olsun...
  • Anti vw cilere bak vw yi öven konularda da yorum yapıyorlar söven konularda da...
    Gerçekten merak ettim yorum yazanlar yukarıda yazılanların hepsini okudu mu?
    Okuduysanız da bu kadar boş vakitinizden dolayı ayrı ayrı
    Tebrik ediyorum sizi.

Ha konuyu açanı ayrı tebrik ediyorum yatmamış uyumamış doğrudan vw ye saldırı moduna sokacak fitili ateşlemiş bravo

• okumadım
  • Olağan şeyler bunlar

• Burası Türkiye...Bizler tüketici olarak,halk olarak kafamızı çalıştırıp,neyi nasıl yapacağımızı öğrenene dek bu işler böyle hatta artarak devam edecek...
  • çip meselesine inanmadım.

ama geri kalan her şeye inandım

folksfagın. das auto.
  • Eskişehir Asil'e 2014 Kasım'da İbiza için 2016 Haziran'da Leon için gittim. Eskişehir'de tek bayi malesef. Ancak aradan ne kadar zaman geçerse geçsin her gittiğimde çok çok üstten bakan satış temsilcileri ile muhatap olup tekrar dönüyordum. Allah'a şükür hiç bulaşmamışım. Sanki ben onlara satış yapıyorum, ulan para bende, bende. Havanız kime?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz mağduriyetler paylaşımlara bakıldığı zaman mercedesten audisine bmw sinden forduna opeline fiatina kadar hepsinde karşılaşabiliyoruz maalesef. Tüketici olarak işimiz şansa kalmış. Sıkıntılı bi araca denk geldikmi uğraş babam uğraş. Gerçekten yazık bizlere.

• VW Jetta'da bu kadar sıkıntı yaşıyor, sinirlenip satıp yine bir VW olan Passat almaya çalışıyor .

Tam bir VW'ci kafası.

• das auto geçmiş olsun bu arada 2.el araç candır
  • quote:

kaput filmini ve cam filmine 1000 tl verdim

Bundan sonrasını okumadım.

• konuyu acan olarak kişiyle alakam bulunmadıgını belırtır, bu mağduriyetten çıkarılacak en önemli dersin arabayı gündüz gözüyle saatlerce incelendikten sonra teslim alınmasını önerebilirim.
  • bayideki yetersiz ve özensizlikten şikayet edip aynı bayiye tekrar gitmek ve aynı baiyden başka bi araç almayı düşündüğünü söylemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

Böyle anlatmişsanız anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamayıp sizi dinliyorumuş gibi yapmışlardır.

Birde o çip meselesiyle bence maytap geçmişler.

Gayet net bir şekilde anladım...

Çip meselesini bana 10 sene önce yıllardır şirket aracı kullanan bir akrabam söylemişti, vw araçları 2 yıl ya da 100.000 km hangisi önce dolarsa mutlaka bir arıza çıkartıyor demişti
  • Asil otaya bende gittim bir kaç sene. Bora aracım yaştan dolayı indirimli hizmet görüyor diye giderdim. Ama artık hafiften lakayt bir şekilde işliyor servis. İlk gitmeye başladığımda GÜÇLÜ VW servisti. ASİL olduktan sonra biraz daha fazla rahatlamaya başladılar. Hatta yeni araç alanları görüyordum aynı arkadaşa anlattıkları gibi sürekli koruma filmi boya koruma paketlerini falan gazlamaya çalışıyorlar. Maalesef rekabet edecek başka bir bayi yok, burada tekel konumundalar.

2 sene önce lastiğime yama yaptırdım orada kışın kışlıkları taktırırken. Lastik içini temizlemeden, zımparalamadan "Almanyadan ithal abi bunlar fabrika yolluyor bunu yapıyoruz on numara hiç bir şeyden etkilenmiyor" dedikleri mantar yamayı yaptılar. İğne deliği kadar olan çivi deliğini eşek kadar deldi önce sonra iç yüzüne zımpara yapıp kaygan yüzeyi gidermeden yamayı geçirdi delikten kesti biçti bir şeyler yaptılar. Bak zımpara yapmadınız bu yama tutmaz dedim. yok abi bunlar süper dediler.

Sonra işimiz bitti falan yola çıktım, nasılda kar yağıyor öyle böyle değil. Ben de Tepebaşından beri gidiyorum eve, yollar karla kaplı. Lastik yaması dediğim gibi tutmamış hava kaçırmış ve iyice inmiş ben eve gidene kadar. Karda da gittiğim için hiç hissetmedim lastik indi mi falan diye. Bir de ön lastik, arka olsa savurur falandı anlardım belki. Evin önüne park ettim bi baktım lastik iyice inmiş jant üstünde gelmişim neredeyse. Biraz şişirdim tekrar yola devam edeyim dedim ama hemen indi bu seferde. Çektim kenarı o karda kışta nasıl tipi var ellerim donuyor ben lastik değiştiriyorum yedek lastiği falan taktım. Servise gittim lastiği bir söktük, içindeki çelik teller çıkmış artık sürtmekten.

Dedim ben size bu yama tutmaz işçilik aşamasında hatalı yaptınız diye beni dinlemediniz dedim. yok bu yama tutardı da hava kış ondan tutmamış 1 saat beklemeniz lazımdı falan gibi laflar etmeye başladı lastik birimindeki beyfendi. Normalde olayları büyütmeyen biriyimdir ama o gün nasıl olduysa dellendim artık hakkım yeniyor diye baya uğraştım. Servis müdürü geldi bakıyorlar, lastik birimine bakan adama diyor durumu nedir. Kullanılır bu diyor, siz kullanır mıydınız dedim ? Ses yok gider gider diyorlar tekrardan. O zaman bu lastiği takarken bana yazılı beyanda bulunacaksınız bende video ya çekeceğim ve yaptığımız hatalı yama yüzünden lastik bu hale geldi, biz de güvenlik açısından sorun olmadığını söyleyip taktık müşteriye diye. İlerde bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyorum dedim. Ondan sonra fısır fısır konuşup aralarında tek bir lastik verelim dediler ücretsiz. İyi dedim bunca tartışma yaşanmadan önce deseydiniz keşke şunu.

Ardından tek lastik ücretsiz olarak veremeyiz iki lastik verelim dediler. İyi tamam dedim ona da birine %99 indirim yapıp ötekini parayla aldım. Belki kar kış olmasaydı ben o lastiğin indiğini anlardım bu hale gelmezdi acaba benimde mi hatam var diye düşünüyordum da ya uzun yola çıkmış olsaydım ? O açtıkları eşek kadar delik ile yolculuk etseydim de yolda daha kötü bir şey gelseydi başıma ? Bunları düşününce de iyiki hakkımı aradım diyorum.

Yani işin özeti şu ki hangi marka olursa olsun bir bok yediniz demi arkasında durun arkadaş ya. Bu ne çamura yatmadır anlamıyorum yahu. Hadi benimki lastik, adamların başına neler neler geliyor okuyoruz 2 gündür delirmemek elde değil... Çözüm üretmek yerine daha da çok sorun çıkartıyorlar. Ben açıkçası uygun fiyatlı bir ürün varsa ya da triger falan değişecekse anca o zaman servise gidiyorum. Bunun dışında artık bakım için falan gitmiyorum hatta lastik olayından sonra depodan da aldım lastiklerimi dışarıda bayiye taktırıyorum. 110 lira para alıyorlardı sökme takma depolamaya.

Ha bir de test sürüşlerine hastayım. Test sürüşlerinden anladıkları araçlarda 200km ile gitmek. 160 170 km ile giderek neyi test ediyorlarsa artık. Bir kaza yapsalar 5 kuruş para vermezler adım gibi eminim, al araban pert oldu deyip kazalı halini verirler eline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 14 Ekim 2016; 23:07:55 >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    ilginc bir hikaye. bence yukarıdaki rezaletten eksiği yok.
  • Vay be Tidiay Blümoşın a bak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.