Şimdi Ara

Volte sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar volte ya da diğer adıyla HD+ açınca ses kesik kesik geliyor. Kapatınca normale dönüyor. Volteyi açınca sizde de kesik kesik ses geliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turk telekom volte basli basina sorun cogu cihazda destej yok destek olanlardada sikayet dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam vodafone kullanıyoruz eşimin hattı vodafone telefon 6s bu volte özelliği geleli görüşmek ne mümkün eskiden mauel modda 2g seçiyorduk şimdi o seçenek olmadığı için kesik kesik 4g nin adı 4g hep yetersiz kapsama tüm operatörler aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Turk telekom volte basli basina sorun cogu cihazda destej yok destek olanlardada sikayet dolu

Hattım Türk Telekom, 4,5G geldiğinde S7 EDGE ye gelen ilk güncellemeyle beraber ilk gününden beri yani neredeyse 1 yıl olacak VoLTE üzerinden görüşmelerimi yapıyorum. Günde ortalama 150 görüşme yapararım ve hiç VoLTE de sorun yaşamadım. Türk Telekom da genel bir sorun yok ancak sorun yaşayanlar farklı marka telefon kullanıyor olabilir yada sinyal aldıkları baz istasyonunda problem olabilir. VoLTE konusunda S7 forumunu takip ettiğim kadarıyla sadece Vodafone abonelerinin sorun yaşadıklarını ve 4,5G yi oparatörden kapatıp tekrar aktif ettiklerinde sorunun düzeldiğini gördüm.
  • Bende vodafonede vilte de vir kere oldu oyle kapayip acinca duzeldi onun disinda sorun olmadıturk telekom cihaz cikali 1yil oldu destek sunamadi

• Hocam tekrardan nerhaba s7 edge cihaziniz android 7.1.1 mi yapdiniz bende gm5plus 7.1.1 yapdim volte gitti galiba android 7destegi yok operatorlerde

• Güncelleme gelme gelmedi ama arap güncellemesi yükleyenlerde VoLTE çalıştı. Bu markaznozla ilgili bir durum yazılıma destek vermemiş belki bir güncelleme ile bu desteği size verirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once vodafone mh ile konusdum suan sorun yok sizde bir sey var sorun var dedi kendi cihazininda s7edge oldugunu 7.1.1 yapdigini ve sorun olmadigini soyledi gm e bildirecegim bunu

• Evet çözüm General Miobile de
  • Evet bugün aradım arkadas kayıt olusdurdu falan neyse 2 saat sonra whatsapp hattından yazdım genel sorun var ekıbımız calısıyor dıye guncellemeyle gelır bence en gec mart guvenlık yamasında tahmınımce birde vowifi ayarı gelmıs aktıf etmemısler henüz...
  • volte eskiden beri sorunluymuş demek ki. Bende G5 vardı volte sıkıntısızdı, s10 aldım yine sıkıntısızdı lakin dün ekim güncellemesi geldi ve volte açıkken sms servisi iptal oldu. Ne sms geliyor ne alınıyor. volte kapatınca sorun çözülüyor. Benzeri vodafone da da olmuş ama kimisi bende yok diyor. Ya bölgesel ya telefona gelen güncellemeden. Nette aradım bir çok marka modelde varmış bu tip volte problemleri. Bizim operatörlerin dandikliği sanırım.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Volte ile sms gelmemesi ne alaka çözemedim?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    biz de çözemedik hocam :D Volte açıkken smsler gitmiyor hata veriyor ya da gelmiyor. Ayarlardan volte'yi kapatıyoruz sorun çözülüyor smsler gidiyor. Turkcell'de yokmuş sadece telekom kullananlarda var, vodafone kullananların da bazılarında. Acaba simkarttan mıdır anlamadım. Daha 28 ekimde arkadaşla sms gönderdik birbirimize 30 ekimde güncelleme geldi sms problemi çıktı. Ya TT nin bir arızası tam bu güne denk geldi ya da gelen güncelleme ile TT nin uyumsuzluğu var. Turkcell kullananlarda problem yok çünkü.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    operatör güncellemesi ile alakalıdır tahminimce sms de 3g ye geçiş yapmıyor 4 g üzerinden yolluyor çünkü
  • Ben herhangi bir sorun yaşamadım bu konuda.
  • Önceden 4g üzerinden görüşme yaparken geçiş sağlamıyordu bağlandığı bazda takılı kalıyordu şuan gayet iyi geçiş sağlıyor 4g zayıf geldiği zaman 3G ye bağlanıyor görüşme esnasında

• zaman zaman oluyordu önceden ama nedenini hiç araştırmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.