Şimdi Ara

Volswagen T4 kulübü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• T4 sıkıntı ve problemleri paylaşalım
     Volswagen T4 kulübü
  • T4
     Volswagen T4 kulübü
  • Demekki VW t4 lerde problem yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: carevellevedat

Demekki VW t4 lerde problem yokmuş

belki de T4 kullanan yoktur.

Hani Transporter için Volkwagen'in bir sloganı var ya: "Biz, daha iyisini yapana kadar en iysii bu." diye. Gerçekten de doğru bir slogan. Arabada, kamyonda, otobüste vw, Mercedes, BMW gibi önde gelen markalarla rekabet edemese de minibüslerde, daha doğrusu Transporter sınıfındaki minibüslerde tüm markalara taş çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 25 Mayıs 2014; 16:07:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Biz burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sen ne içtin neyin kafasını yaşıyorsun.Seninle polemige girmeyecegim.Dogru T4 kullanan araçlarda problem yok
  • carevellevedat kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü bir şey demişim gibi neye alındın? Tam tersine Transporterların ne denli iyi olduğunu söyledim. Mercedes gibi bir markaya bile taş çıkarttığını, ezip geçtiğini söyledim. Lütfen daha dikkatli okuyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 25 Mayıs 2014; 16:07:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Pardon muratbank haklısın kardeşim özür dilerim
  • carevellevedat kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, olur böyle. Bazen söyleneni yanlış yorumlayabiliyoruz.

Artık arabalar küçük geliyor. İleride kısmet olursa ben de Transporter almak istiyorum. Başka markaya bakmam bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 25 Mayıs 2014; 16:13:29 >
    Az km yapmış Caravelle tavsiye ederim 2 lira fazla ver az km si olsun
  • İlk kez yazıyorum, yanlış yere yazıyorsam affola, söylerseniz düzeltirim.

Vw t4’ü yeni aldım, yalıtım için söktüm torpidoyu, kaliriferi soğuğa alamam sorunu vardı, tel kumandadan çıkıp bir yere bağlanmamıştı, sökmüşken onu da halledeyim dedim. Kaloriferin diğer kumandası, cam-ayak-alt-üst yapan kumanda çalışıyor fakat sıcak soğuk yapan kumanda teli boşta demiştim, o teli baglayacak klape bulamadim, iki tane klape var, bir yukari açıp kapıyor diğeri ayak açıp kapıyor, içten-dıştan hava al ver kumandası zaten elektrikli.
    Mekanik telli olan soğuk-sıcak kumanda telinin kalorifer gövdesi üzerinde bağlanacak bir yeri yok, kalorifer kazanı aracın kendi kazanı, klimasız, soguk-sıcak kumanda teli nereye bağlanıyor bilen varsa ve anlatırsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.