Şimdi Ara

Volkswagen TFSI motorlar Zincirmi uzatıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Bu forumda VAG konusunda sadece tok kapı sesi ve dsg arızası bilinir başka bir konuşma söz konusu dahi olamaz
    Çok yanlış yere geldim desne :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Çok yanlış yere geldim desne :)

Alıntıları Göster
    Aynen kardeş yanlış geldin, mesajına cevap verdiğin fanboylar bilir en iyisini

TDI motor ile enjektör sorunundan sanayiden çıkamazken burda boş boş konuşuyorlardi bu ve buna benzer vw fanboylari ve bazı Seat apacileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende a3 1.4 tfsi var kronikleri servisin bana dediği zaten bende değiştirdim turbo, turbo manifoltu, şanzıman komple revize balata volan... Onun dışında bir sıkıntı çekmedim..

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Service tech guide ariyorum diyorum, kullanim kilavuzuna bak diyorsun.

Zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Aynen kardeş yanlış geldin, mesajına cevap verdiğin fanboylar bilir en iyisini

TDI motor ile enjektör sorunundan sanayiden çıkamazken burda boş boş konuşuyorlardi bu ve buna benzer vw fanboylari ve bazı Seat apacileri

Alıntıları Göster
    Yakıt ekonomisi kasmak için , güvenli ve konforlu bir araba arayışındayım. Ea888 motor eski audilere baktım ama ekonomi kasacam dereken araba elimde patlayacak.
    Ea211 almak istesem , onlarında en ucuzu 150 bin civarında. Okadar para verecek olsam ekonomi aramam.

Daha eski 2001 audilerde 2,5 tdi otomatiklere bakmaya başladım. bakalım onlarda ne tip sorun sıkıntı varmış.

• UberJager kullanıcısına yanıt
    Kia niro alsana.

• 2.5 TDi az yakmaz, arkadaşıma aldık A6 Avant 2.5 TDi Quattro Manuel şehir dışı 5.5 6 yakıyor.

• Evet bu çok mantıklı araba

• quote:

2.5 TDi az yakmaz, arkadaşıma aldık A6 Avant 2.5 TDi Quattro Manuel şehir dışı 5.5 6 yakıyor.
    6 litreye kadar sıkıntı yok. ELime geçsin icabına bakarım ben onun.
    1.2 TDi Polo al bedava gez

• quote:

1.2 TDi Polo al bedava gez
    Ondam hevesim gecti.
    Artık teknoloji peşindeyim

• Her motorun trigeri zincirde olsa kayışta olsa belli periyotlarda kontrolü/degişmesi gerekir.

Kayışsa zaten degişecek.Zincirse uzama olup olmadıgı kontrol edilecek yada riske girmeden degişecek.

Bu aracın trigeri zincir daha gider derseniz kontrol dahi ettirmezseniz oda uzama yapıp motoru elinize verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Her motorun trigeri zincirde olsa kayışta olsa belli periyotlarda kontrolü/degişmesi gerekir.

Kayışsa zaten degişecek.Zincirse uzama olup olmadıgı kontrol edilecek yada riske girmeden degişecek.

Bu aracın trigeri zincir daha gider derseniz kontrol dahi ettirmezseniz oda uzama yapıp motoru elinize verir.
    En doğru olanda bu. arabayı alınca ne olursa olsun bakımını yaptırmak.

Audi a4 2.0 benzinli modelin lpglenmemiş versiyonunu inceledim. 2.0 motor olan versiyonu. Çok eğlenceli. bir model.
  • 1.8 lerde bildiğim kadarıyla fabrikanın koymadığı 10 dolarlık bir parça yüzünden motor yağ içiyor, içiyor dememin sebebi forumda konusu vardı bulabilirsiniz, ilk sahibi arkadaş yağ ekletiyor, araç 60binlerde iken 1000kmde 1.1 litre yağ eksiltmeye başlıyor, 2.0 tfsilar içinde benzer şeyler duymuştum hatta bazı ilanlarda bu sorun yoktur veya yaptırılmıştır diye görebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir çılgınlık yapıp eski 2,5 tdi audi aldım. A4 avant modeli ve otomatik şanzımanlısı.
    Ben bunun parçalarını bulmakta zorluk çekermiyim.
  • corona öldürür

vag süründürür sayın

hypermiler ci..
    Sıkıntı olmaz.

Hypermiler'in sonu...

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Hypermiler'in sonu...
    Sıkıntı olmaz bence, tuneko tarzı süper ekonomik bir mimari yapacağım. Arabayı saate 80 90 ile sürüp bsfc dibine kadar kullancam.
    Bol şanslar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.