Şimdi Ara

Volkswagen TFSI motorlar Zincirmi uzatıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut araclarım %35 verimliliğe sahip . İkiside Breake Specific Fuel Consumption verisi 375 gr kw/H . Hal böyle yakıt ekonomisi ve tasarruf meraklısı biri olarak %38 verimliliğe sahip 300 gr kw/H yakalamış yeni teknoloji motorlara ilgi duyuyorsun. Turbo ve kompresör gibi hacimsel verimlilik artıran teknolojiler yüksek motor performansı sağladığı gibi, Termodinamik verimide artırıyor. Turbo ve kompresör kombine enerji çevriminin bir parçası. Sahip olmak istemem anormal değil.
  • Şu an dünya üzerinde en ekonomik motora sahip, doğal etkileride kullanmayı öğrenmiş otomobil bu. Biraz ağır ve konforu yüksek olması tüketiminin artmasına sebeb olmuş ama verimlilik %39 civarında . E-tsi motor aslında ea211 Evo denen bir model Mild hybrid denen yeni nesil 48 volt elektrik motoruyla desteklenmiş. Şu videoya bakın , kaç defa motor kapattığını görün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 23 Nisan 2020; 21:31:18 >

• UberJager kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Teşekkür ederim
    Vag ssd kısmına girip aradığını bilgiyi yazarsan ulaşırsın.
    Mesela arama yerine "vag ssd audi a8" yeni a8 tüm teknik altyapısına ulaşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 23 Nisan 2020; 23:19:29 >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    hocam ikisinden biride olsa yeter heyecan arayanlar için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 23 Nisan 2020; 23:29:42 >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    hocam kronik sorunlu araçlar ilgi alanıma girmediği için detaylı araştırmadım ancak bu kombinasyon için bile sadece logoyu görüpte zıplayacak o kadar çok "zıpzıp" var ki inanamazsınız

• Vosvos gillerden en dayanıklı motor bu :)https://procarmanuals.com/vag-ssp-508-1-0-l-44-55-kw-mpi-engine/
    AMa gel görki bu da 2011 teknolojisi
    Tamamdır teşekkür ediyorum, genelde bu dökümanlar paralı olur. Firmaların kendi selfservice siteleri var genelde. Bu şekilde bir sitede telif olmadan bulunabilmesi güzel.

Om651 motor ve Mercedes evraklarını bulabileceğim bir site var mı bildiğin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 24 Nisan 2020; 7:31:3 >
  • EA888 Gen 2'ye hiç bulaşma hocam.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama aradığım bu değil.
    Service Tech Guide gibi.

• yakıt ekonomisi odaklı tuning firması açsam, sinek avlardım heralde. Şu forumun yapısına bakınca, herkezin deposu ful ve ekonomik kaygıları yok gibi.
  • Konu sahibi olaya çok teknik yaklaşmış
    Bize tok kapi yumusak göğüs alman tanki seri vites değişimi gibi kahvehane argümanlarıyla gelin

• quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Konu sahibi olaya çok teknik yaklaşmış
    Bize tok kapi yumusak göğüs alman tanki seri vites değişimi gibi kahvehane argümanlarıyla gelin
    Yaw ne bilim, herkez vagcı her detaya hakimler sanıyordum. Ben hyundaiciyim, vag benim yabancı olduğum alan. :(
    Bu forumda VAG konusunda sadece tok kapı sesi ve dsg arızası bilinir başka bir konuşma söz konusu dahi olamaz

• Aracın kullanma kılavuzuna bakın belki orda vardır. 220cdi motor oluyor bu galiba tam bilmiyorum sprinter olayını ama aynı motor binek araçlarda kullanıldıysa oradan da bakılabilir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.