Şimdi Ara

Voltaj da sıkıntımı var ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12v lik değerin burada olması yani 11,39 normal değildir değilmi. Veya bir sıkıntı olurmu? o/c stabilitemi bozan unsur bu olabilirmi acaba. Saygılar kolay gelsin.

• Ok kimsenin bu konuda bilgisi yok sanırım Kafama göre bişeyler yapayım o zaman kolay gelsin...
  • dünya standartlarına göre + ve - yüzde 5 olarak toleransı var. ama kaliteli powerler de bu kadar uç değerlere inmiyor. power in ne marka.?
    min. 11.40 olabiliyor yani.biraz sınırlardasın yani.
    o/c denemezsen bence daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metak

dünya standartlarına göre + ve - yüzde 5 olarak toleransı var. ama kaliteli powerler de bu kadar uç değerlere inmiyor. power in ne marka.?
    min. 11.40 olabiliyor yani.biraz sınırlardasın yani.
    o/c denemezsen bence daha iyi olur.

Cevabın için çok teşekkür ederim dostum nihayet biri duydu sesimi Evet sanırım bu uç değerlerdeyken oc stabil olmaz veya başka kalıcı sıkıntılar olabilir . Psu Tagan 480 Watt. Aslına bakarsan o konudada biraz kızgın gibiyim. Alma araştırmaları sırasında herkez tagan tagan diyordu aldık şimdi herkez enermax enermax diyor bunun sınırı sonu yok sanırım. Aslında tagandada bir hata olduğunu sanmıyorum oldukça fazla yüklendim sanırım psu ya. Tekrar çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum.

• Kaç tane 12V rail'i var? Aldığın Tagan'ın hangi modeli? Tagan çok iyi PSU'dur. Forumda vazgeçilmesinin sebebi distribütör ile olan sorunlarından kaynaklanan garanti olayıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.