Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
32
Favori
280.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssozen11

Sn. Canikli

Bu rekabeti ortamda %200 karı kim kaybetmiş ki VOLVO bulsun. Rekabet ettiğimiz markaların ilgil parça değişim fiyatlarını bir araştırın. Hadi VOLVO intihar peşinde diyelim, tüm markalar mı aynı kafada. İşin detayını bilmeden, salt rakamlara bakarak bu yorumları yapmanız doğal. Sizi zorla işlem yaptıran yok, hesabınıza gelirse servise gelirsiniz, gelmezse dışlarda yaptırırsınız. Ben size sadece her iki durumda yaşayacağınız sıkıntıları dile getirdim, gerisi size kalmış

Sevgiler

Eğer aracım fordla şasi ve motor olarak aynı olmasaydı bunu farkedemezdim ki daha önceki volvomda farkedememiştim. fakat şimdi ford ve volvo arasındaki aynı parça için istenilen fiyat farklarını gördüğümde volvonun % kaç kazandığını bilmem ama sandığınız gibi rekabet ortamında olmadığını söyleyebilirim. Volvo markette kendi fiyatlarını kendi belirliyor. Herhangi bi rekabette değil.

• başımdan geçen deneyim kazandıran bir hatıra:

yetkili servise kalsam 3000 tl ye turbo mu değiştireceklerdi, özel servis "hocam turbo kelebeği arızalı, değiştirdik, 130 tl" deyince yetkili servisin ne demek olduğunu anladım ..
  • Bugün Altunizade Volkar da aracımın 20.000 bakımını yaptırdım. İlk bakımı Evo da yaptırmıştım. Volkar bana daha ilgili geldi. bakım 984 TL. tuttu. Araç XC90. Hediye kupamıda verdiler. Sorunsuz ve güzel bir servis deneyimi oldu teşekkür ederim. Aracın şöför koltuğunda yıpranma vardı resmini çektiler volvo ile görüşüp sonucu bana bildirecekler. Bundan sonraki bakımıda volkar da yaptırmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espion

quote:

Orijinalden alıntı: ssozen11

Sn. Canikli

Bu rekabeti ortamda %200 karı kim kaybetmiş ki VOLVO bulsun. Rekabet ettiğimiz markaların ilgil parça değişim fiyatlarını bir araştırın. Hadi VOLVO intihar peşinde diyelim, tüm markalar mı aynı kafada. İşin detayını bilmeden, salt rakamlara bakarak bu yorumları yapmanız doğal. Sizi zorla işlem yaptıran yok, hesabınıza gelirse servise gelirsiniz, gelmezse dışlarda yaptırırsınız. Ben size sadece her iki durumda yaşayacağınız sıkıntıları dile getirdim, gerisi size kalmış

Sevgiler

Eğer aracım fordla şasi ve motor olarak aynı olmasaydı bunu farkedemezdim ki daha önceki volvomda farkedememiştim. fakat şimdi ford ve volvo arasındaki aynı parça için istenilen fiyat farklarını gördüğümde volvonun % kaç kazandığını bilmem ama sandığınız gibi rekabet ortamında olmadığını söyleyebilirim. Volvo markette kendi fiyatlarını kendi belirliyor. Herhangi bi rekabette değil.

s40 aracıma karbonlu polen filtresi almak için mann filtre bayiine gittim fakat stoklarında kalmamıştı, fiyatının da 45 tl olduğunu söylediler! sonra ford servisine gittim ve 75 tl'ye aldım! eve gelince 16/08/ tarihli volvo servisi 140 000km bakım faturasını incelediğimde karbonlu polen filtresi fiyatının 74 tl olduğunu gördüm...

• O polen filtresi şimdi yetkili serviste 102 tl, dışarda 53 tl bosch marka
  • volkancanikli kullanıcısına yanıt
    Bosch 35 TL' ye dolu var :)

Çin işi filtreler ise 10 TL.

Servis çok abartmış. 102 lira cidden çok fazla bir rakam o ebatta o şekilde bir filtre için. Sanarsınız ki iyon plazma filtre,kendini temizleyebilen filtre. Alt üstü karbonlu filtre.

Adım gibi eminim maliyeti 10 dolardan fazla değildir.
  • arkadaşlar s40 almaya karar verdim bir tane 97 model 2.0T buldum ama motoru pek uzun gitmez dedi expertizde.

birde klima motorunda sorun varmış. bunların maliyeti ne kadara mal olur motorda şuan sorun yok ama pekte iyi değilmiş. ne yapmalıyım ve motor yaptırma maliyetleri nedir.
    ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.
  • Arkadaşım aracındaki motor orjinal Volvo motordur km yi yazmamışın ama bu motor 1 milyon km den fazla gider( yağsız sısuz kalmadıysa) nerden bu kanıya vardın dersen 2.0 t5 volvomu 300 000 km de sattım alan adam teste soktu %90 motor ömrü çıktı tam sentetik yağ kullanırım 20 bin km de değişirim o yüDen motor yağsız susuz kalmadıysa korkma klima arızalanmıştı 250 tl ye ankarada yaptırdım servis değişimesi lazım demişti ankarada çok iyi klima ustaları var yanmış klima motorunun sarımını bile yeniden yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste yakın zamanda cam sileceklerini değiştiren var mı , silecek değiştirmenin maliyeti ne kadar ?
    Silecekler silerken ses çıkarıyor, sadece silecek değiştirmek için servise gitmeye değer mi yoksa internetten alıp kendim değiştirmem daha mı hesaplı olur ??
    (Araç, 2012 model S60)
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    135 TL indirimli fiyatı silecek lastiklerinin yetkili serviste. Kendinizin değiştirmesini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Serviste yakın zamanda cam sileceklerini değiştiren var mı , silecek değiştirmenin maliyeti ne kadar ?
    Silecekler silerken ses çıkarıyor, sadece silecek değiştirmek için servise gitmeye değer mi yoksa internetten alıp kendim değiştirmem daha mı hesaplı olur ??
    (Araç, 2012 model S60)

Önce ki Volvom da pahalı gelip bosch'un silgi lastikleriyle değiştirmiştim fakat orijinalinden aldığım performansı alamamıştım.
    Özellikle gece yağışlı havada çok sıkıntı yaratıyor.
    Bilginize.

• fsnn F kullanıcısına yanıt
    aracın motoru 230 bindeydi lpg 205 binde takılmış. yerel bir servise götürdüm bindiler bir iki tur yaptılar ona göre motor orta dediler:))

97 model s40 lpgli 230 binde etek altı boyalı (kaput tavan bagaj hariç) aracta navigasyon ekstrası sıkıntısı klama ve ustaların motoru orta demesinden dolayı 13.500 tl ye anlatığımız araca 11-12 ye verirsen düşünürüm aksi halde alamam dedim. oda 12.000 e galeriye bırakmış. banada 13.250ye sattım dedi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokka

135 TL indirimli fiyatı silecek lastiklerinin yetkili serviste. Kendinizin değiştirmesini tavsiye ederim.

İndirimli fiyatı bile fenaymış.. Demek ki kendimiz halledeceğiz..
    Şuan için camı silmesinde sıkıntı yok.. Ayaz soğuğunda lastik sertleştiği için ses yapıyor olmalı. Cam lastiğinin fiyatı buysa son demine kadar kullanalım, ondan sonra bakarız çaresine..

Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

quote:

Orijinalden alıntı: Hokka

İndirimli fiyatı bile fenaymış.. Demek ki kendimiz halledeceğiz..
    Şuan için camı silmesinde sıkıntı yok.. Ayaz soğuğunda lastik sertleştiği için ses yapıyor olmalı. Cam lastiğinin fiyatı buysa son demine kadar kullanalım, ondan sonra bakarız çaresine..

Bilgi için teşekkürler.

Bosch marka silecekler 60 lira gibi bir rakam olması lazım. Benimkilerinde değişim zamanı geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerika'da orijinal silecekler (ebayde) daha uygunsa alınabilir, ben de almayı düşünüyorum, amerika'da v40 yok ancak eğer s60 ile aynıysa ebay motors'da orijinal parçalar var.
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Ben gittigidiyordan 20 tl yr aldım 7 aydır kullanıyorum 1 sene gitse ne olur 20 tl hemde kalıntısız siliyor

• Merhaba Arkadaşlar,

Aileme ait 2004 Model Volvo S40 1.6 Classic Manuel aracın bakımını yaptırmak istiyorum.

Araç 140.000 km de ve muhtemel isteklerimiz aşağıdaki gibi olacak

1. Baskı Balata değişimi
    2. Ön takım yürüyen aksam kauçuk ve ihtiyaç varsa aksamın yenilenmesi
    3. Genel Motor, Yağ, Filtre bakımı
    4. Arka yürüyen aksam bakım ve kontrolü

Bunların haricinde bir de teyp ses açma düğmesi çalışmıyor. Şöyleki sesi açmak için çevirdiğiniz yönde ya bir anda ses sonuna kadar açılıyor ya da hiç değişim olmuyor. Aynı durum kısmak içinde geçerli, ya hiç değişim olmuyor ya da sesi sonuna kadar açıyor

Sizden ricam yukarıdaki işlemler için yönlendireceğiniz İstanbul Avrupa yakasında iyi bir özel servis bilgisi paylaşımı.

Şimdiden tavsiyeler ve olası çözüm önerileriniz için teşekkürler.

Sevgiler

• arkadaşlar yeni araç arıyorum özellikle volvo s40 manuel vites 1.6-1.8-2.0 yada 2.0T motor olabilir.bütcem kısıtlı motoru temiz 200bin km altı 13-14 bine bulabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf55yusuf

arkadaşlar yeni araç arıyorum özellikle volvo s40 manuel vites 1.6-1.8-2.0 yada 2.0T motor olabilir.bütcem kısıtlı motoru temiz 200bin km altı 13-14 bine bulabilirmiyim?

Kardeş o fiyata volvo ne kadar temiz olursa olsun bulsan dahi aracı motor olarak çok iyi araştırman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: winniesertan

Balata ömrü kullanıma göre değişebileceği gibi çoğu yetkili servis %50 durumdaki balatayı değiştirin diyor.
    A,B,C markası fark etmiyor. Hepsi aynı prosedürü uyguluyor güvenlik önlemi ve maddiyat amaçlı.

citroen nemo'nun değiştirdiğim ön fren balatalarında aşınma sensörü olduğunu farkettim! citroen'de varsa, volvo'da da vardır diye düşünüyorum! yanılıyor muyum acaba?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.