Bildirim
Volte Desteği ?
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türk Telekom sadece Faturalı hat kullananlara VoLTE desteği vermekte. Eğer Faturasız kullanıyorsanız VoLTE kullanamazsınız. -
Faturalı kullanıyorum.Telefonumun desteklemediği söylendi bana. -
Türk Telekom'un VoLTE desteği verdiği cihaz sayısı kısıtlı. Genelde Cihaz desteklese bile operatör destek vermeyebiliyor. Turkcell ve Vodafone'nun VoLTE'de desteklediği cihaz sayısı daha fazla. Genelde Xiaomi ve Asus gibi marka telefonlar ile Türk Telekom hat arasında uyuşmazlık problemleri çıkabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 1 Mayıs 2019; 22:48:6 > -
Tt nin destek verdigi cihaz cok sinirli. İphone samsung lg ve general mobile modellerine destegi var gerisine yok. Zaten vowifi filan hic yok . Telekom geride bu konularda. -
Desteklenen bir cihazda kartını tak hattını volteye aç sonra kendi telefonunda kullan -
Bu yontem gercekten ise yariyor mu hocam dual volteli telefon var ama yurt disi telefonu diye kullanamiyoruz -
Abicim yaramasa işe, sürekli spam yağdıran turkcell fanları gibi niye yazayım, tabiki yarıyor benim telefonda yurt dışı üç operatörde de kullanıyorum sorunsuz -
süpermiş hocam deneyeceğim saolun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom"a yeni geçtim sil süpür yok
- 9230 nedir
- türk telekom çekim gücü
- hat neden kapanır
- türk telekom faturalı hattı faturasıza çevirme
- gizli numaradan arama
- türk telekom internet çekmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X