Şimdi Ara

voltajla ilgili, yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu işten çok anlamam ama sisoft sandra 2007'de voltajlar resimdeki gibidir. bu değerler normal midir yoksa değil midir? sanki +3.3v biraz sorunlu gibi. eğer normal değilse sebebi ne olabilir, çözümü ne olabilir.
    bu konu daha evvel açılmışmıydı bilmiyorum, baktım bulamadım. lütfen bi yardımm...

voltajla ilgili, yardım lütfen..

• PSU marka modeli biliyormusun.
    PSU da yada sensörlerde bir sorun olabilir.
  • sistem imzamdaki gibi...
    voltaj değerlerimde problem mi var şimdi?? anlamadım...
    vaarsa hangisi
  • sorun PSU da değil galiba Bord sensörlerinde de problem olabilir.

Speed Fana göre +3.3V --> +1.5V

Diğerine göre hem +3.3V hem +12V de sorun var gibi ama bu PSU dan değil dediğim gibi Bordun sensörleri tam ölçemediğinden de olabilir. Makinada herhangi bir sorun varmı reset vs. gibi. açılamama gibi.
    Kesin emin olmak istiyorsanız. PSU yu başka bir makinada aynı programlarla test edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 26 Nisan 2007; 1:34:45 >
  • ya makinede herhangi bi problem yok. sadece test yaparken bu değerleri farkettim, bilmediğim için de acaba bi problemmi var diye soriim dedim.
    ne reset ne başka bişey. ama şöyle bi durum var. prize 3lü taktım, üçlüye de altılı taktım, ona da bilg.ın fişlerini falan. yani iki ayrı uzatma kullanmak durumunda kaldım. bundan kaynaklanıyo olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.