Bildirim
Volkswagen TSI Araçlarda LPG Önerisi?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
jetta tsı araç sahibi olarak bende bunu konu hakkında detaylı bir araştırma içerisindeyim. WW jetta TSI aracına LPG taktıranların tecrübelerini merak ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: bLaster69
2008 model WW Jetta 1.4 122 TSI aracım için sorunsuz ve kaliteli bir LPG sistemi istiyorum. Başta kullanıcı arkadaşlar olmak üzere bu işi yapan ustalarımızdan bu model araçların için en iyi sistemin hangisi olduğuna dair görüş ve tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.
sıvı sistem öneririm.. vialle ve prins . vialle şuan için aktyif takılıyor. prins için iki ay daha beklemek lazım. -
arkadaşlar araçlarınız çok mu yakıyor?
ne kadar yaktığını yazar mısınız?
teşekkürler. -
TSI motora LPG taktıracaksanız ilk montajdan sonra 200 bin km binip ondan sonra satmanızı öneririm.
Şu an piyasada 300 bin km civarında motor yenilemeye giren LPG ile çalışmış TSI motorlar var. Tabi bunlara kaç km'de iken LPG takıldı bilemiyorum, ama rektefiyecilere geldiği andaki kilometreleri 300 bin başlarında. Piston başları erimiş, sübaplar pert. Motor komple yenileme istiyor. Tabi motor yenilemeye düşen TSI motorların yüzde kaçı yanlış montajdan dolayı erkenden geldi, yüzde kaçında sağlıklı montaj olmasında rağmen geldi bilemeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 3 Mayıs 2013; 14:48:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: oprema
teşekkürler.
BENDE tsi golf var 122 lık arac 30 bın de genel ortalamam 6,4
6,4*4,58=29,312
sehir arası 5-6 litre arası yakıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: hard_hacker
quote:
Orijinalden alıntı: oprema
teşekkürler.
BENDE tsi golf var 122 lık arac 30 bın de genel ortalamam 6,4
6,4*4,58=29,312
sehir arası 5-6 litre arası yakıyor
teşekkürler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X