Şimdi Ara

Volvo 850 GLT'ye ilk adım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün uzun zamandır hayalini kurduğum "volvo"ya kavuşmuş bulunuyorum.p

aldıgımız araç: 96 Model 2.5 850 GLT

Biz aracın 3. sahibiyiz.
    İstanbul gibi yerde, kazasız-belasız bi volvo :)
    beyaz renk.
    154 binde.
    otomatik.
    araçta yenı takılmış atiker sıralı sistem var.
    test sürüşüne falan çıktık. yani, araba demek hakaret olur herhalde:D
    uçak. bildiğin yer uçağı.d
    o hızda fren yaptık. zank diye durdu araba.
    sanayi.ye gittik. usta baktı-etti, okeyi verdi araca.

Forumda bir çok konuyu okudum.
    maşallah volvo'nun piri DH'de (:

Görüşlerinize sığınaraktan: ilk olarak nasıl davranalım araca, bi check-up yaptırmamız gerekir mi?
    850.nin kendi topic.i var ama, üzerinde durmamız gereken önemli bir noktası var mı?
    bilgilendirirseniz memnun oluruz..

Unutmadan:
    şu klasik soruyu da sormadan edemiycem;
    Emniyet kemeri takılmazsa, hava yastığının çalışmama gibi bir durumu olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_0tt0man -- 26 Haziran 2011; 23:03:02 >

• Merhaba öncelikle hayırlı olsun aracınız. Anladığım kadarıyla cok güzel bir örneğini bulmuşsunuz büyük keyifle kullanacağınıza eminim.

Ben 850 GLT hakkında yorum yapamayacağım ancak belirteyim ki emniyet kemeri takılmadığında en muhteşem en modern sistem bir havayastığı bile işlevsiz kalabilir. İşlevsiz kalmasından kastım açılmaması değil asıl görevi olan korumayı gerçekleştirememesi. Hatta hava yastığı, emniyet kemeri ile birlikte olmadığı zaman daha ağır bir boyun travmasına bile neden olabilir. Emniyet kemeri takılmadığında devre dışı kalmasının de sebebi budur. 850 GLT'de durum nedir bilmiyorum ancak siz siz olun emniyet kemerinizi sakın ihmal etmeyin. Güvenli sürüşler.
  • teşekkür ederim, emiyet kemerinden bahsetmen çok aydınlatıcı oldu.
  • şimdi araçtan indimm..
    sadece şunu söyleyeyim, önceki aracımız mıtsubishi 93 model l300dü.
    biz bunca zaman traktöre binmişiz birader.
    varın gerisini siz anlayın..
  • aracın yakıtın hakkında:

malum üniversitelerin tatil dönemi oldugundan:) bizim kampüse girdim. o güzelim boş yolda aynı fabrika verilerinde oldugu gibi 11sn de 100'e ulaştım. hızlanmada problem yok.
    lakin, yol bilgisayarında, anlık yakıt tüketimini: 50.0 görünce, gözlerim yerınden fırlıyordu az daha:D
    ancak su bılınmelıdır ki, arac rölantıye kavustuktan sonra 70-80de %13e düşüyor.
    bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.