Şimdi Ara

Voltaj, Fan Hızı ve Isının Değişmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pentium D ve 3650HD ekran kartım var, işlemci üzerinde platoon marka normal fan var, ekran kartı fanı da aynı şekilde normal bir şey ve kasa fanı da. Yani özellikli iyi bir fan değiller.

Sorum şu HWMonitor 1.21 ile baktığımda değerlere çok hızlı oynamalar oluyor. Bu normal mi sizce?

Videodan bakabilirsiniz, video normal oynatım şeklindedir, hızlandırma yoktur.

http://imageshack.us/clip/my-videos/829/b3mwxcvibflplwppwjemjy.mp4/

Not: Hata verdi fakat 2 konu olarak açılmış, ilgili arkadaş düzeltirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmuratpc -- 2 Şubat 2013; 0:46:51 >

• Bilgisi olan?
  • Voltaj ve fanın dönüş hızı hakkında fazla bilgim yok ama, sıcaklıkların oynamasında bir problem yok sonuçta 1-2 C oynuyor.
  • farklı bi programla deneyin..

işlemciyi hızlandırmak için bi program yükledinmi
    .
  • Diğer programlarda da aynı şekilde oluyor. Herhangi bir modifikasyon yok.
  • Sorun kaynaklanma sebebi nedir? Detaylı olarak aktaracak arkadaş var mı?
  • detayli sisteminin ozelliklerini yazabilecek arkadas var mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

detayli sisteminin ozelliklerini yazabilecek arkadas var mi?

Elbette :)

Pentium D 805 2.66 gHz
    1 GB DDR2 (512+512)
    80 GB WD HDD + 160 GB Samsung HDD
    Sapphire 3650HD 512 MB (2 GB'a kadar)
    350 W power (kasayla beraber gelen türlerden -pc toplama değil aidata markadır.-)
    945g anakart
  • islemciyi kullanmaya basladigin anda sicaklik artiyor bunu merak ediyosun sanirim.
  • quote:

islemciyi kullanmaya basladigin anda sicaklik artiyor bunu merak ediyosun sanirim.

Bu değişmeler olduğunda işlemci normal işleyişinde yani yoğun bir şekilde bir işlem yapmıyor sadece kayıt programı açıktı.
  • bişi sorabilirmiyim şöyle gösterm ;
    şöle bi sorunum var
    1.cisi cpu %100 googleyi acarken bile kasıyor
    2.cisi ekran kartı sorunum var resimte oltugu gibi http://d1302.hizliresim.com/16/2/jp9cs.png
    toplam kullabilabilir grafik bellegi 762.
    ayrılmış viteo bellegi 64 m yani ekran kartım 64 mb gibi bişi bunu nasıl arttırabilirim linkte ayrıntılı bi şekilte resimlerini çektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalijan93

bişi sorabilirmiyim şöyle gösterm ;
    şöle bi sorunum var
    1.cisi cpu %100 googleyi acarken bile kasıyor
    2.cisi ekran kartı sorunum var resimte oltugu gibi http://d1302.hizliresim.com/16/2/jp9cs.png
    toplam kullabilabilir grafik bellegi 762.
    ayrılmış viteo bellegi 64 m yani ekran kartım 64 mb gibi bişi bunu nasıl arttırabilirim linkte ayrıntılı bi şekilte resimlerini çektim.

Ramin büyük kısmı ekran kartı için ayrılmış. O yüzden kasıyordur.
    quote:

Bilgisayarınızın açılışında F1, Del vs. bios'unuz hangi tuş ile açılıyorsa ona basarak bios'unuza ulaşın.Award-Phoenix bios kullanıyorsanız ana bios ekranından:
    Advanced chipset features->On-Board VGA control, VGA bridge control gibilerinden bir menüye girip ardından anakartınız kaç MB'a kadar destekliyorsa On-board ekran kartı boyutunu ayarlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcmuratpc

quote:

islemciyi kullanmaya basladigin anda sicaklik artiyor bunu merak ediyosun sanirim.

Bu değişmeler olduğunda işlemci normal işleyişinde yani yoğun bir şekilde bir işlem yapmıyor sadece kayıt programı açıktı.

Elinizdeki islemci dual core serisinin en kucuk uyesi. ondan performansi beklemek bu saatten sonra biraz hayal bir dusunce. birde kayit sisteminiz var sistem islemciyi calistirdikca islemci hareketleniyor sonuc bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.