Şimdi Ara

Volvo 850 Cd Çalar Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar geçenlerde arabam için track cd yapmıştım ancak cdyi taktığım zaman okumuyor Track 01 yazısı görünüyor ve geri atıyor cdyi.cd çalar ın altında Disc in Anti Thieft diye bir yazı var acaba korsan cdlere karşı olan bi koruma var ? sadece orjinal cdmi çalıyor diye size bir sorayım volvo kullananlar belki bilebilir.
    Şimdiden Teşekkürler.

• Benim S40 T4 üm var aynı sorun, ama orinal cd ile de aynı sorun devam ediyor, yavaş yavaş oldu bazen takılma bazen cd cıkarma yapıyodu şimdi hiç cd bile almıyor, seninkide sanırım orjinal cd ile çalışmayacaktır. çözümü olan yardımcı olursa sevinirim.
  • Cd çalar sorunu sonunda düzeldi.Volvo'nun servisi bu sorunu çözdü.Cd çaların sürücüsünde sorun oluşmuş.Yaptırdım Ve şu an güzel çalışıyor.
  • mrb arkadaşım. cd sorunun çözülmüş geçmiş olsun. bende de 2001 model s40 t4 var kopya cd takıyorum ve TRAK1 ERROR yazıyor ve cd yi geri veriyor. cd de sorun yok başka araçta okuyor. sen serviste yaptırmışsın. ne kadara yaptılar ve sorunu neymiş yazarsan sevinirim. şimdiden tşkler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.